0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

2 gündür fark ettim nemlendirici sürüyorum ama geçmedi kırmızı değil çok belli olmuyor ama dokununca pütür pütür geliyor elime

image

K

5 Cevaplar

0 oy
(3,675 puan) tarafından
Boynuna değiyor tariş ediyor olabilir 
tarafından
Aslında yumuşak pamuklu şeyler giydiriyorum hep ama cildi çok hassas yinede rahatsız olmuş olabilir
-Reklam-
0 oy
(389 puan) tarafından
Sıcaklardan oluyor bence çocuklarda ya ondan kaynaklı olabilir yada banyo yaptırkenn kullandığın sabun vs.yapmış olabilir 
tarafından
Olabilir cok sıcak bu ara canım doğduğundan beri şampuan ve nemlendiricisini hiç değiştirmedim
(389 puan) tarafından
Benim kızımın ense de çıkmıştı bebekken götürdük doktora şampuanı değiştirin ondan olabilir dedi sebamed almıştım şampuanı sonradan geçmişti ensesi, sizin baştan beri bi sıkıntısı yoksa sabun şampuanla ilgili sıcak havalardandır pişik kremi yada nemlendirici kremlerden sürün bence bol bol bide hava alsın boynu altı
tarafından
Anladım canim teşekkürler
0 oy
(835 puan) tarafından
Sıcaktan olmuştur canım
tarafından
Baya sıcak hergün yıkıyorum ama yine de terliyor olabilir canım
0 oy
tarafından
sicaktan isilik olmustur 
tarafından
Bu öyle kırmızı nokta gibi değil teninin renginden az koyu pütürlü isilik daha kırmızı oluyor sanki
tarafından
belki kullandigin urunde dokunmustur ben kizima bebe yagi surmustum o da kabartti ama bu tam ara yerde kaldigindan danki sicaktab olmus gibi
tarafından
Anladım canım sağol
0 oy
tarafından
Benim yanağımda vardı böyle pütürlük doktor bir çeşit mantar demişti bana
tarafından
Hadi ya inşallah öyle bir şey değildir hergün yıkıyorum kıyafetlerini  hep değiştiririm
tarafından
Nasıl geçti
tarafından
Eumovate diye bir krem vermişti o şekilde
tarafından
Teşekkür ederim ben bi gotureyim en iyisi canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 279 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mustafaseyma (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 136 göst.