+1 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde (1,299 puan) tarafından
Eşimin teyzesigil gelmişti oğlumla yaşıt sayilir kızi var oğlumdan hareketli oğluma vuruyor elinden mamasını oyuncağıni alıyor oglum ağlıyor bugün de oğlum o gelince yanıma geçemedi ağladı kaç anne anne dedi ağladı köşe bucak kaçtı teyzesi de ne biçim alistirmissiniz ağlıyor herşeye kız gibi dedi Esimde biz napalim çocugun huyu yapisi öyle Biz mi aglak ol dedik dedi oğluma nerde görse vurmaya el atmaaya çalışıyor oğlum iki gündür huysuz ağlıyor korkuyor nasıl başa cikicam ben ya yarın gitcekler artik eve

5 Cevaplar

0 oy
(7,440 puan) tarafından
Diyemedin mi kız  o ne öyle sokak çocuğu gibi başıboş yetiştirmiş siniz herkese vuruyor diye valla ben olsam söylerdim 
(1,299 puan) tarafından
Ne bilim teyzesi ya saygimi bozmim dedim oğluma arkadan sarılıp düştuler oğlum burnunu yere vurdu ögundur korkuyor
(7,440 puan) tarafından
Yavrum kıyamam ya.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen ona deseydin keşke ne biçim çocuk yetistirmissiniz şiddet meyillisi olmuş diye söyleseydin  neyse cocuguna sarıl op kokla yanında yatır sen çok güzel yetistirmissin bidaha derse ben çocuğuma şiddet öğretmiyorum de geç 
0 oy
(2 puan) tarafından
Bosverebiliyorsan duyma boşver bosveremiyorsan lafı yapıştır içinde kalmasın.. cocugunu da al başka odada oyala oyna kızla biraraya getirme hicbirsey senin çocuğunun psikolojisinden daha önemli değil.. yavrum alışık değilse korkar tabiki cok normal.. benim oglum da 2 yasında balık burcu ve cok duygusal o da bazen durduk yere birinden birseyden korkabilir ama laf söylemek kimseye düşmez nerde olsam lafi yapıştırır ayrılırım ordan madem misafir misafirligini bilecek
0 oy
tarafından
Sende gülerek lafını sokuver canım. Ayy sizin kızda pek bi fena oğlan çocuğu bile böyle saldırgan değil yaa falan söyle 
0 oy
tarafından
Ben dedeme bile cevabını veren bir insan olarak şunu söyleyeyim insanlara hak ettiklerş cevabı verin.Yaşı büyük ,teyzesi falan dinlemem.O kızdan da oğlumu uzak tutarım o ne öyle 
tarafından
Puhahahaaaaa kız yenimisin sen burda
tarafından
Evet:)))
tarafından
Belli oluyor kız o yüzden erkeklerin tuvaletini girdin geçmiş olsun :-)))
tarafından
Sağol uyardığın için de :)(
tarafından
Sende sağol canım:-)))

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,095 göst.
0 oy
6 cevap 371 göst.
31 Mart 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gri Kedi (2,699 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 101 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Senemmceyhun (28 puan) tarafından soruldu

411,205 soru

12,377,404 cevap

42,943 kullanıcı

Kategoriler

...