0 oy
730 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar yeni evliyim görücü usulü evlendim malesef yaşım 19 kaynanamgil ortamları baya kalabalık mesela oturmaya iniyorum biseyler deyip benimle taskala geçiyorlar ben bişey demiyorum yabancı kişiler de olduğu için galiba alışmam gerekecek ama çok moralim bozuluyor şuan gebeyim de ve utangaç birisiyim de moralim baya bozuluyor mesela şimdi kalabalık oturmuşlar şimdi çay iciyorlar ben çay sevmem çay icemedigim için alış diyorlar taskalaya alıyorlar ben Pepsi falan severim diyorlar ama ben Pepsi de sevmem zorla çay icirecekler tüm konularda oyleler kendimi oldurecem yani artık veya yüzüm kızarır beyaz tenliyim diye neden yüzün kızardı derler ortamın içinde misafirler gelir merhaba hoşgeldiniz derim kaynanam beni ***** yerine koyup der ki nasılsın de sanki bilmiyorum ben yani sıkıldım artık 35 haftalık gebeyim geceleri uyuyamıyorum diye sabahları uyuyorum saat 3 gibi iniyorum kaynanamlara diyorlar ne kadar da çok uyursun nerdeydin yani ben evimdegim gebeyim ağrılarım var geceleri uyuyamıyorum buna bile konuşuyorlar sanki nerde olduğumu bilmiyorlar da işleri güçleri beni rencide etmek yeter ya yeter hamile halimle yemekte bulasikta herşeyde yardım ediyorum yine bana konuşuyorlar Allah görüyor ya çok strese sokuyorlar beni benim babam da dün bayram yaptı babam fakir birisi kuzu kesti diye babama açıyorlar diyorlar kuzu kesti çok az et göndermiş neden dana kesmedi diye babamın durumu mu var bıktım ya küçük görülmekten gebeyim sırtım ağrıyor rahmim ağrıyor diyorum gülüyorlar nasıl doğum yapacaksın diyorlar 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Neden gorucu evlendin canim ailenmi oyle istedi 

Esinle konustunmj boyle yaptiklarini konussan ne tepki verir
tarafından
Ha iyi savunuyorsa. O aileni ara simdi sana yaptiklarini soyle niye soylemiyorsun valla ben arar soylerdim sizin yuzunuzden diye.
tarafından
Söylüyorum annem ağlıyor keşke vermeseydim diyor uzuluyorlar
tarafından
Ya agliyormu :/ valla annen mi istedi babanmi. Arkanda dursunlar ozaman en azindannn
tarafından
Annem istedi bende hep annemin yüzüne vuruyorum annem üzülüyor diye söylemiyorum artık
tarafından
Anladim canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Onlarin kisilikleri bozuk galiba pek degismezler cnm. En iyisi sen dalga gecnelerine izin verme. Altta kalma hic yoksa boyle devam ederler
tarafından
Altta kalmadım kaç kere saygısız diyecekler bu sefer malesef katlanmak zorundayım ama çok zoruma gidiyor cok
0 oy
tarafından
Ohoo daha şimdiden bunlara takılır bunalıma girersen olmaz ayrıca kayinnan nerdeydin bu saate çok uyuyorsun dediği zaman bize dediklerini ona demelisin güzel bir dille yoksa çok içine kapanirsin 
tarafından
Aynen aynen
tarafından
Eşimi hep küçük dusuruyorum beni düşünmesine rağmen ailesi yüzünden sonra vicdan azabı çekiyorum ama ailesi beni üzüyor ne yapayim
tarafından
Eşini küçük dusurmekten kastın sana gelen yorumları eşinin bireylerini beyenmyerek veriyorsan cevabını örneğin neden geç indin aşağı oglun üç saat yiyor yemeği göndermedi o zaman senin kocana acayip kıl olurlar ve bu durum daha kötü olur oğullarına kızgın olan bir aile geline hiç iyi bakmaz ama oğlu iyiyse gelinle fazla uğraşılmaz
tarafından
Daha vicdansız gelin olursan da kayinnan sana iyise oğlunu gösterir kötüyse görüşme yoktur kayinna farkına var gık diyemez böyle kişilerden nefret ederim bu sana geçerli değil ama tersi de var
tarafından
Senin kayınnaya sen onu yapaman pek dişli
0 oy
tarafından
Eşinle konustunmu bu konuyu bacim
tarafından
Eşimin önünde öyle şeyler olunca beni savunuyor ama anlatırsam bana kızıyor
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Ah canm ahh derler dediklerini hep yaşadım hala da yaşıyorum sen de ya aldirmicaksin yada bir iki kere milletin yanında tersle bak bakim hir daha derler mi ne alaka bende 33haftalik hamileyim benim de rahmim ağrımaya başladı yanlarında demedim biliyorum laf edecekler başka yere çekecekler bende hep terslemek istedim birilerini görünce laf vurup duruyorlar diye yada onlar gidince diyesim geliyor sonra diyorum yapsın bakım nere kadar yaoacak
tarafından
Ben cevap veriyorum ama boşuna saygısız diyecekler bu sefer kendimi çok savundum ama yine aynı şeylere devam ediyorlar degismiyorlar
(2,126 puan) tarafından
Boşver kız yine evin ayriymis sen esinle iyi olmaya bak
tarafından
Aynen yine de zoruma gidiyor malesef
0 oy
(2,524 puan) tarafından
Canım susmanı tavsiye etmem onlar ne zaman seni rencide etmeye kalksa ağzının payını ver ver ki tepene çıkmasınlar  

