0 oy
336 göst.
Aile kategorisinde (4,854 puan) tarafından
Kanlı suyu nasıl çıkıyor kac saat kaynatmak lazım 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

image

buradan yapıyorum, önce sirkeli suda bekletip kanını çıkarıyorum. Sonra 8 saat kaynatıyorum

tarafından
Görüyorum evett:))
(25,224 puan) tarafından
Resmen utandım ay :D
tarafından
Utanma yahh n'olcak ki:))
(25,224 puan) tarafından
Ay canımsn seni aklıma yazdım :D ❤️
tarafından
Teşekkür ederim :) ❤️ (: ❤️ ben de seni yazdım.
-Reklam-
0 oy
(206 puan) tarafından
Ben mesala sabah 11 de koyuyorum ocağa 4 5  sat sonra kapatıyorum düdüklü tencerede yapıyorum mükemmel. Yagi çıkıyor tam bir kemik suyu buzluğa küçük peynir kutularına  bölüp atıyorum her yemeğe 1 ini kullanıyorum yetiyo 
(4,854 puan) tarafından
Kanını nasil çıkarıyorsun peki
(206 puan) tarafından
Düdüklü tencerenin kapağını kapatmadan açık Bi şekilde o epey Bi kayniyo yarım saat 40 dk falan kanı yüzüne çıkıyor Bn onu büyük kaşıkla alıyorum bitiyo bidaha olmuyo suyunu  dökup tekrar koymaya gerek kalmıyor canm
0 oy
(25,224 puan) tarafından
İlk yarım saat pişince kanlı suyu çıktı onu döktüm temiz su koydum en kısık ve küçük gözde 8 saat pişirdim ben normal tencere de. Düdüklüde yaoma bütün vitamini ölüyo komşu
(25,224 puan) tarafından
Kemikte kolajen madde bulunur ve çok faydalıdır onun eriyip açığa çıkması için uzun süre pişmesi gerekir. Düdüklü de kısa sürede pişti için bu faydalı madde kısa sürede eriyip çıkmaz kemikten. Zararı yoktur ama faydası da ölür gider
(25,224 puan) tarafından
Komşu bende suda beklettim iyice yıkadım çıktı kanı ama pişmeye başlayınca yine kanlı su çıktı mevbur döktüm onu da. Sonra tertemiz oldu
(4,854 puan) tarafından
Ben 1 saate yakın kaynattim tekrar suda bekletmeye gerek varmi ki
(25,224 puan) tarafından
Yok canım o suyu dök sonra temiz su koy en kısık ateşte pişir
(4,854 puan) tarafından
Oyle yapıyorum şuan sagol canm
0 oy
(10,495 puan) tarafından
Düdüklüde saatlerce kaynatıyorum
tarafından
Duduklude vitamini kalmiyormus duyduğuma göre
(4,854 puan) tarafından
Evet canm oyle diyorlar
0 oy
tarafından
İlk yarım saat pis suyunu kaynatıyorum sonra 7 saat normal şekilde iliğini çıkarıp kemikten soyunla beraber pet bardaklara koyuyorum hafta da 3 kez çorbalarına atıyorum canım
(4,854 puan) tarafından
1 saate yakın kaynattim bende canm sagolasin
0 oy
(849 puan) tarafından
Bir gece suda bekletip kanını çıkarıyorum önce, sonra 12 saat kısık ateşte kaynatıyorum. Kolajen ancak böyle çıkıyor, kısa süreli dğdüklüde kaynatma sadece haşlama oluyor. 
(4,854 puan) tarafından
Yok canm normal tencerede yapıyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 140 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Busuhus (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 183 göst.
22 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepagd (433 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 81 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Buket0606 (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 91 göst.
5 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Papatyalar (1,289 puan) tarafından soruldu

403,848 soru

12,098,685 cevap

36,408 kullanıcı

...