0 oy
476 göst.
Diğer kategorisinde (2,241 puan) tarafından

gunaydin hanimlar . esim 1 aydir ise gitmiyo once korona olduk sonra is olmadi sonra kapanma derken hep evdeydik. anam benim kizim dagitiyo da benim adam daha da dagitiyomus ise gittigi icin dagitmaya firsati olmuyomus :Obirde ben evdeyken temizlik yapma der bu huyu var yaptirmaz e disari cikmiyo ne zaman yapicam 1 aydir ustunkoru temizlik yapiyom hizli hizli evi sey goturuyo nasil temizlencek bir fikrim yok. aksam babasi cikolata yedirmis yarisi kizin midesinde yarisi evin her yerinde cildiriciiiiiim :'(

8 Cevaplar

0 oy
(3,460 puan) tarafından
Bence eşten eşe değişir, ben evde tekken ev dağınık, eşim evdeyken hep derli toplu, beni rahatsız etmiyo dağınık olması ama eşimi rahatsız ettiği için sürekli toplar etrafı :) 
(1,603 puan) tarafından
Yanlış anlamayın ama bi erkeğin evi dağınık görmesi hiç hoş değil ben öyle düşünüyorum 6 yıldır evliyim birgün olsun dağınık görmedi eşim hep evim derli toplu temiz yani iki çocuğum da var kendisi dağıtır ama evin temiz olmasını istiyor yada ben öyle alistirdim bilmiyorum
(2,241 puan) tarafından
hayir asla isten gelip daginik gormedi evi kesinlikle cok titizimdir kendisi de temizlik hastasisin sen der . ama kendi evdeyken dagilip kirlenince daha temiz elleme diye kizar onu kastettim. masallah sana da canim :)
(1,603 puan) tarafından
Sana demedim canm Kumsal 1 dedim
(3,460 puan) tarafından
Eminecim ben evliliğe sizin baktığınız noktadan bakmıyorum, biz evliyiz yani ben onun hizmetçisi değilim, yani erkek olunca evi dağınık görünce noluyo onu anlamadım ? Sonuçta ikimiz o evde yaşıyoruz ve ben temizlik yapmayı hiç sevmiyorum, eşim yapiyo, bende yemekleri yapıyorum biz öyle anlaşıp gidiyoruz. Ayrıca erkeklere de bu kadar yüz vermeyin sonra tepenize çıkınca üzülen biz kadınlar oluyoruz. Yok evi dağınık görmesin ama evinde temiz olmasını istiyo.
(1,603 puan) tarafından
Evini temizliyen hizmetçi mi oluyor anlamadım bende temizlik yapmayı çok seviyorum ve eşimin dağınık görmesini de istemem açıkçası herkesin düşüncesi farklı
-Reklam-
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Hiç sorma ya benim eşim çocuklarım dan beter ama alıştım artık dağınıkta sevmiyorum hep arkasını topluyorum bu sabah işe gidicekti dolabtaki tüm kifayetleri yatağın üzerine atmış görünce sinirlerim bozuldu yaa 
(2,241 puan) tarafından
Allah kolaylik versin bacim :// ben artik yetisemiyom arkalarindan toplamaya nasilsa kimse de gelmiyo diye saldim yoksa hem oruc hem is aksama pertim cikiyo
(1,603 puan) tarafından
Bende oruçluyken yapabiliyorum ya tokken üstüme ağırlık çöküyor resmen yerim den kalkamıyorum ya
(2,241 puan) tarafından
o da değişikmis canim ama masallah orucken dinc olan iyidir:)) ben hemen bitkin duserim
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Bende erkek evde iş yapamam hayatta yine hep dagiliyo hiç sevmem sabah gidip akşam gelsin:D
tarafından
Benim fal baktığımida bilmiyordu bende normalde yapmam böyle şeyler birden böyle oldu
(45,023 puan) tarafından
Kötü bisey dememişler ki :))
tarafından
Kız özelden otuz kişi fal bekliyor şuan orda durdukça artacak bakmiyom diye küsecekler baksam günah bakamam o yüzden
(45,023 puan) tarafından
Sen yorum yapmışım altina o kişinin nick ciddimisinnur bu kisiye özelden yaz gizlesin sorusunu yada ozelini kapat
tarafından
Bakmıyorlar gelmiyor uyuyorlar:) Kız post kaybolmuş ortadan bende sen kaybettin sandım e kim yaptı ozaman ben bi sana dedm
0 oy
(2,520 puan) tarafından
Benimki tam tersi beraber yaparız ya çocuklara bakar yada ev işinde yardım eder sağolsun 
(2,241 puan) tarafından
masallah daim olsun canim :) benimki ikisini de yapmaz:)))
(2,520 puan) tarafından
Sağol canım :)
0 oy
(3,529 puan) tarafından
ALLH yardımcın olsn bacim:)))) çikolata  olayına çok güldüm 

Geçmiş olsun  korona  olduğunuz  icinde
(2,241 puan) tarafından
Allah razi olsun canim ❤️:) bende hem guluyom hem sinirden kuduruyorum hep boyle bir meyve yeseler cocugu bastan asagi yikiyom iki dakika tek birakamiyorum :)))
(3,529 puan) tarafından
Anlıyorum bendede  var onlardan:)))
0 oy
(54,507 puan) tarafından
erkekler evdeyken is yapmana karismasalar bile toplanmiyoki
(2,241 puan) tarafından
evet topluyorum en fazla 1 saat duzgun duruyo bir bakiyorum yataga yatmis orasi sicak olmus salona yatmis bilmem ne olmus
(54,507 puan) tarafından
aynen bizimde oyle esim gunduz vardiyasindayken Çay suyunu koyuyorum o kaynayana kadar yatak odasını topluyorum cayi demleyip oturma odasini topluyorum kahvaltıdan sonrada mutfagi toplayip yemek yapiyorum sabahtan isim bitiyo. 4-12 de o uyuyo yatak odasi kaliyo uyanip oturma odasina geciyo sonra gene yatak odasına derken gidene kadar toplanmiyo ortalik☺️
(2,241 puan) tarafından
:Dddd ayni benim durum :)) kolay gelsin canim . valla esim ise gittiginde benimde sabahdan isim bitiyo sonra hep kizimla oynuyorum yemek yapiyorum . ama esim evdeyken surekli toplama halindeyim gun yetmiyo hele ramazan olmasaydi cayi corbasi da bitmezdi :)))
0 oy
(2,396 puan) tarafından
Beraber yapın biz öyle yapıyoruz
(2,241 puan) tarafından
4 yillik evliyiz bir kere ben korona oldugumda ev supurdu onun harici dogumumda bile elini bir bardaga surmuslugu yok canim :))///
(2,396 puan) tarafından
Anladım bazı erkekler yapmıyor işte Allah kolaylık versin inşaAllah
(2,241 puan) tarafından
amin canim saol :) napim kabullendim artik tabiati boyle

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 631 göst.
20 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde 3370 (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 364 göst.
0 oy
34 cevap 1,580 göst.