Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Anal fissür genel cerrah önerisi
0
oy
264
göst.
15 Mayıs 2021
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Asdfghjkl
(
34
puan)
tarafından
soruldu
Herkese merhaba normal doğum.sonrasi anal fissür ( makat çatlağı) sorunu yaşıyorum.. Kahramanmaraş'ta veya Gaziantep'te önerebileceğiniz genel cerrah var mı? Bu konuda uzmanlaşmış bir doktor arıyorum.. Kahramanmaraş'ta veya Gaziantep'te bu ameliyatı olup da iyileşen varsa yorum yaparsa çok memnun olurum..
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
0
oy
15 Mayıs 2021
Runya
(
5,727
puan)
tarafından
cevaplandı
Geçmiş olsun orda oturmuyorum ama Allah şifa versin demek için yazdim
15 Mayıs 2021
Asdfghjkl
(
34
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah razı olsun çok teşekkür ederim.Dua önemlidir hep kapıyı açar..Emzirdiğim için her kremi de kullanamıyorum artık ameliyata karar verdim ama bu işte doktor çok önemliymiş iyi bir doktor arıyorum bebekle başka yerlere de gidemem :( İnşallah güzel bir öneri gelir.
15 Mayıs 2021
Runya
(
5,727
puan)
tarafından
yorumlandı
Rabbim yardım etsin doktor önemli tabi belki iyi bir doktor olur tedavi önerir emzirdigin için hayirli haberler alırsın canım ❤️
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
15 Mayıs 2021
Cerencim35
(
402
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım o ameliyatları çok iyi araştır.bu konudan ameliyat olunca çok perişan olanlar var.aynı dert bende de var çok araştırdım ordan biliyorum.en son careyi aktardan bi krem alarak buldum.lazer ya de cerrahi oparesyon fayda etmiyor
1 önceki yorum göster
15 Mayıs 2021
Cerencim35
(
402
puan)
tarafından
yorumlandı
Aktarlar bir karışım yapıyor.her aktarda yok ama inşallah denk gelirsin.küçük bi kavanozda kahverengi siyaha yakın bir krem.gerçekten beni o kurtardı.kaşıntı akıntı ağrı acı pislik bir şey.allah şifa versin
15 Mayıs 2021
Asdfghjkl
(
34
puan)
tarafından
yorumlandı
İçeriğinde neler olduğunu biliyor musunuz?
15 Mayıs 2021
Cerencim35
(
402
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok vanım bilmiyorum ama yağlı bişey.cok da keskin bir kokusu var.resim atmaya çalışayım dur
15 Mayıs 2021
Cerencim35
(
402
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım buraya cevap olarak atamadım ama ana sayfaya post olarak attım foto.inşallah işini görür.
15 Mayıs 2021
Asdfghjkl
(
34
puan)
tarafından
yorumlandı
Tamam bakayım çok teşekkür ederim.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Mayıs 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Benimde doğumdan sonra oldu. Tam 8 ay çektim. Doktora gitmedim çekindim valla. Kendi yontemlerimle çözdüm. Çok şükür şuan hicbise kalmadı. Afedersin kan oluyordu her taraf baya ilerlemişti.
15 Mayıs 2021
Asdfghjkl
(
34
puan)
tarafından
yorumlandı
Doktora gitmeden çatlak olduğunu nerden bildiniz? Genelde hemoroidle çok karıştırıyorlar sizinki hemoroid olabilir mi ?
15 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Bende hemoroid zaten vardı. Ama doğum aninda çatladı. Doğum doktoru da dedi. Doğumdan sonra krem vs verdi ama ise yaramadı. Felaket birseydi. Resmen ağlıyordum. Çok araştırdım. Kendi yontemlerimi denedim. Sonunda kurtuldum şükür.
16 Mayıs 2021
Asdfghjkl
(
34
puan)
tarafından
yorumlandı
Kendi yönteminiz nedir ?
16 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Ameliyat çare değil. İlk yapacağın şey kabız olmamak. Kabız yapan yiyeceklerden uzak durmak. Yemeklerde zeytinyağı olcak. Sabah aç karnına zeytinyağina bandirilmis incir yenilcek. Özellikle hergun lavabo ihtiyacini karşılayacaksin. Acıyacak diye erteleme olmucak. Lavaboda ikinmak ve zorlamak yok. Çıkmadan önce biraz ılık suya oturabilirsin. Gece yatmadan önce pamuğa kantaron veya zeytinyağı döküp o bölgeye tampon yapmak. Ama edindiğim tecrübe kesinlikle yemek düzeni. O bozulup kabız olunca başa dönersin.
16 Mayıs 2021
Asdfghjkl
(
34
puan)
tarafından
yorumlandı
Bunların hepsini yapıyorum baya rahatladım baslara göre eski zonklamalar kalmadı ama yaparken acı var az da olsa tamamen iyileşmiyor bir türlü ve ömür boyu böyle yaşamak istemiyorum..:(
16 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Yok zamanla geçiyor. Ama siddetli kabız olduğunda herşey başa döner söyleyeyim. Birde afedersin açık olcam biraz lavaboda ihtiyacını giderirken ( özellikle alafranga tuvaleti tercih et) ve en iyi yöntemi bacaklarını kistirip yap yani bacakları ayrık olmasın. Açık oldu ama çaresi bu yoksa resmen yırtıp bitiriyor.
16 Mayıs 2021
Asdfghjkl
(
34
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok doğru söylüyorsunuz bu şekilde devam edeyim.İnsallah benimki de biter artık psikolojik olarak çok yıprandım içerde hemoroid memesi gibi şişlikler var onlar da ağrı yapıyor şuan..Bu yöntemlerle onlar da geçer mi ?
16 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Hemoroid geçmez o hep seninle. Acısı geçiyor ama. Meme hep kalır. Eğer kabız olup zorlarsan onlarda şişer ve kanar
16 Mayıs 2021
Asdfghjkl
(
34
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladım çok zor inşallah kurtulurum ben de tavsiyeler için teşekkür ederim.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Mayıs 2021
İlla
(
1,196
puan)
tarafından
cevaplandı
Amaliyat oldum hala aynı artık ağlıyoruö vcye giderken düşün sen amaliyat hiç.çare değil malesefkş
3 önceki yorum göster
17 Mayıs 2021
İlla
(
1,196
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben antalyadayım
17 Mayıs 2021
Asdfghjkl
(
34
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladım inşallah iyi bir genel cerrah bulup çözersiniz sizler de..
17 Mayıs 2021
İlla
(
1,196
puan)
tarafından
yorumlandı
28gidicem trkrar bakalım aslında benimki feci çatlak ya
21 Mayıs 2021
Asdfghjkl
(
34
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok geçmiş olsun muayene sonrası durumu bildirin lutfen sizin için dua edecem..
22 Mayıs 2021
İlla
(
1,196
puan)
tarafından
yorumlandı
Tamam canım çok çok saol
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Ekim 2021
Yagmurrh
(
5
puan)
tarafından
cevaplandı
Merhaba , geçmiş olsun,aynı hastalık bende de var, nedir son durumunuz? Ameliyat oldunuz mu?
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
6
cevap
193
göst.
Anal Fissür Ameliyatı Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve İyileşme Süreci Nasıldır?
26 Ekim 2024
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Arin
(
5
puan)
tarafından
soruldu
sağlık
tavsiye-fikir
ameliyat