0 oy
510 göst.
Diğer kategorisinde (3,895 puan) tarafından
Yükselenim basakmiş ogrenince şok oldum herkese terazi diyordum :) basaklar nasil görünce kanim ısınıyor gibi ama merak ediyorum???

22 Cevaplar

0 oy
(84 puan) tarafından

En İyi Cevap
eşim başak burcu çok iyidir çok merhametlidir ama bazen de hiç olmicak saçma sapan şeylere takar .. :/ 
-Reklam-
+1 oy
(12,522 puan) tarafından

İyidir başaklar ya üzmeyin onları :D

+1 oy
(7,791 puan) tarafından
Başak burcuyum aşırı titizim aşırı ayrıntıcıyım eleştiririm ama pratik zekalıyım matematik yönünden özellikle misal normal zeka sahibi insanlar 41+67 yi topluyo diyelim dirrk ikisini toplar ben  40+60 yaparım sonra 8 eklerim misal olarka bnu gösterdim ezberim falanda çok iyidir dıştan şımarık kendini beğenmiş derler ama tanıyan çok sever ve öyle olmadığımı tanıyınca anlar
+1 oy
(2,047 puan) tarafından
Valla cok da sıcak ınsanlar değiller yabancılara tabi, uzaktan buz gibiyizdir ama içimize bi girdim mi bi daha cıkmak istemezsin :) hoşgeldin yükselen başak :) adasımm 
tarafından
Aha ben :)
(2,047 puan) tarafından
Selam canım :D
0 oy
tarafından
Ben ben ben başak burcuyum özelliklerini de bire bir taşırım ❤️❤️
tarafından
Aşkım bende başağim.  Bak biz ondan kaynaştım operim seni ❣
0 oy
tarafından
Ben başak burcuyum iyim herhalde sjsjsjs gel gitlerm anı yukselislerim çok oluyo onun dışında iyi olduğumu düşünüyorum
0 oy
(322 puan) tarafından

Kadınını bilmiyorum ama erkeği başımda :'(

(322 puan) tarafından
Aşırı titiz, düzenli, plancı, hisleri kuvvetli, kafaya koyduğunu yapan, aşırı kıskanç, detaya inmeyi çok seven birde eleştirisi çok en sevmediğim yanı bu sanırım. Olur olmadık eleştirir
(3,895 puan) tarafından
Valla bn aşırı titiz degilim eşim bnden titiz :D aksine ben tembelligi severim.Ama çok planci takıntılı detayciyim ..  Birde elestirmek bnm işim bana konu eleştiri olsun yeter adami hayatindan soguturum. :D
(322 puan) tarafından
Hahahahahhaha tembellik konusunda yarışabiliriz :)) ama son cümlene çok güldüm. Mesela iyi olan birşeyi de eleştirip kötü yanını bulur musun
(3,895 puan) tarafından
Bulduğum hatayi eleştiriyorum.
(322 puan) tarafından
Ay sen alemsin ya :))
0 oy
tarafından
Canım kocam başak Burcu ismim başak benim :-) Allah razı olsun çok razıyım ondan 
0 oy
(8,244 puan) tarafından
Immmmmhhhh ben yorum yapmayayım en iyisi 
0 oy
(12,909 puan) tarafından
Başağaam  merhametliyim yardım severim  yanlız kötü Bi yanım var ki fazlaca iyi niyetliyim 
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Ben başak burcunun sıcak kanliligina dostluğuna bayılırım bir arkadaşım 14 yaşımdan beri yurttan başak burcu bı onun ihanetine uğramadım geçen seneye kadar konuşuyorduk ama ailevi nedenlerinden dolayı şuan konusamiyoruzonun dışında tanıdığım bütün başak burclarini çok sevmişimdir bana çok sıcak kanlı güler yüzlü geliyorlar
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Ben başak kızımda başak başaklsr başaklarla iyi anlaşır haddinden fazla damarıma basilmadigi sürece sakinimdir arkadaş insan canlısı biriyim:)
0 oy
(266 puan) tarafından

Başakım. Hayırsızın tekiyim, huysuzum, deliyim , 

Safım ne deyim yani başka :woot:

(3,895 puan) tarafından
Daha ne olsun :D
0 oy
(501 puan) tarafından
Ben başak burcuyum eşim de başak burçların kadını ve erkeği de farkediyor.basak burcunun eziyeti kendine insanlara değil ve kesinlikle takıntılı bı burç,eleştiriyi sever,sadelikten yanadır,ön planda olmayı çok sevmez,her konuda bilgi sahibi olmaya çalışır,düzenli ve titizdir(burası bana uymuyor çünkü benm yükselinm boğa ordan gelen keyfine düşkünlük ve tembellik var) hafızası kuvvetlidir,bağlandığı şeyden kolay vazgecemez ve anactir ve çok detaycidir 
(3,895 puan) tarafından
Bnmde burcum yengeç bnde de biraz tembellik var asiri titiz degilim ama başladığım işi bitirmek için sonuna kadar gayret ederim :D. Birde detayci planci ve takintiliyim eleştiri huyumda var aynen ..
0 oy
tarafından

Tatlis bir başağim ben:angel:

0 oy
(4,151 puan) tarafından
Bizim evin tamami basak bn haric :-) 3 kizim ve babalari basak 
0 oy
(3,726 puan) tarafından
Ben başak burcuyum
0 oy
(4,491 puan) tarafından
Bende başak burcuyum burçlara çok inanmam bilmemde özelliklerini ama nasıl biri olduğumu sorarsan çok takıntılıyım detaycıyım çabuk sinirlenirim ve sinirlenince karşı tarafı kırarım
0 oy
tarafından
ablam basak genelde basaklar hep iyi insanlar uyumlular sakin bir burc ve cok titiz benm kizin yukseleni de basak
0 oy
(843 puan) tarafından
Bende başağım başakları da çok severim eşim de başak biz ikimizde taşıyoruz aynı özellikleri

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 164 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 227 göst.
11 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 246 göst.