0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (2,589 puan) tarafından
Yaa kızlar artık midem bulanıyor öldürmekte istemiyorum ama düşünün tezgahıma dolabına kadar görüyorum sürekli mecbur temizliyorum artık midem kaldırmıyor ne yapsam yaa geçsin akıl verin lütfen 

8 Cevaplar

0 oy
(2,149 puan) tarafından
Beni görünce bile acayip kaşıntı tutuyo.

Allah yardım etsin.

Onun için eczanede spreyler falan var diye biliyorum.
-Reklam-
0 oy
(348 puan) tarafından
Aynı sorunu ben yaşadım artık rüyalarıma bile girmişti o kadar kötüydü yani ben önce her yeri beyaz sirkeyle sildim sonra da nane döktüm tüm fayansa üstüne tekrar beyaz sirke döktüm tabu fayans biraz lekelendi ama karincadan iyidir gece bunları yaptım sabaha kimse kalmamıştı
0 oy
(3,159 puan) tarafından

Ah yarama tuz bastın inan ya benimde mutfak tezgahımda oluyo bi ara gitmişti şimdi yine başlamıslar sinir oluyorum artık:ermm:

0 oy
tarafından
Karınca duasını okuyuk karınca berelwttir
0 oy
(344 puan) tarafından
Toz tarçın dökün geldikleri yere birde veterinerde ilacı var suya karıştırıp geliş yerlerine sıkınca gelmiyorlar daha ben öyle kurtuldum 
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Annem hem karaböceklere hem karıncalara ilaç yaptı mecburen bir tane kalmadı yoksa baş olmuyor kuzum 
0 oy
(2,771 puan) tarafından
Nomal dezenfektanla heryeri siliyorum karincanin bastigi heryeri bir iki saate bi bakiyorum yoklar kurtuldum derken bu sefer balkonda beliriyorlar orayada ayni islemi uyguluyorum giduyorlar
0 oy
tarafından
Eve giriş yerini belirle ve oray tursil şok canım çamaşır deterjanı biz öyle kurtulduk şükür ,bide eğer tek geldikleri ve tek yolları varsa ,mesela tezgahtaysa,tezgaha vur 5.6 kez korkup kaciyolar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 138 göst.
2 Haziran 2021 Diğer kategorisinde gizemcykr (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
13 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 190 göst.
29 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Sila (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 207 göst.