0 oy
635 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Babasıyla bana menemen yaptı sizinkiler de yaparmı kızlar arada böyle şeyler, bide diyorki güzel olmuşmu baba ben yaptım :D

29 Cevaplar

0 oy
(394 puan) tarafından
Her pazar yapar hemde bol acılı pazar günleri akşam yemeğinde eşim yapar bn çocuklardan yapmamış olurum çogu zaman yemeği işten gelince çocuğa bK yapıyım drim yaptrmz kendi yapar çok şükür seviyo yemek yapmayı
-Reklam-
0 oy
(237 puan) tarafından
Allah razı olsun üç dört gün önce canım mantı çekiyor diye 2,5 kilo mantı yaptı.  Sadece hamurunu ben hazırladım.  
tarafından
Kız gerçekten mı maşallah kocana
(237 puan) tarafından
Çok şükür yapar. Maşallah gerçekten evdeyken çoğu işime de yardım eder. Tek sevmediğim huyu benim biraz dürtmem gerekiyor.  Aşkım hadi çamaşır katlayalım, evi süpürsene, kalk cam silelim gibi gibi...
0 oy
(13,618 puan) tarafından

Oğlumla eşim de dün bana kek yaptılar :D

Çamaşır bulaşık temizlik yemek her şeyde yardım ederler
tarafından
Çok hamaratlar maşallah:)
0 oy
tarafından
Benimkide oyle evde kaldigi zaman hep kahvaltiyi hazirliyo temizlige yardim ediyo o supurur ben silerim sagolsun 
0 oy
tarafından
Bnim eşim hep yaparım ben rahat insanmm :))
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Hiç Bi hattan anlamaz beceriksiz varoluş sebebi ancak hazır yemek ve telefon sadece 
0 oy
(382 puan) tarafından
Benm esim cocugmz durmasa kendisi kahvaltmizi hazrlar hamileykende sen yapma ben eve gelince hazrlarm diyodu her yemegi vs kendi yapabilyo saglsn bu konuda cok yardmci oluyo bana 40 liyim suan gecen misafr geldi bayada otrdular ben cocuga bak ben yaparm bsyler dedm bana sen kzmzla ilgilen ben yaparm dedi kendisi hazrladi misafrlermze aksam yemegni
tarafından
Ne kocalar varmış ya, helal olsun seninkine de
(382 puan) tarafından
Evet cnm sagolsn bu konularda hakkini odeyemem
0 oy
tarafından
Eşim evde olduğu sürece yemekleri beraber hazırlarız ikimiz de çok zevk alıyoruz mutfakta biseyler yapmaktan

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 263 göst.
16 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sultaney (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 228 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Uykuluanne (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 207 göst.