0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
1 bucuk yaşında olucak sürekli insan meme meme meme diye gezermi evde ya artk aglıyorm üstüm gögsüm açık geziyorum evde ya bişi yemiyor habire meme oyun oynuyor 5 dk sonra beni görüyor memeeeeee diye aglayarak geliyor yanıma uyku düzeni de yok o yüzden gece en az 5 kere kalkıyor meme die böyle olan varmı

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ahaha memeeeeeeeee 

Cok tatliii
tarafından
Anne demiyorki meme gelll diyo
tarafından
Anladim canim  daha kucuk meme ister alsinda yemek yese bu sorun degil.
Ama yemiyorsa bu canini sıkıyor insanin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen ablamin kini görsen sukredersn kız 3yasunda daha emiyo:))
tarafından
Artk aglycm :D
tarafından
Bence sukretmelisin kız EMDR emdir ne kadar çok emdrsen okadar iyi kuzm
0 oy
(3,728 puan) tarafından
21 aylık kızım 2 ay öncesine kadar aynı durumdaydık gece sabaha kadar memede uyur gündüzde akşama kadar yine meme emer en sonunda tak dedi normalde doktorumuz tamamen kesebilirsin artık dedi ama benim.tamamen kesmeye vicdanım el vermedi bende saatli vermeye başladım bir sabah uyanınca öğlen uyurken ve akşam uyurken veriyorum he çoğu gece hala memede uyuyor ama en azından gündüz saldırmiuor meme diye ilk 1 hafta 10 gün çok zorlandım çok ağladı ama alıştı çok şükür
tarafından
Kızım yemek de yemiyor ki iştahsız ondan korkuyorm ya iyice zayıflarsa
(3,728 puan) tarafından
Benim kızımda aşırı iştahlı sayılmaz ama bu şekilde emmeye devam ettiği sürece hiç yemeyecek ve her türlü zayiflayacak birde böyle emerken birden memeden kesmek bebekte travma oluşturabilir sonuçta 2 yaşında tamamen memeden kesileceği için şimdiden azaltılması daha doğru bence

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 135 göst.
16 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde halalpdgn (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 53 göst.
31 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Dogem (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 265 göst.
0 oy
12 cevap 491 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,212 puan) tarafından soruldu