0 oy
207 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (42 puan) tarafından
Iki doz aşısını olup tekrar korona olan varmi tanıdığınız 

5 Cevaplar

0 oy
(968 puan) tarafından
Tanidigimin tanidiginda duydum 
(42 puan) tarafından
Peki etrafına bastıra biliyor mu acaba
(968 puan) tarafından
Evet tabi bulasir kendin gecirsende seni etkilemez belki ama tasiyici olup  bunyesi zayif birine bulastirabilirsin
-Reklam-
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Arkadasimin kayinvalidesi suan korona ve zatürre de olms hastanede yatiyo
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Evet canim benim çevremde de 2 aşı olup korona olan var..1 buçuk senedir korona olmayanlar asilardan sonra korona oldular bende buna anlam veremedim
0 oy
(3,728 puan) tarafından
Tanıdığım yok fakat aşı olunca korona olmayacaksın değil zaten sadece asililar daha kolay atlatacak
(2,054 puan) tarafından
Tabi yersen:)
(3,728 puan) tarafından
Ben zaten aşı olmayı düşünmüyorum inşallah zorunlu tutmazlar çünkü ben aldıkları aşılara güvenmiyorum
(2,054 puan) tarafından
İnşallah aynen annemle babama dil döktüm olmayın diye dinlemeyip gidip oldular inşallah başımıza iş açmaz bu aşılar annem zaten tansiyonu düşünüyordu aşıdan sonra iyice düşmeye başladı ama gel gör ki babam yok diyor annemde korktu bn ikinciyi vurulmam dedi babam çalışıyor daha birkez olsun ne korona oldu ne birşey annemde öyle gidip hemen aşı vuruldular neymiş o aşılar iyi olmasa millet vurulurmuymuş yok işte adamlar ödül almış daha neler neler
(3,728 puan) tarafından
İnşallah canım bizde hiç olmadık korona kendimizi koruyabildigimiz kadar koruyacağız asi falan hikaye
0 oy
(1,690 puan) tarafından
Dedem oldu.. Aynı evde yaşıyoruz.. Bize de bulaştı.. Dedemin hastalığı 2 gün sürdü ve aşırı aşırı hafif atlattı.. Biz ağır atlattık.. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 252 göst.
0 oy
4 cevap 105 göst.
10 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine314 (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
10 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 156 göst.

409,962 soru

12,326,096 cevap

39,097 kullanıcı

Kategoriler

...