Bizde annem hep anlamı ilk gözagri diye farklı tutar bazen zorumada gider kizlar mesela babam bu gün hastaneden çıkıcak hemen gitti evi temizlemeye dünde beraber yaptık çamlari sildik ama bu gün o yıne gitmiş benim küçük bebeğim var eşimde klozet yapicak babamlarin evine oda gitti ben daha önce elbise sipariş vermiştim o geldi görüntülü aradım ablami.gostermek için ama isim var şu anda ilgilenemem dedi yani olan hevesimide kirdi açıkçası dünde eniştem le konuşuyor klozeti sen neden yapmadin diyor eniştemde ben anlamıyorum diyo ablamin kayınvalidesi yok vefat etti yıllar önce ama ben Aile binasında oturuyorm kayinvalidem var benim yani ablam babamın evinde kirada oturuyor şu anda ama mesela haftanın bir bazen iki günü babamda ben 15 günde bir gidiyorum mesela beni o kadar aramazlar ama mutlaka ondan habersiz birşey yapmazlar herseyde annem ona danışır bna Hic danışmaz bna abla. Dün kal babanın evinde dedi abla yok kalamam evde isim var dedim çok bencilsin sadece kendini düşünüyorsun dedi ama benim bebeğim geceleri uyumuyor.. başka yerde kalınca ama ona göre bencilim dün zaten yardim ettim ... baraber iftar yaptık ayrıca bekar kız kardeşim var oda evi silip süpürebilir yani problem bendemi kızlar soruyorum size uzun oldu kusuruma bakmayin..