0 oy
264 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (34 puan) tarafından
Herkese merhaba normal doğum.sonrasi anal fissür ( makat çatlağı) sorunu yaşıyorum.. Kahramanmaraş'ta veya Gaziantep'te önerebileceğiniz genel cerrah var mı? Bu konuda uzmanlaşmış bir doktor arıyorum.. Kahramanmaraş'ta veya Gaziantep'te bu ameliyatı olup da iyileşen varsa yorum yaparsa çok memnun olurum..

5 Cevaplar

0 oy
(5,727 puan) tarafından
Geçmiş olsun orda oturmuyorum ama Allah şifa versin demek için yazdim
(34 puan) tarafından
Allah razı olsun çok teşekkür ederim.Dua önemlidir hep kapıyı açar..Emzirdiğim için her kremi de kullanamıyorum artık ameliyata karar verdim ama bu işte doktor çok önemliymiş iyi bir doktor arıyorum bebekle başka yerlere de gidemem :( İnşallah güzel bir öneri gelir.
(5,727 puan) tarafından
Rabbim yardım etsin doktor önemli tabi belki iyi bir doktor olur tedavi önerir emzirdigin için hayirli haberler alırsın canım ❤️
-Reklam-
0 oy
(402 puan) tarafından
Canım o ameliyatları çok iyi araştır.bu konudan ameliyat olunca çok perişan olanlar var.aynı dert bende de var çok araştırdım ordan biliyorum.en son careyi aktardan bi krem alarak buldum.lazer ya de cerrahi oparesyon fayda etmiyor
(402 puan) tarafından
Aktarlar bir karışım yapıyor.her aktarda yok ama inşallah denk gelirsin.küçük bi kavanozda kahverengi siyaha yakın bir krem.gerçekten beni o kurtardı.kaşıntı akıntı ağrı acı pislik bir şey.allah şifa versin
(34 puan) tarafından
İçeriğinde neler olduğunu biliyor musunuz?
(402 puan) tarafından
Yok vanım bilmiyorum ama yağlı bişey.cok da keskin bir kokusu var.resim atmaya çalışayım dur
(402 puan) tarafından
Canım buraya cevap olarak atamadım ama ana sayfaya post olarak attım foto.inşallah işini görür.
(34 puan) tarafından
Tamam bakayım çok teşekkür ederim.
0 oy
tarafından
Benimde doğumdan sonra oldu. Tam 8 ay çektim. Doktora gitmedim çekindim valla. Kendi yontemlerimle çözdüm. Çok şükür şuan hicbise kalmadı. Afedersin kan oluyordu her taraf baya ilerlemişti.
(34 puan) tarafından
Doktora gitmeden çatlak olduğunu nerden bildiniz? Genelde hemoroidle çok karıştırıyorlar sizinki hemoroid olabilir mi ?
tarafından
Bende hemoroid zaten vardı. Ama doğum aninda çatladı. Doğum doktoru da dedi. Doğumdan sonra krem vs verdi ama ise yaramadı. Felaket birseydi. Resmen ağlıyordum. Çok araştırdım. Kendi yontemlerimi denedim. Sonunda kurtuldum şükür.
(34 puan) tarafından
Kendi yönteminiz nedir ?
tarafından
Ameliyat çare değil. İlk yapacağın şey kabız olmamak. Kabız yapan yiyeceklerden uzak durmak. Yemeklerde zeytinyağı olcak. Sabah aç karnına zeytinyağina bandirilmis incir yenilcek. Özellikle hergun lavabo ihtiyacini karşılayacaksin. Acıyacak diye erteleme olmucak. Lavaboda ikinmak ve zorlamak yok. Çıkmadan önce biraz ılık suya oturabilirsin. Gece yatmadan önce pamuğa kantaron veya zeytinyağı döküp o bölgeye tampon yapmak. Ama edindiğim tecrübe kesinlikle yemek düzeni. O bozulup kabız olunca başa dönersin.
(34 puan) tarafından
Bunların hepsini yapıyorum baya rahatladım baslara göre eski zonklamalar kalmadı ama yaparken acı var az da olsa tamamen iyileşmiyor bir türlü ve ömür boyu böyle yaşamak istemiyorum..:(
tarafından
Yok zamanla geçiyor. Ama siddetli kabız olduğunda herşey başa döner söyleyeyim. Birde afedersin açık olcam biraz lavaboda ihtiyacını giderirken ( özellikle alafranga tuvaleti tercih et) ve en iyi yöntemi bacaklarını kistirip yap yani bacakları ayrık olmasın. Açık oldu ama çaresi bu yoksa resmen yırtıp bitiriyor.
(34 puan) tarafından
Çok doğru söylüyorsunuz bu şekilde devam edeyim.İnsallah benimki de biter artık psikolojik olarak çok yıprandım içerde hemoroid memesi gibi şişlikler var onlar da ağrı yapıyor şuan..Bu yöntemlerle onlar da geçer mi ?
tarafından
Hemoroid geçmez o hep seninle. Acısı geçiyor ama. Meme hep kalır. Eğer kabız olup zorlarsan onlarda şişer ve kanar
(34 puan) tarafından
Anladım çok zor inşallah kurtulurum ben de tavsiyeler için teşekkür ederim.
0 oy
(1,196 puan) tarafından
Amaliyat oldum hala aynı artık ağlıyoruö vcye giderken düşün sen amaliyat hiç.çare değil malesefkş
(1,196 puan) tarafından
Ben antalyadayım
(34 puan) tarafından
Anladım inşallah iyi bir genel cerrah bulup çözersiniz sizler de..
(1,196 puan) tarafından
28gidicem trkrar bakalım aslında benimki feci çatlak ya
(34 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun muayene sonrası durumu bildirin lutfen sizin için dua edecem..
(1,196 puan) tarafından
Tamam canım çok çok saol
0 oy
(5 puan) tarafından
Merhaba , geçmiş olsun,aynı hastalık bende de var, nedir son durumunuz? Ameliyat oldunuz mu?

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 428 göst.
1 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yamaninannesi (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 160 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ahmetmetenin annesi (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 248 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ahmetmetenin annesi (65 puan) tarafından soruldu

404,062 soru

12,104,506 cevap

36,423 kullanıcı

...