0 oy
402 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,205 puan) tarafından
Kzlar altı üstlü oynuyorsanız yeme icemeniz ayriysa ne sıklıkla kaynananiza gdyorsnz mesafe nasıl koyuyorsnz

19 Cevaplar

0 oy
(2,524 puan) tarafından
Ben kafama göre gidiyorum canım
(1,205 puan) tarafından
Ne sıklıkla cikmadgn günler kaynanan sürat asar mi
(2,524 puan) tarafından
Yok kuzum 3 günde  2 günde bazen  günde 2 3 defa giderim.  Canım nasıl isterse öyle    surat falan da asmaz    yardıma ihtiyacı oldumu arar
-Reklam-
0 oy
(131,754 puan) tarafından
o kadar yakin olunca pek mesafe konmaz kiz
(1,205 puan) tarafından
Haksln cnm
0 oy
tarafından

Altlı üstlü oturmuyorum otursaydim arada bir giderdim ben soğuk biriyim birazda rahattıma düşkünüm o yüzden çok gitmezdim :) gerci 2 sokak var aramızda arada eşim isterse gidiyorum

(1,205 puan) tarafından
Oh ne güzel
0 oy
tarafından

Aramız 4 saat ama altlı üstlü yada yakın olsaydım her sabah gider Yıldız mommm kahvaltıda bize ne yaptın cikiletelar hangi dolapta derdim :D

(1,205 puan) tarafından
Uzak oldgn için öyle dusunuin bence :)
tarafından
Ben kalabalık seviyorum canım firsatim olsa yakın otururum kayinvalidem benim kafamda ama görümcem olmayacak ☺️
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Her gün öğlen işe başlamadan önce inerdim bazen kahve içerdik vs ama boşunaymış en son kışı iki yabancı gibi karşılaşmadan geçirdik 1.5 ay önce taşındım maalesef birlik gibi olup mesafe falan korunmuyor
0 oy
tarafından
Allah brni korumus ki oyle oturmuyoruz:))
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Evet altli üstlü oturuyoruz ben cok zorda kalmadikca gitmiyorum veya bayramlarda falan giderim.ama kendisi sabah 1 öglen 1 ikindi 1 aksam 1 gece yine 1 dafa gelirrr .hicde üsenmezz.bi özelimiz kalmadi eşimle bisi de denmiyor ki yasli basli insan kendisi  dusunmesi gerek bence 
tarafından
Seni çok iyi anlıyorum ama sende çok iyi birisin
(1,667 puan) tarafından
İyiligin karsiligini görebilsk keşke cnm ya pek de memnun degilim acikcasi
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Biz geçen seneye kadar beraber yiyoduk ama ayrıldık artık olmuyo çünkü şimdide canım istediginde cikiyorum 3.4 günde bir bazen akşam yemeğine çıkıyoruz altlı ustuyun diye valla çokta sıkı fiki olmak istemiyorum
0 oy
tarafından
Canim isterse giderim istemezse hic gitmem;))
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Altlı üstlü oturuyoruZ bazen kahvaltıya giderim bazen gitmem bazen akşam yemeklerini beraber yeriz bazen ayrı, gün içinde oğlumu çıkarırım 1 saat falan dururum ya da bahçemiz var onlar bahçeye iner yanlarına gideriz bizde öyle sınırlama yok kasmıyorum rahatım 
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Alt katta kaynanam oturuyor. Başından beri yeme içme ayrı. Çocuk olana kadar pek gelmezlerdi gündüzleri bazen ben inerdim bir iki saat durup kalkardım. Akşamları eşim zaten pek gitmez kandilde bayramda özel günlerde falan beraber iner biraz durup kalkardık. Çocuk olunca daha sık gelmeye başladılar tabi. Ama eşim pek sevmiyor öyle hergun hergun sık sık gelip yakın olunmasinj. Salça olup durmasınlar bize diyor. Babasıyla pek anlaşamaz zaten kayinbabam iyidir de herşeye çok karışır o yüzden heralde eşim pek düşkün değil babasına. Nedendir bilmem son zamanlarda eskisi gibi gelmiyorlar. Çocuk sevmek için geliyorlar zaten sadece uyanık mı diye sorarlar. Çoğunlukla da uykusuna denk geliyor. 
0 oy
(5 puan) tarafından
Kaynanam üçüncü eltim ikinci ben giriş katta oturuyorum eltime sık sık giderim oda gelir kaynanama çok nadiren giderim çünkü oda gelmez eltime gider ama sıra bana gelince hep işi gücü bahane eder. Eşim de bana destek çıkar boşver gelmiyorsa sende gitmezsin olur biter der
(2,169 puan) tarafından
Gelmesin canm böyle daha iyi kafan kulağın rahat :)
0 oy
tarafından
Gunduz hic gitmiyorum . Aksam esimle gidiyorum haftada 1 falan ama kaynanam bize gelir 
0 oy
(1,880 puan) tarafından
İşiö olursa bişey alıp verceksem giderim vega o yemeğe kahvaltıya çağırırsa giderim hiç gelmiyon gitmiyon konusu olmaz evimizin önü müsait çocuklarla iniyoruz eltim falan ktda sürekli görüyoruz 
0 oy
tarafından
Çocuklar küçük ve yaramaz olduğu için mecbur çok gidemiyorum onlarda zaten şikayetçi değil bu durumdan ben gidince eltimle filan geldiği için ortalık bayram yerine dönüyor çocuk sesinden akşamlaro gidiyoruz eşimle şu aralar çoğunlukla onları bize çağırıyorum 
0 oy
(1,148 puan) tarafından
Canım ne zaman istiyorsa o zaman gidiyorum. Yeri geliyor iki gün üst üste çıkıyorum yeri geliyor haftada 1 gün gidiyorum. Bi ara küser gibi olmuştum 1 ay gitmemiştim:) surat astığı da yok ne zaman kafamız eserse çıkıyoruz ona göre
0 oy
(479 puan) tarafından
Valla benşm sadece ev ayrı kahvaltı yemek hepsi bir sürekli kavga huzursuzluk bıktım artık 
0 oy
(4,910 puan) tarafından
Keske ayrı otursaydıkta altlı ustlu olaydk 
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Hergun inmesem kendi gelir o yuzden iniyorum.gorunup geri cikarim hemen

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 244 göst.
0 oy
26 cevap 445 göst.
0 oy