0 oy
919 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,100 puan) tarafından
Kızlar gorumcemgille kaynanamgille telefonda konuşuyoruz kızıma g.vur tohumu k.hpe diyerek seviyorlar ama ben sinir oluyorum kendi cocuklarinida böyle seviyorlar artık ağızları alışmış eşimin hatırı için susuyorum ama yakında çok kötü patliycam.

47 Cevaplar

+3 oy
(9,238 puan) tarafından
Ay annem bana küçükken kızınca Batum gavuru derdi o geldi aklıma ... Kötülüğün değildi tabi babannem Batum lu
-Reklam-
+1 oy
(1,471 puan) tarafından
Hiç kötü olmam eşime rahatsız olduğumu söylerim o halleder ben desem adım gelin olur ne ahlakszlar ya
(3,100 puan) tarafından
Canım bunlarin dilinde yer edinmiş eşimde önceden arada bir kaciriyordu ağzından şimdi benden laf yiycegini bilip diyemiyor
(1,471 puan) tarafından
Bi kere boz bidaha söylemezler inşallah canım
0 oy
tarafından
Kötü durum ben uyarirdim iyilikçe
(3,100 puan) tarafından
Uyarsamda anlamaz ki bunlar ağızlarında yer edinmiş artik
0 oy
(81 puan) tarafından
Khbe diye sevmek nedir ya.Esinin değil 7 ceddinin hayrı olsa çocuğuna sakın kahvmbe dedirtme kesin bir dille uyar 
(3,100 puan) tarafından
Artık kafayı yemek üzereyim cidden aklıma geldikçe beynim yanıyor
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Cocuguma bakarak kendinizi mi görüyosunuz derdim 
(3,100 puan) tarafından
Bende diycem az kaldı doldum iyice
(9,620 puan) tarafından
Bence bekleme söyle yaptıkları cok yanlış kendi çocuklarına bile söylememesi lazımken seninkine hic diyemezler
0 oy
tarafından
Ay ben duramam canım anında söylerim lafımı sen iyi durmuşsun o ne biçim sevmek öyle 
(3,100 puan) tarafından
Cocukmu seviyorlar ne seviyorlar anlamıyorum yani çocuğu geçtim ben bu lafları kimseye yakistiramiyorum
tarafından
Yarın kayıvalideni ara naber ***** de ona gavır tohumu kızın napıyo de bakalım ne diycek
(3,100 puan) tarafından
Keşke diyebilsem bu seferde eşimle birbirimize gireriz
0 oy
tarafından
Patlamayın güzel bir dille çocuğa böyle laflar kullanmayın diye uyarın. Anlarlar sanırım onlar da. Ha devam ederlerse görüşmeye sınır koyun. Böyle laflar edilirse sınır koyarım deyin. 
(3,100 puan) tarafından
Yazın oraya gidicez şimdi aramasam yazın illaki görüşülecek ne bileyim ya yazın oraya gitmeye de gönlüm yok ama sırf kisliklarimi yapmak için kışa doğum yapcam hazırda şeyler olsun diye yoksa gitmem
tarafından
Siz şimdiden uyarırsanız orada da dikkat ederler. Eşinize de söyleyin annesine vs söylesin. Bu tarz kelimeler kullanmayın diye.
(3,100 puan) tarafından
Yarın esimlede konuscam eve gelince artık yoruldum gercekten
0 oy
tarafından
Hic abartmadan diyorum canm agzima ne gleliyorsa sayarim terbiyesizler oyoe seymi olur ya ***** ne demek anlami ne ya 
(3,100 puan) tarafından
Sulalecek boyleler canım hangisine diycem bende şaştım
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Yaşından başından da mı utanmamış.  ***** ufacık çocuğa nasıl diyebiliyor tabiki sınır olurdum kadına bak seviyorsa insan gibi sevsin bu laflar sevgi lafları değil 
(3,100 puan) tarafından
Kendi cocuklarina bile öyle sesleniyorlar canım küçücük çocuklarının ağzında o kelimeler var
(1,447 puan) tarafından
Ay inanmıyorum ya kaynanam görümcem öyle dese inan hiç konuşmazdım bile peki kimse kızmıyor mu böyle diyince duymuyor mu kimse sen de söyleme öyle diye
(3,100 puan) tarafından
Yok canım bütün sülale oyleler hepsi alışık olduğundan kimse bişey demiyor
(1,447 puan) tarafından
Tuhaflar desene
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Ne igrencler ya o nasıl bir sevme biçimi.