Utangaçım konuşamam yapamam edemem dersen çok çekersin lafını esirgeme çatır çatır konuş hakkkını savun sen sustuğun için böyle yapıyorlar  savun kendini canım  yoksa durmaz bunlar
tarafından
Kendimi savunuyorum ama bu sefer saygısız yerine koyuyorlar beni yani kendimi o kadar çok savundum boşuna deyismediler beni kötü biliyorlar savununca bilmiyorum ne yapacam
(2,524 puan) tarafından
Bırak onlar kendini savunanlara saygısız desin zaten öyle işlerine gelmeyince saygısız olur  

Kendini savunmayı bırakma  sen seni hor görsünler diye evlenmedin ver ağazlarının payını
tarafından
Değişene kadar bende öyle yaparım artık inşallah değisirler artık
(2,524 puan) tarafından
Umarım canım çekilicek çile değil
0 oy
(865 puan) tarafından
Her dediklerine susarsan tepeme çıkarlar geri kafalı insanlar sanırım normalde asla kimseye kendini ezdirme sert cik demem ama bunlar başka dilden anlamazlar
tarafından
Kendimi savundum bu sefer saygısız diyorlar ve yine aynı şeyleri yapıyorlar boşuna kendimi savunuyorum
0 oy
tarafından
Canım 19 yaşındasın daha üzüldüm senin için bu yaşta hamile olmal bi de böyle insanlarla uğraşmak eşin bir şey demiyor mu bu olanlara
tarafından
Eşim görürse savunuyor eşime de kızıyorlar zaten bazen eşim ailenin küçük çocuğu
tarafından
Allah bu insanlara merhamet versin ya hele de hamile kadınlara eziyet edenlere eşimin anneannesi hep hamileden su bile istenmez eskiden büyükler öyle söylerdi der bunlar nasıl insanlar hiç bir şey öğrenememişler hayattan
tarafından
Ben yeni hamileyken her yemekte yardım ediyorum ciğer et sisledim soydum ne yemek olsa yardım ediyorum bulaşıkları diziyorum Allah görüyor ya yine boşuna
tarafından
Valla maşallah sana ben 6 ay kendi evimde yemek pisiremedim
tarafından
Ben kaynanamla beraber yemek yiyorum yardım ediyorum konusmasinlar diye
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Sanırım beraber yaşıyorsunuz evini ayırma şansınız yok mu.

Çok genç evlenmişsin kuzum yaaa ben 19 yaşında kız kardeşimi parka oynatmaya götürdüğümde salıncağa binen bir çocuktum
tarafından
Beraber yaşamıyoruz ben ikinci katta yaşıyorum ilk katta eltim bir tane daha ev var tam yakınımızda orda kaynanam ve üstünde eltim
0 oy
(4,844 puan) tarafından
Tek çaren ayni binada oturmamak sık sık bir araya gelmemek isim zor Allah yardımcın olsun üzülme herkes ektiğini biçer 
tarafından
Aynı binada değiliz Allah'a şükür bekar bir gorumcem var tam yılan insallah o evlenir de rahatlariz yaşı 42
(4,844 puan) tarafından
Kiskanclikta varsa işin zor
tarafından
Çok zor evet görümcem evlenirse kurtuluruz kaynanam zaten yaşlı konuşur ama beni sever
0 oy
tarafından
Utanıp çekinmeden herkese agzının payını vereceksin kendini ezdirirsen genc yaşta hastalığa kalırsan terbiyesiz saygısız ne derlerse desinler içinde tutup sana dert olacagına onlara dert olsın
tarafından
Haklısın öyle kendimi savunmayı bıraktım saygısız diyorlar diye
0 oy
(711 puan) tarafından
Vala çok yüz veriyosun susarak ver cewaplarini gelinsin diye susman gerekmiyor bende şu dan başka bişey içmem bana da hep çay iç alış falan dediler yararlı görmüyorum ve sevmiyorum neden iciyim ki başkasının zoruyla içmedim canım istemediği sürece kimene sonuçta hamilesin her şeyi senden beklemesinler bu konuda da biraz mesafeli ol bence yarın çocuklar hem kendine hem çocuğunu hem kendi evine hemde kaynana yetisemezsin
tarafından
Bende sevmiyorum diyorum zorla iciriyorlar ya ilk defa öyle bişey görüyorum insan caysiz olurmuş diyorlar ya ben sevmiyorum hem gebeyim bebeğime zararlı Ama boşuna konuşuyorum hep aynı şeyleri yapıp duruyorlar
(711 puan) tarafından
Öyle saçmalık mi olur ne demek zorla valla bende çay sevmem çok canım isterse içerim ve çok şekerli içerim millet için sekerimi yukseltemem
0 oy
tarafından
Çok konuşma canım eşin yokken duymamazlıktan gel boşver. Kendini hiç üzme bırak onlar laf anlatmaya çalışsınlar kıyamam sana ben 
0 oy
tarafından
Ah güzelim sen daha çocuksun.ondan ezmeye çalışıyorlar.omrun güzel olur inşallah.bahtin güzel olsun bundan sonra.
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Bence onlar sana birsey dediğinde net cevap ver tavrini belli et eşin bunlati gormuyor mu sana birsey demiyor mu hic bir lafin altinda kalma cevabini ver kendini ezdirme utanmaktan anlamaz o insanlar onlar gibi davranacaksin ona sende bir iki ortamda boz kaynanani bak sana nasil davraniyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 454 göst.
31 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Benkimimki (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 150 göst.
29 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Lazina54 (321 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 904 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
31 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kokerem (4 puan) tarafından soruldu

414,166 soru

12,464,374 cevap

46,846 kullanıcı

Kategoriler

...