0 oy
532 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Bu colayi almayın kızlar israile destek vermeyin mümkün mertebe baska gazlı icec

image

image

ek alın 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Arkadaşlar şu anda hepiniz coca-cola arici birçok şeyi içine alarak yorum yapıyorsunuz Ben sadece size koku kolayın İsrail malı olduğu için ve şu anda da Filistin kardeşlerimizin üzerine bomba yağdırdı için almayın yani biliyorsanız ve içiniz vicdanın rahat ediyorsa alın bakın yine bir şey demiyorum ama lütfen bazı şeyler konusunda Hani bu bunun markası şuşu'nun markası bunu almazsak böyle olmaz şöyle olmaz demeyin Damlaya damlaya göl olur yani mevzuyu başka yere kaçırmayın
-Reklam-
+3 oy
tarafından
İsrail mallarını çıkarınca, dolapta bir zeytin ve peynir kalıyor 
(2,910 puan) tarafından
Kesinlikle öyle valla
tarafından
Aç kalmaktan değil vicdanımın aç kalacağından korkarım ben
(2,910 puan) tarafından
Dünyanın en iyi markaları İsrail tarafından üretiliyor en büyük destekçisi ve ortakları Arap muslumanlaridir.buzde elimizden geldiğince onların malını almamaya çalışıyoruz ama maalesef Türkiye üretim konusunda çok pasif keşke kendi ürünlerimizi kendimi üretip kendimiz alsaydık ama yok
tarafından
Yukarıda da söyledim torku var
tarafından
Bizm denizlide zafer gazoz var türkiye gazozu torku var aklimza gelmyen bir suru peynir uretimi icn ezine var var oglu var yani turkye cok şey uretiyor
+1 oy
(402 puan) tarafından
Senin benim almamala olmaz.onlar ülkeye girerken parası ödeniyor.yaz cimere o zaman.almasınsar ülkeye madem.biz cola almayonca israile ne olacak?tüm dünya pazarı adamların elinde
tarafından
Bundan sonra ne fairy ne coca cola ne de israil urunu baska hic bir sey almayacagim
(866 puan) tarafından
İyide sadcee kola değil ki hemen hemen herşey onların ve  ona benzerini alıyorsun türk malı diyorsun ama aynı kalitenin yarısi bile yok   ..ülkeye sokmayacaksak aynı kalitede hatta daha iyisinin üretiliyor olması lazım bu bitek bizle olacak iş değil
tarafından
Canım sadece kolayın paylaşımını yaptım yani birçok şeyi içine alarak yorum yapıyorsunuz kolayı yani koko kolayı almayın diyorum
(866 puan) tarafından
Ben hiç kola sokmuyorum eve sağlıklı değil  zaten ama ben genel konuya bakışı söyledim

