0 oy
220 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
18 aylık oğlum akşam 11gibi uyurken farkettim eli yüzü sıcaktı hemen ölçtüm 37.2 derece çıktı yatarken hiçbir şeyi yoktu şurup verdim calpol. Kaldırdım elini yuzunu yikadim soydum zibinla yatıyor odayı havalandirdjm kapisini falan açtım aslında ateşi çok yüksek degil ama arada titreyip inliyor neden çıktı neden titriyor bilmiyorum ya ne yapmam lazım 2de ibufen versem olur mu. Gece uykusu kıymetli alnına falan bez koydum tutup atıyor uyurken 

4 Cevaplar

0 oy
(734 puan) tarafından
Ateş 38 ve üzeri çıkınca müdahale etmek gerekli.
tarafından
Evet alından canım
(734 puan) tarafından
O zaman yanlış ölçüyor olabilir.öper gibi dudağını degdir ıslak koydugun yere degil ama sıcaklık normalmi öyle bak.Bide o dereceyle boynundan ölç bakalim kaç çıkacak
tarafından
Yanlış olamaz canım eşimle benim normal çıkıyor alnında vücudunda var öpüyorum devamlı boynundan deneyeyim bide
(734 puan) tarafından
Düştü mü atesi
tarafından
Duş falan aldırdım 36.6lara inmişti sabaha karşı gene çıktı ya goturcem bugun doktora randevu aldım 10bucuga
-Reklam-
0 oy
(3,168 puan) tarafından
Bence uyandırıp ateş düşürücü ver ayağının altına limon sür çok geçmiş olsun cnm 
tarafından
11de verdim kuzum ya ateşi ne indi ne çıktı aynı devam ediyor
(3,168 puan) tarafından
Fitil evde varmı cnm varsa fitil ver eğer ateşi 39 falan çıkarsa hemen uyandır bir duş aldır ilaç tekrar ver 3 saat geçmesi yetr
tarafından
Fitil var canım evde olmazsa en son çare o olcak
(3,168 puan) tarafından
Sen takip et cnm eğer yükselirse ver çok geçmiş olsun cnm
0 oy
tarafından
4 saat arayla verebilirsin ateş düşürücü sürekli ölç ateşini üstünü örtme çorapşarını çıkart bakyın hala düşmüyor mutlaka banyoya sok canım olmadı direk acile git 
tarafından
11de verdim calpol zibinla yatıyor çorap falan yok canım ateşi ne indi ne çıktı iki saat oldu şurup vereli ya
tarafından
Canım 37 çok yüksek değil endişe etme takipte kal acaba derece bozuk olabilir mi birde kendi ateşini ölçmeyi dene
tarafından
Denedim canım bende eşimde doğru çıkıyor vücudu zaten baya sıcak ya
0 oy
(9,651 puan) tarafından
Bi 4 5 saati buldurursan ateş düşürücü arasında iyi olur birde eğer varsa fitil gece uykusu öncesinde fitil daha iyi daha uzun süre ateş düşürüyo. Geçmiş olsun 
tarafından
Fitil hiç kullanmadım doktor vermişti geçende hafif ateslenmisti gerek kalmamıştı bütün mu atılıyor 11de calool vermisyim şimdi fıtıl atsam olurmu
(9,651 puan) tarafından
Uyku arasında daha sonta verirsen fitili daha iyi olur çok geçmemiş çünkü .. alarmını kur istersen 3 te verirsin fitilini belki ateşi cikmicak kendiliğinden toparlicak ateş çok yokken çok ta zorlama. 1 fitili tam verebilirsin 18 aylık olmuş zeytin yagiyla yumsatip öyle veriyodum ben

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 130 göst.
1 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Betul42bstn (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 159 göst.
13 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehra800 (1,084 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 258 göst.
13 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehra800 (1,084 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 117 göst.
29 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kmeltem86gmail.com (45 puan) tarafından soruldu

410,768 soru

12,360,191 cevap

41,429 kullanıcı

Kategoriler

...