Kızlar yeni evliyim görücü usulü evlendim malesef yaşım 19 kaynanamgil ortamları baya kalabalık mesela oturmaya iniyorum biseyler deyip benimle taskala geçiyorlar ben bişey demiyorum yabancı kişiler de olduğu için galiba alışmam gerekecek ama çok moralim bozuluyor şuan gebeyim de ve utangaç birisiyim de moralim baya bozuluyor mesela şimdi kalabalık oturmuşlar şimdi çay iciyorlar ben çay sevmem çay icemedigim için alış diyorlar taskalaya alıyorlar ben Pepsi falan severim diyorlar ama ben Pepsi de sevmem zorla çay icirecekler tüm konularda oyleler kendimi oldurecem yani artık veya yüzüm kızarır beyaz tenliyim diye neden yüzün kızardı derler ortamın içinde misafirler gelir merhaba hoşgeldiniz derim kaynanam beni ***** yerine koyup der ki nasılsın de sanki bilmiyorum ben yani sıkıldım artık 35 haftalık gebeyim geceleri uyuyamıyorum diye sabahları uyuyorum saat 3 gibi iniyorum kaynanamlara diyorlar ne kadar da çok uyursun nerdeydin yani ben evimdegim gebeyim ağrılarım var geceleri uyuyamıyorum buna bile konuşuyorlar sanki nerde olduğumu bilmiyorlar da işleri güçleri beni rencide etmek yeter ya yeter hamile halimle yemekte bulasikta herşeyde yardım ediyorum yine bana konuşuyorlar Allah görüyor ya çok strese sokuyorlar beni benim babam da dün bayram yaptı babam fakir birisi kuzu kesti diye babama açıyorlar diyorlar kuzu kesti çok az et göndermiş neden dana kesmedi diye babamın durumu mu var bıktım ya küçük görülmekten gebeyim sırtım ağrıyor rahmim ağrıyor diyorum gülüyorlar nasıl doğum yapacaksın diyorlar