0 oy
711 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kızlar bebekleriniz doğunca kayinvalideniz hediye aldı mı ne aldı 

28 Cevaplar

0 oy
(404 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kayınvalidem hamile olduğumu ogrendi ilk kiyafetlerini aldı peşine beşik alacak ayrıca bebeğime adı yazılı künye bana bilezik ve detaylı ulturason karşıladı  canım anam çok severim kendisini bana hamile kıyafetlerimi bile aldı ya i pek masraf etmedim ilk torun hevesli sanırım bende ona ismini koydurdum Siraç Efe koyduk adıyla gelsin oğluşum bahtı temiz olsun yavrularımızın inşallah hamişler ,dogurmuşlar, hamiş olacaklar ❤️❤️❤️
tarafından
Maşallah ne güzel hem sen iyi davranıyorsun hem o düşünceli
(2,080 puan) tarafından
Kız o ne güzel kaynana bı tarafını kaşı maşallah de kaynanani bana ver lütfen benimde anam olsun:))
(404 puan) tarafından
Ahahhaa valla doğru diosun ama cidden çok güzeldir kaynanam kalbi gibi kendi de güzeldir  
-Reklam-
0 oy
(2,444 puan) tarafından
Doğmadan bebek arabası aldı doğumda bilezik aldı 
(2,080 puan) tarafından
Kaynanani bana ver lütfen:)
(2,444 puan) tarafından
Gösteriş için oda kız anneannem yaptı ya ondan :D
(2,080 puan) tarafından
Olsun bacım yapmayan yapmıyor valla benimki bizimkilerden görüp hic birşey yapmadı
0 oy
(3,520 puan) tarafından
Bırak hediye almayı kızım 4.5 aylık daha kucağına alıp sevmedi
(1,318 puan) tarafından
Keşke bizim de öyle olsa jfjfjfj hiç bir Hayri yok
Çocuk benim çocuğum diyor kendi dogurucak sanki
Kenarda gezip ortada bulunuyor yani
(3,520 puan) tarafından
Hahaha bazen böylesi daha iyi gerçekten ☺️☺️
0 oy
(2,074 puan) tarafından
A dan Zye kıyafetini battaniyesini herşeyini aldi. El emeği bir sürü yelek kazak ördü. Doğuncada bi çeyrek parası getirmişti
0 oy
(19 puan) tarafından
Yine kaynana yine ben :) benim eşim gece nöbetleri oluyordu. Olur ya gece doğum başlar diye kaynanaya yakın özel hastaneye gitmeye başladım.  Bir gece yarısı doğumum başladı ve eşim nöbetteydi. Kadın ertesi gün geldi o da oğlunu aradı bana ihtiyacın var mı geleyim mi diye.  Oğlu gel deyince geldi. Yani bu kadın şimdi hediye mi alacak torununa 
tarafından
Kendisinin de o kadar değeri olur işte
(19 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(10,857 puan) tarafından
3 aslan gibi torun verdim 1 çift çorap bile almadı 
0 oy
(963 puan) tarafından
Ceyrek bide besik
0 oy
tarafından
Ilk torunları ve hiç bi şey almadılar bi ara 2 zıbın getirdi bide eskiden ordan burdan aldığı kıyafetleri getirdi onu büyütüyor bide çok seviyorum falan yapıyor hiç inanasım gelmiyor 
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Dogurmadim daha ama bizde adettir bilezik takilir
0 oy
(1,469 puan) tarafından
Mendil bile almadı benim ailem bilezik aldı ama eltimin çocuğuna bilezik almış 
0 oy
tarafından
Çeyrek aldı..
0 oy
(426 puan) tarafından
Hicbir hediye aayip ustune kizima alinan hrfiyelere para israfi nie bu kadr esya alirlarki die soylendi onlara gidip kaldigimda kizima yatak carsafi die kizinin ortaokuldaki etegini kesip onu dikti torunuma yatak yaptm die boburlendi syleyecek laf bulamadm gulsem mi aglasam mi die kendine yandim
0 oy
tarafından
Hayir 3 ay sonra falan 3 4 takım kıyafet almıştı 
0 oy
(999 puan) tarafından
Bırak hediye almayı oğlum sekiz aylık oldu daha görmeye gelmediler diyorlar biz gelemiyoz siz getirin
0 oy
tarafından
Çeyrek taktı oğluma bu kadar onda da eşimin yardım ettiğinn onda biri bile değil cimri işte 
0 oy
tarafından
BK aldı tövbe hiç bişey almadı kız:))
0 oy
tarafından
Tam altın takmıslardi. Ama benim torunum olsa geline guzel bir altin  bilezik yada kolye alırdım:))
0 oy
(2,359 puan) tarafından

Ikisine de bir çöp almadi:ermm:

0 oy
tarafından
Bi book da almadı 
0 oy
tarafından
Aldı evet kocaman bir koli yapmış, yelekler el örgüsü patikler lcw den bir kaç takım, battaniye falan her şey vardı

İlgili sorular

+1 oy
75 cevap 1,095 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 632 göst.
23 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Frover (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 725 göst.
7 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Baranın annesi (1,333 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 728 göst.
16 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tugce1100 (187 puan) tarafından soruldu

412,663 soru

12,424,129 cevap

45,384 kullanıcı

Kategoriler

...