Yine de saol teşvik amaçlı paylaştığın için
tarafından
Kuzu iyileri var .Yok deme .illa ki var .Ben bimin bulasik tabletini kullaniyorum.cif yerine bimin cife benzer urununu aliyorum.Domestos yerine de bimde olan camasir suyu guldal var onu aliyorum .Hepsi de gayet iyiler .Gayet de guzel temizliyorlar
+1 oy
tarafından
Bunu devlet almayacak ambargo koyacak. Ama yapamaz cünku ülkede ki tohumlar bile israile ait. Üretici degiliz dışa bağımlıyız ülkede uretilen bir cok seyin ham maddesi bile yurtdışinda gelme. O yüzden onu almayın bunu almayın demekle olmuyor malesef. 
tarafından
Sen alma bildgin haberin olanı alma böyle boyle büyür damlaya damlaya göl misali
tarafından
Onu almasam bunu almasam ne yiyeceğiz kii. Bizlerin degil devletin çözüm bulmasi lazim. Devletinde umrunda degil zaten
tarafından
Sen almazsan O almazsa her halükarda bu görülür bilinir ama anladığım kadarıyla herkes şu anda bütün duygularını kapatmış binevi dilsiz Şeytan misali olmuş yapacak bir şey yok Ben böyle konularda çok hassas davranıyorum çocuklarıma yeterince bilgi vermeye çalışıyorum Yapacak bir şey yok gerçekten aldığım cevaplar karşısında üzüldüm şu anda Filistin bizim kardeşlerimiz Müslüman bir ülke yanıyor bebekler ölüyor ve İsrail her gün her saniye bomba yağdırıyor
tarafından
Ama insanlar bir yere kadar almaz sonra tekrar alır canim. Malesef çocuklarin bebeklerin öldürülmesi kötü ama o kadar müslüman ülkesi var ve bu duruma sessiz kalıyorlar bence o daha kötü.
tarafından
Herkes yaptığından sorumludur
+1 oy
(2,074 puan) tarafından
Valla yalan söylycek degilim bağımlısıym asla baska içemem. Günde en az 2 bucuk litre
tarafından
Ne guzel çocuklara hergun 2 mermi sıktıriyon
(2,074 puan) tarafından
Valla yalan söylycek değilim öyle. Bi çok sigara markasi var israil malı. Onların sigarayı birakamamasi gibi. Keyfi degil kolaya bağımlıym.
(402 puan) tarafından
Bence o mermiden cola alanlar değil de savaş zamanı dünyayaya bu kadar çocuk getiren anne babaları sorumlu başta.allah günahsız çocukların yardımcısı olsun.ister israil ister suriye ister filistin çocuklara üzülüyorum
tarafından
Helal olsun ne diyeyim Çok güzel şeyler yapıyorsun devam et
(2,074 puan) tarafından
Sagolasin aşırı duyarli arkadasim. Merakla bekliyorum dolap ve deterjan ürün fotoğraflarıni
tarafından
Dolap deterjan
(2,074 puan) tarafından
Evet hangi toz deterjan hangi yumuşatıcı yada hangi dolap ürünlerini kullaniyosun hangi sosis hangi peynir vs. Aşırı merak ettim şuan
tarafından
Peynir ezine yani.canakkale peyniri ondan hariç eve girmez sosis salm bunları eşim eve almaz sucuk abisnin çalıştığı yerde abisi yapip verir bize yumuşatıcı bingo alıyorum
(402 puan) tarafından
Evet bravo.aldığın kıyafetin ipliği nerden geliyor diye de araştırıyor musun? Diş macunun nereden? Çocuklarının oyuncakları nereden geliyor? Neyse size kendi düşüncelerihizle mutluluklar.
tarafından
düzenlendi
Sağol duyarlı olmak öldüğümde cevap veremeyecegim sorular gelmesin diye uğraşıyorum
(402 puan) tarafından
: - ))
(2,074 puan) tarafından
Yada suçu başkalarına atmak duygusal olarak sizi rahatlatıyor.
tarafından
Suçu baskalarina atmak ederken
0 oy
tarafından
Hersey onlarin  keske sadece kolayla.bitse elimizi neye atsak israilin  malesef
tarafından
Helal gıda marketleri var aşkım turkiye yapımı
0 oy
tarafından
Haklisin canım eşim almış dün sınır oldum baya fırçaladım kendisini
tarafından
Aynen canim parayla alakalı değil zaten aşağıda demiş devlet almış parasını ödemiş diye biz almasak bu mallar ellerinde kalır bi daha da kimse almıyo diye zaten getiremezler bizim birlik olmamız lazım bahanelere sığınarak olmaz gimdes ler var helal marka ürün hepsi hemen her şehirlerde var diye biliyorum ordan alışveriş yapılabilir durumu iyi olanlar
tarafından
Şu anda aldığım cevaplar karşısında gerçekten üzülmeye başladım boğazımda cümleler düğüm olmak üzere herkes vicdanını kapatmış göz yumuyor gerçekten Keşke bu paylaşımı yapmaz olaydım pişman oldum resmen aldığım cevaplar karşısında
tarafından
Hiç üzülme canım burda cevap verenlerin 10 katı kadar  bu durumlara hassasiyet gösterdiğini bildiğim insanlar var hiç sıkıntı etme kendine Rabbim senden razı.olsun bende dün facebook israile hizmet ediyor diye post açtım lac kişi gördü 1 kişi yazdı tek oda her sey israilin gibi bir şeydi baktım bende sonra kapattım postu Allah herkese akıl vicdan vermiş bırakalım bazı şeylerde ahirete kalsın
tarafından