Kızın da büyüyünce onları öyle sever önünü kesmezsen.

Kesinlikle tepkimi koymalısın.

Ben kızımi bu şekilde eğitmek istemiyorum dersin eğer azcik beyinleri varsa bir daha demezler.
(3,100 puan) tarafından
Zaten taştım artık birdaha duyarsam kötü olcak bu sefer
0 oy
(2,040 puan) tarafından
O ne öyle be tövbe günahsız çocuklara bebeklere öyle laf edilir mi 
(3,100 puan) tarafından
Onlarada suç bulamıyorum cunki yetiştirme tarzlari böyle dillerine yapışmış o kelimeler
(2,040 puan) tarafından
Onlar her söylediğinde uyar bacım hoş olmuyor onlarda öyle alışacaklar başkalarına da derler ayıp olur filan de
0 oy
(2,169 puan) tarafından
Yuhhh ben olsam yırtarım ağızlarını one demek be hayırdır yani halalar diye ağzına geleni söyleyemezler öyle rezil eder atarım valla , bizde öyle şeyler olmaz Allah'a şükür hep derim arada bir mesafe olmalı , ne kadar uzak o kadar iyi çok vıcık viick olursan kahpeler de havada uçuşur başka şeyler de ....
(3,100 puan) tarafından
Canım yakın olmasakta aynı eşim dese bidaha diyemezler esime diyorum soyle demesinler diye oda çocukları öyle seviyorlar diyip geciyor
(2,169 puan) tarafından
Bugün ***** diyen yarın başka şeylerde söyler eşin diyemiyorsa da sen diyebilirsin canm senin çocuğun sonuçta kavga çıkartarak değilde güzelce söyleyebilirsin yazık değil mi o yaşta çocukların neden kötü kelimeler öğrensin ki hem
(3,100 puan) tarafından
Ben çocuğumun üslubu güzel olsun dili terbiyeli olsun istiyorum bide tam öğrenme çağı ogrencek diye ödüm kopuyo
(2,169 puan) tarafından
Bu yüzden bence sen uyar onları güzellikle eğer anlamıyorlarsa onların dilinden konuş , bilsinler hoşlanmıyor olabilirsin bu tür konuşmalardan mecbur musun onların her dediği lafı duymaya ben olsam sıcağı sıcağına oracıkta engel olurdum o nasıl bir kelime ya derdim en azından bişey diyemiyorsam da lütfen kızlar bidaha bebeğime böyle şeyler söylemeyin kaldı ki  annesi olarak ben bile söylemiyorken siz hiç diyemezsiniz ,ben çocuğumun böyle bir ortamda büyümesini istemiyorum de ,  bunun için sana alınıyorsa alınsınlar senin için daha iyi olur
(3,100 puan) tarafından
Soyluycem canım isterse küssünler enazindan kafam daha rahat eder
0 oy
(70 puan) tarafından
Sen ne dedin peki 
(3,100 puan) tarafından
Hangi birine yetisiyim canım anca ben burda bunalıma giriyorum
0 oy
(1,782 puan) tarafından
K.ahpe birbirinize diyin de terbiyesizler ayırırım ağızlarını
0 oy
(7,620 puan) tarafından
Bunlar nerenin gavuru acaba hiç hoş değil ya sevgi sözcüğü demek ki onlara göre

