Eltim hamileydi ben o zaman değildim taşınmak istediğini söyledi bize tamam dedik neyse evi gösterdi bize bende yardım ettim mutfak dolaplarını sildim yerlerini süpürdüm sildim eşim cam işi yapar oda ev çok camlı bir sürü cam var kadının evinde 2 saat çamlarıyla uğraştı sildi eve nakliyeci tuttu taşınacağı gün bana oğlunu bıraktı ben cocuğuna baktım eltimin yanında yardımcı olucak abisi büyük oğlu bide kaynım var neyse bu taşındı kaynanam da eşimle bana hadi yengenlere gidelim dedi gitmez olaydık yüzü beş karış sinirli hiç yardım etmediniz falan eşimde kaynanam kızdı ben sana buraya gelmek istemediğimi söyledim dedi bağırdı kaynanama. Banada hadi kalk gidelim dedi bize giderken hala laf söyledi dayanamadım sen ne nankor kadınsın lan dedim yardım ettik ya sana daha istiyosun yüzsüz fesat köpek dedim eşimde kolumdan çekiyo beni orda onu sürüklemek istedim hamile diye yapmadım ben taşındım bana gelipte hadi yardımı geçtim bi hayırlı olsun bile demedi şimdi konuşmuyoruz dahada zaten konusmam