0 oy
375 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,014 puan) tarafından
Mrb kizlar yemeklerde yaptığınız püf noktası bu dediğiniz şeyler varmı.ben mesela pilav lapa olmasın diye ılık suda yarım saat princi bekletiyorum.bu şekilde lapa olmuyor.birde sıcak yemeğe soğuk su koymayın sıcak su koyun.

16 Cevaplar

0 oy
(6,852 puan) tarafından
 
En İyi Cevap
Et tavukları önden soslar dolapta bekletirim. 

Pirinç iyi kavururum.

Yoğurt mayalarken bı küp şeker atarım. 

Kek kalıba yapışir ise tepsiye su koyup içine oturtup kaynatirdim yada ters cevirim nemli bez koyarım.

Soslu bişi yaparsam suyla biraz açarım.

Hızlı et cozdurulmesi gerekirse iki tencere arasına koyarım.

Kız çok varda aklıma gelmio :)
(1,014 puan) tarafından
Valla tek yazmışsın cnm çok teşekkürler deneyecem
(6,852 puan) tarafından
Herşeye bı püf noktam vardır da şuan süt sağıyorum bu kdn yazabildm :)
(1,014 puan) tarafından
Tam dört dörtlük ev hanımı kolay gelsin tşkler cnm
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ben kaynar suda bekletiyorum pirinci birde pişirirken üzerine yine kaynar su döküyorum. 
(1,014 puan) tarafından
Anladım cnm ellerine sağlık
+1 oy
(14,154 puan) tarafından
Her zaman kısık ateşte pisiririm başka da aklıma gelmedi:D
(1,014 puan) tarafından
Haklısın cnm en onmli püf noktaları ndan biri
+1 oy
(4,722 puan) tarafından

El lezzeti ☺️ bilmiyorum kendim yapıyorum diye demiyorum ama acayip güzel ayarlıyorum tadını tuzunu :P

(1,014 puan) tarafından
Maşallah cnm sana evet valla inanıyorum ona
+1 oy
tarafından
Yemekleri pilav haric hep duduklu tencerede yaparim
(1,014 puan) tarafından
Doğru cnm daha lezzetli oluyor tskler
+1 oy
(3,114 puan) tarafından
Pilav yaparken hiç karistimam kısık ateşte pişiririm ve tane tane olur
(1,014 puan) tarafından
Hmm anladım cnm deniyecem tşk ederim
(3,114 puan) tarafından
Granitte  varsa onda yap bı de orda yapılan pilav çok güzel oluyor
(1,014 puan) tarafından
Evet cnm doğru bundan sonra öyle yapım oda önemli
0 oy
tarafından
Yemekte önemli olan yağ ve salçanın biraz belli olması:)benim için pilavum tane tane olması için pirinci atınca kavurrum 
(1,014 puan) tarafından
Anladım cnm tşkler
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Benim salçalı makarna yaparken salça sosuna yarım bulyon koymam var :))
(1,014 puan) tarafından
Hiç denemedim cnm güzel oluyor mu
(1,267 puan) tarafından
Valla ben beğeniyorum bi defa dene istersen
(1,014 puan) tarafından
Deneyim cnm tşk ederim
(441 puan) tarafından
Ben de yaparım öyle.  Tadını cok değiştiriyor guzel oluyor . Hatta karniyarik  içine de koyarim.  Tavsiye ediyorum
(1,014 puan) tarafından
Anladım cnm çok teşekkürler bende deniyeyim
0 oy
tarafından
Pirinç i iyice yikiyorum nişastası çıkana kadar yarım saat 1saat arası  sıcak suya limon 1tane şeker koyuyom sonrada yapiyorum çok güzel oluyo hem beyaz hem lapasiz hem lezzetli
(1,014 puan) tarafından
Hmm anladım cnm tşkler deniyecem
tarafından
Rica ederm
0 oy
(5,724 puan) tarafından

Yağı çok az kullanırım:D

(1,014 puan) tarafından
Öyle valla cnm oda vardı çok yağlı kötü yapiyor
(5,724 puan) tarafından
Bazısına göre yağsız olmaz ama eşimde alıştı smdi çok hafif oluyor kizaetma çok yağlı yiyemiyorum kuzum
(1,014 puan) tarafından
Haklısın cnm öyle valla
0 oy
tarafından
Yemek lezzetli olsun diye Kevser süresi okuyup üflüyorum :)
(1,014 puan) tarafından
Ooo haklısın cnm en onmli noktalardan biri
0 oy
tarafından
Kaliteli tereyağ salça ve baharat kullanırım 

Yemeklerime asla margarin koymam

Baharatları taze kullanırım ve farklı baharatlarda mutlaka kullanırım 

Etleri 1 gün marine ederim 

Hassas tartı ile ölçü kullanarak yemek yaparım 
(1,014 puan) tarafından
Maşallah cnm tşk ederim tereyağı market ten mi sliyorsun onerdigin varmidir
tarafından
Marketten zorda kaldıkça alıyorum onun dışında bir akrabamızdan alıyorum
(1,014 puan) tarafından
Anladım cnm tşkler evet organik daha iyi
tarafından
Bu dönemde kalp hastalıkları çok fazla o yüzden en iyisi yemekleri hakiki zeytinyağ ve tereyağı ile yapmak etli yemeklerime kuyruk yağı da kullanıyorum
(1,014 puan) tarafından
Tamm cnm dikkat edecem bende çok tşkler
0 oy
tarafından
Ben sarımsakla et balık olsun terbiye Ederim....çoğu yemeklerin içine.sarimsak koyarım..salça.baharatsiz olmazsa olmasim.zaten:-D:-D
(1,014 puan) tarafından
Anladım cnm tşk ederim
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Çoğu yemeğe bı tutam şeker koyarım lezzetini cikariyo ortaya
(1,014 puan) tarafından
Hmm anladım cnm tşk ederim
0 oy
(387 puan) tarafından
35 yaşımdan sonra korona da başladım yemek yapmaya. İlgili malzemeleri koyar ocakta pişiririm:) pişmiş olması en önemli püf noktası :) oğlum çok sevdi diye krep yaptım anne bu ne diye sordu yavrum. 
(1,014 puan) tarafından
:))) ellerine sağlık cnm korona insana herşey yaptırdı valla tşk ederim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 525 göst.
10 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 86 göst.
0 oy
21 cevap 997 göst.
8 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 200 göst.
9 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,987 puan) tarafından soruldu

413,246 soru

12,441,980 cevap

46,021 kullanıcı

Kategoriler

...