0 oy
265 göst.
Diğer kategorisinde (93 puan) tarafından
Merhaba kızlar, nst kontrolü gereklimi birde özeller de randevulu ile oluyor ve ücretlimi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gerekli tabi brbegin hareketlerini kalp atışını falan izliyor şancini ölçüyor özel paralı
(93 puan) tarafından
Peki fiyatı ne kadar olur sizce
tarafından
Benim gittigim yerde 18 lira. Cok pahali olmuyor cnm
(93 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Gerekli canım kalp atışı ve sancını görmek lazım

(93 puan) tarafından
Hiç bilgim yokta netten de baktım birşey anlamadım, zaten normal kontrollerde bakıyor kalp atışına doktor ikisinin arasındaki fark ne peki birde sancı derken bilginiz varsa biraz açar mısınız
(11,499 puan) tarafından
32 denir sonra bağlıyorlar bebeğin kalp ritmi nasıl diye. Sancıda bazılarının acı eşiği fazla oluyor sancıyı hissetmiyor açılma başlıyor ama haberi olmuyor makine bu sancıyı anlıyor
(11,499 puan) tarafından
Doğum sancısının başlayıp başlamadığını anlıyor
(93 puan) tarafından
Peki çok teşekkür ederim
0 oy
(4,801 puan) tarafından
Gerekli tabiki 
(93 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(9,611 puan) tarafından
Tabiki gerekli canim zaten son haftalarda aliyolar nstye..ozelde ücretli gecen sene oglumda 90 lira veriyodum 
(93 puan) tarafından
Teşekkür ederim
tarafından
90 da çokmuş  ya benim 25 di kızımdayken
(9,611 puan) tarafından
Hem kadin doguma muayene artı bide buna 90 veriyodum sadece nstye girersem 190 veriyodum bu senede hamileyim bakalım bu sene ne kadar olmuş ücretleri daha nst'lik zamanlara gelmedim ama bu sene artmıştır fiyatlar..bende gecen sene ikili tarama testine 25 lira vermiştim herkes 200 300 lira diyodu  ben şok oluyodum
0 oy
(912 puan) tarafından
Gerekli tabi . Bebeğn kalp atışları normal mi sizin sancıniz var mı buna bakılıyor. Yaklaşık yarım saat sürüyor. Ücreti hastaneden hastaneye değişir. Kimisi ücret almaz. Benim hastanede ücret 25 TL di
(93 puan) tarafından
Peki teşekkür ederim
0 oy
(349 puan) tarafından
Ben doktor için fiş kestigimde ödeme yapmadım daha hiç almıyorlar kontrol olduğu sürece de bedava girip çıktım hep özel de
(93 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 185 göst.
26 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (8,006 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 200 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,507 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 324 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 181 göst.

Kategoriler

1,491,814 soru

24,377,167 cevap

348,401 kullanıcı