Esime söylerdim anasini bacisini uyarsin
(3,100 puan) tarafından
Kaç kere dedim canım sevme tarzları böyle diyor
(2,169 puan) tarafından
Allah aşkına boyle sevgi mi olur böyle seveceklerine hiç sevmesinler daha Makbule geçer , sevgi kelimeleri bunlar değil kaç yaşına gelmişler öğrenememişler ayıp, insan torununu yigenini canm gülüm bitanem fıstığım prensesim diye Sever bunların ki Sevgi değil başka bişey de çözemedim
0 oy
(10,510 puan) tarafından
Benim kaynanam oğluma sinirli sus dese ömüğünü sıkıyorum
(3,100 puan) tarafından
Yazın oraya gitcez bide çok dövüyorlar kendi cocuklarini çocukları artık sevmek için elini oynatsan irkiliyor
0 oy
(137 puan) tarafından
Tohumunu oglun verdi de 
(3,100 puan) tarafından
İşte insan kendi kardesinide katıp o kelimeyi edebiliyorsa ne diyimki ben valla beynim durdu artik
0 oy
tarafından
Görümce felan dinlemem bozarim valla küserse de küssün
tarafından
Ilk söz paylaş youtube felan bak orada vardir belki. Uzmanlarin elbet paylaşımlari vardir onu kesip paylaşırsın
(3,100 puan) tarafından
Hep çocukların kötü söz kullanmasıyla ilgili çıkıyor
tarafından
Hadi ya. Şöyle yazabilirsin altina aileler guzel söz kullanırsa çocuklarıda ailelerini örnek alıp güzel sözler kullanır. :)))
(3,100 puan) tarafından
Evet bu iyiymiş canım güzel bı video bulabilirsem yazayım altına bunu
tarafından
Tamam canim :)
0 oy
tarafından
Ben demesine musade etmezdim k.bakmasinlar da kibarca derdim ki aaa ne kadar ayıp  böyle şeyler demiyoruz benim tatlı bebeğim e falan derdim izin vermezdim 
(3,100 puan) tarafından
Bende diycem artık kiziminda onlardan duya duya ağzı alışsın istemiyorum
tarafından
Hic musaade etme unutma taviz tavizi doğurur bir kere olunca hep arkası gelir her dediklerinde devamlı uyar bir süre sonra pes edecekler baktın olmuyor benim çocuğuma demeyin ben istemiyorum bu tür kelimeler hoş değil de
0 oy
(339 puan) tarafından
Öyle sewqi olmaz çok istiyorlarsa demek başkasına desinler tepkini koy küçücük çocuğa böyle şeyler denir mi ya akıllarında kaliyo sonra onlar dio ayıp denen bisi var 
(3,100 puan) tarafından
Kendi cocuklarida aynı gorumcemgil diye diye onlarında ağzı alışmış
(339 puan) tarafından
Çocuk öyle sevilmez güzelim benden demesi çocukların psikoloji siyle oynattirma çocuklar güzel sevilir kah*e diyerek diil çocuğum yavrum güzelim bitanem bu tarz ya ne cahillik esin de annesigille konuşması gerek böyle olmamalı bence eşine de öncelik le insanlar bi ayıbı bilmeleri gerekiyor ama bunlar terbiyesizlikten çıkamıyor malesef kusura bakma kaynanan gil hakkında böyle dedim ama utanç verici k*hpe demek nedir ya ben olsam sen nesin diyi veririm
(3,100 puan) tarafından
Yazın oraya gittiğimizde cocuklarlada oynuycak onlardan tam örnek alır öğrenir yani napicam valla şastim
(339 puan) tarafından
Uyar bence onları ben tahammül edemem onlar senin çocukların o kendi çocuğuna desin

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 742 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Dacc (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 374 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (3,388 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 229 göst.
0 oy
40 cevap 852 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu