Ya ben ogluma asik oldum nasil tatli masallah kuzum benim 53 gunluk gulmelere agulara basladi huysuz cucem beni yorsada bi gulusu hareketi yetiyo kocaman sarilasim geliyo minnacik kollarimda kayboluyo :) allah herkese nasip etsin cok tatli bisi ya :)
amin canim. benim kizimda 3.5 aylik oldu anlamaya basladi sanki koca insan ilerdeki en iyi arkadasim benim minnak parmakli kizim,
Ayy canim rabbim sana bagislasin insallah bizede kucagima alip sen gibi sevmeyi nasip etsin insallah
Kız kendi nazarını değireceksin çocuga söyleme o kadar :) maşallah allahım esirgesin onu
Allah bagislasin canim oglusunu))nasil anlattiysan kizimi ozledim dogsada bende doya doya sarilsam ona
Maşallah canım.. allah bağışlasın ❤️❤️
Allah bağışlasın canım, annelik çok güzel bi duygu, tarifi yok, yaşama sevincin, mutluluk sebebin.
ah bide 4 ayina gelsin seni gorunce seslensin baskasina gidip aglayip sana gelince sussun o zaman gorceksin dun esimin arkadasi geldi onu yabanciladi basladi aglamaya verdiler benim kucagima kafasini gogsume yasladi nasil icini cekiyo kiyamam :D
Masallah niye bizi ozendiriyon :))))
Ayy nasil ozendim nasil ozendim anlatamam :)
Benim oglusuma kavusmama daha 9 gun varr tabii zamanında gelirse Rabbim herkese nasip eder insallah cok guzel bi duygu :) karnimda hareket edince nasil mutlu oluyorum birde doğdugu zamani dusunemiyorum bilee :)
Ayy bende hep evde yalnızım gelsede biran önce koklasam ya çok heyecanlıyım esimde diyor hadi doğurda oynayim artik sıkıldım diyor =) hazirana kadar nasıl beklerim bilmem artik =) Allah im hayırlı uzun ömürler versin hayırlı evlat eylesin sana canım
405,537 soru
12,150,691 cevap
36,567 kullanıcı