0 oy
603 göst.
Diğer kategorisinde (11,984 puan) tarafından
Şimdi isim vermicem biri aşerir linc yemeyim durduk yere de birsey istedi kızım dısarıdan soylenebikecek birsey. Neyse Kocam basladı saymaya iste o kadar para ona verilirmi vs diye cocuga kızıyor neyse dedim ki o gidince kızım ben sana soylucem yersin. Neyse kızımda demiş ki baba annem soylucek bana aksama. Geldi bu soylucekmilşsin dedi evet dedim. Allah Allah hesao vercrkte degilim kesem ayrı sonucta. Dedim bende kendime soylucem beraber sen patlıcan yemegini yicem demiştin demi dedim. Bana diyor ki sırıtarak ben 3 tane yerim. Nankör fırsatçı. Benden gidecek ya parası. Bu arada biz hastalıktan dolayı oruc tutmuyoruz ailecek korona olduk. Soyledim ama 2 tane soyledim buna diyor ki aaa 2 tane soylemiş sesin var ya agzına vurasım geldi. Dedim suna bir ucan tekme atayım şırdan karete kit gıbı.sinirlerimi alt ust etti zaten zorunlu karantina dan dolayı duruyorum iyice zorluyor

8 Cevaplar

+2 oy
(13,307 puan) tarafından
Valla sen boşanırsan ben senden daha çok sevineceğim. İşine nasıl gelirse adamın. 
(11,984 puan) tarafından
Hayor sevmiyorum da ya batıyor nefes alması bile
(13,307 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum seni valla.
(11,984 puan) tarafından
Yok bacım artık yağlanıp bir yerimden girse hava
(13,307 puan) tarafından
Sende benim gibi bitti mi bitiyor minnacık bir fotoda kaynanayı gördüm dün fotoğrafı atasım geldi inan
(11,984 puan) tarafından
Aynen bittim bitiyor
-Reklam-
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Şu karantina bitsinde boşanın. Yoksa öldürüceksn sen bu sinirle adami
(11,984 puan) tarafından
Sorma kız herseyi de batıyor artık
(2,075 puan) tarafından
:D iyi bile dayanıyosn
(11,984 puan) tarafından
Canım Allah Allah diyerek saldırmak istiyor =D
0 oy
tarafından
Ben pek bisey goremedim buyuycek
tarafından
Yaw normal bunlar bacım önce bagirir snra cocguna kiymaz alır
(11,984 puan) tarafından
O almadı Kı bacım. Ben aldım. Ben alıyorum diyince o da 3 tane istedi. Ben alcam diyene kadar cırkın seye para verilmez diye bagırıyprdu
tarafından
Her erkk aynı benim esimde fasfut şeyleri sevmez kızar bağırır yine kiyamz 1gun gecer al şu parayı çocukların istediklerini al der o bagirirken ben hiç sesimi cikartmam
(11,984 puan) tarafından
Yooo almaz bu. Ben alırsam yer
tarafından
Ozaman bişey diyemm
0 oy
(52,508 puan) tarafından
kizindanda onu sakiniyosa babaligini sorgulamak gerekir ayip yaptigi
(11,984 puan) tarafından
Kız bırde dıyor jı ben 3 tane yıcem.
(52,508 puan) tarafından
bugun çok yazdim bunu senin esinede yazayim zikkim yesin
(11,984 puan) tarafından
Yesin kız zıkkım yesin
0 oy
(399 puan) tarafından
Ben küçükken bisiklet istediğimde babam almak istemedi annemde senin gibi dedi ben sana alacam tabi bende senin kız gibi koşup baba annem bisiklet alacak diyince babamda kızdı bisiklet falan yok dedi kz sen yazınca bu kötü anım aklıma geldi iyi yaptın sen aldın İnan hala aklımdan gitmiyor sen kızının ne isteği varsa elinden geldiğince yap
(11,984 puan) tarafından
Yani Allah askına cocuk istemiş topu topu ne kadar sanki. Bir cocuga alsaydı o bile yeterdi. Ben alcam diyince hemen kendine de sipariş
0 oy
tarafından
Yuh be evladinada pahali bilmem ne diyosa babaligina degil adamligina yazik evlat bu cani cekmis bide utanmadan para ondan gitmiycegini ogrenince 3tane istiyo bokk yesin emi
tarafından
He valla babayı yesin nalet herif
(11,984 puan) tarafından
Nankör birde 2 tane aldım diye 2 tane mı aldın diye söylemiyor
tarafından
Birak yemesin o oyle yapiyosa sende daha beterini yap hakediyo valla benim yavrumdan kisiyosa bende onun umugunu sıkarım
(11,984 puan) tarafından
Sayılı gün bacım sayılı
tarafından
İnsallah kurtulursun hakkinda hayirlisi olsun bacim
0 oy
(6,187 puan) tarafından
Niye aliyorsun alma zikkim yesin adam olana cok bile
(11,984 puan) tarafından
Günler sayılı bacım sayılı
0 oy
(1,132 puan) tarafından
Allah aşkına merak ettim yaa, aldın mı ona 2 tane? Keşke vermeseydin o fırsatçıya
(11,984 puan) tarafından
Aldım kavga cıkartmadım yuzunu cekemicem
tarafından
Ben olsam almazdim ama ya kullaniyo resmen
(11,984 puan) tarafından
Simdi yuz yapacak gelip giido soylencek
(1,132 puan) tarafından
Vala vermezdim ben? Olsa da lafını söyle a adama! Bari söyle ya, insanı ***** yerine koyuyor böyle pislikler
(11,984 puan) tarafından
Dediğim gibi sayılı günler bacım su karantina yasaklar bir bitsin tukurup kaccam

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,435,935 soru

23,614,685 cevap

306,536 kullanıcı

...