Aynen oyle dur bak istangramda canlı yayın videosu fotosunu cektim paylasam
tarafından
Payals canım bakiym
0 oy
tarafından
Vla paylasilanlarin yüzde 80 inin kullanıyorm:)
0 oy
(1,690 puan) tarafından
Fatih Altaylı nın Coca Cola ile ilgili bir yazısı var okumanızı tavsiye ederim.. 
tarafından
Nerde canim okuyam
(1,690 puan) tarafından
Google a yaz canım çıkar zaten
tarafından
Tmm bakam canim
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Sadece Coca Cola sanıyorsan çok yanılıyorsun, kullandığınız şampuanlar, dışarda yediğiniz hızlı yemekler, çocukların oynadığı lego marka oyuncaklar, bulaşık deterjanları, ayasofyanın müze tarafının işletmesi, devletin de kullandığı güvenlik sistemi pronet, daha bir sürü var şuan aklıma gelenler bunlar. 
tarafından
Ben cola olrak ornek verdim benim vijdanim kaldrmiyo israile ait urunu icmeye almiyorum
(1,629 puan) tarafından
Ben zaten ağzıma sürmem kola falan. İsrail ürünü olan hiç bir şeyi yıllardır evime sokmam. Almam gitmem yemem.
0 oy
tarafından
Almayın diyorsunuzda zaten hepsi alınmış ülkemize gelmiş paraları çoktan verilmiş bazıları senelerdir bizde olan mallar şuan alıp almamız birseyi degistirmez malesef arz talep cok var kolaya malesef
tarafından
Bildgn halde aliyosan bisey diyemm ben evime almıyorum helal gida marketlerinden aliyoruz tamamen tuk uretimi ürünler
0 oy
(843 puan) tarafından
729 kod olan hiç bir şeyi almayın onlar kazanmasın biz kazanalım türk malı alın. Aldığınız her bir İsrail malında ölen çocukları düşünün.. Lütfen.... 
(1,690 puan) tarafından
Canım benim az önce de söyledim ya.. Burada yazamayacağım şeyler var.. Engel yemek istemiyorum çünkü çoğu yandaş :) konu çok farklı yerlere gider anlamadan dinlemeden.. O yüzden uzatmayalım bu konuyu.. Sen biraz daha araştır, ben de biraz daha araştırayım senin içinin rahat olması için.. Sonrasına yine kim neye inanmak isterse, hangisi 'mantıklı, vicdanlı' gelirse ona inanır, ona göre harekete geçeriz zaten..
tarafından
Anladım tamam
(843 puan) tarafından
Nasıl yandaş İsraili savunanlar mı var burda
tarafından
Papatya _42bosver aşkım burda konuşmayalim
(1,690 puan) tarafından
O anlamda demedim yandaşı
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Tamm almayalım İsrail malı diye peki diğer markaları ne yapmaz. Hepsi İsrail'e destek veren ülkelerin bunlar güzel swyler boykot falan ama küçük kalıyor dewletin birşeyler yapması gerikiyor. Ewdeki tüm makinaların bocsh alman markası İsrail'e alttan silah yollayan bir ülke 
tarafından
Damlaya damlaya göl olur
(9,242 puan) tarafından
Bak şimdi son dakika düştü. Erdoğan seslenmiş diğer Müslüman ülkelere bu işi halledecek olan onlar
tarafından
Ben sana bir şey diyeyim mi dün canlı yayında Instagram'da Ürdün algı Filistin'e giriyordu ve Ürdün başkanı Ürdün altını göndermedi o insanlar ne yaptı biliyor musun Ürdün halkı Filistin'e girdi bariyerleri yasakları dldl girdi öleceklerini bile bile girdi biz nasıl ki Suriye'ye kurtardık nasıl ki askerimiz Suriye'ye girdi sınırımız olduğu için
(9,242 puan) tarafından
Eee napcaktinsinirlarini korumak için başka çaresi yok
tarafından
İşte ben de sana cevap ben onu söyledim anladın mı beni herkes sınırlarını koruyor öbür türlü olmuş olsaydı Türkiye sınırları çerçevesinde olmuş olsaydı Filistin şu ana kadar Türk askeri çoktan girmişti oraya ama Ürdün altı girdi diyorum Başka ülkeler devlet işleri şu anda Bizim boyumuzu Aşan konular onlar biz bunları konuşmayalım bence çünkü çok fazla bilgimiz yok bu konular hakkında
0 oy
(317 puan) tarafından
Su Cola meselesi yıllardır war nefesini dokme ozaman da aldık gıne alcaz ha ben ıcmem sewmem millet olarak konsuyom bundan waz gecmez ler 1 yada 2 kısıye olcak sey deıl bu ama su cola olayını kac sendr duyuyom kımsede ıcmek ten waz gecmedı sende bosa yorulma
tarafından
Aslında Evet doğru söylüyorsun bu vicdan meselesi
0 oy
tarafından
Nefisleriniz o kadar güçlü elinizden gelen ufacık şeyi bile yapmamak için sadece bununla olmaz diye bahane üretiyorsunuz Allah ıslah etsin 
tarafından
Aynn öyle üzüldüm aldgm cvplar karsinda

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 41 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde El-Fa-Mi (1,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 46 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde El-Fa-Mi (1,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde El-Fa-Mi (1,031 puan) tarafından soruldu