0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (1,039 puan) tarafından
Çok afedersiniz 31 haftalık hamileyim rüyamda eşimle ilişkim oluyodu bundan dolayı gusül abdesti almalı mıyım 

5 Cevaplar

0 oy
(785 puan) tarafından
Eğer ıslaklık varsa çamaşırinda alman gerekiyor
(1,039 puan) tarafından
Yok hiç bişey yoktu sadece rüyamda etkileniyodum uyanınca bişey hissetmedim
-Reklam-
0 oy
(339 puan) tarafından
Al tabi canım sonuçta rüya uyurken ne oldu bilemez sin mesela erkekler de rüya da af laniyorlar abdest alıyorlar çünkü bilemezsin
(339 puan) tarafından
Al tabi kuzum allah affetsin de bende de oluyor du hamileyken ilk ay ve son ay larda ilişkiye kadınlar çok ihtiyaç duyarmış böyle rüyalar normal yani bana da doktor dedi  :)) bizim ilişkimiz yasak ti bebeklerim i hep kaybediyorum die kadinlar çok ilgi ister ihtiyaç duyar demiş eşime kesinlikle ilşki yok demiş yani sende takılma böyle şeylere abdestini al sıkıntı olmaz inş
(1,039 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun basın saolsun canm bende hiç ilişki yaşamadım yasak değil ama korktuk genede aliyim ben en iyisi
(339 puan) tarafından
Saqol canım allah razı olsun sende inş sağlıklı bir şekilde bebisini kucağına alırsın
Aynen canım al sen
(1,039 puan) tarafından
Allah razı olsun kuzum namazlarımda boşa mı gotti bugün en çok ona üzüldüm tuh
(339 puan) tarafından
Bilmiyordun sonuçta canım allah affetsin sen kılarsın yine rabbim kabul etsin kildiklarini
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Rüyadan dolayı gusül almak gerekir diye biliyorum 
(1,039 puan) tarafından
Bende bı oyke duydum bide erkilenmediysen gerek yok diye duydum kafam karıştı saol canm
(9,647 puan) tarafından
Isın içine muallak giriyosa uygun olanı yapmak daha doğru geliyor. Eminim ki bu konularda daha bilgili biri yazicaktir
(1,039 puan) tarafından
Doğru ya namaz kılıyorum bide içime kurt düştü abdest alıyım ben en iyisi
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Al tabikide canım 
(1,039 puan) tarafından
Alicam mutlaka saol kuzum

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 185 göst.
28 Mart 2025 Diğer kategorisinde Keklik (1,920 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
16 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Filizsena (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 287 göst.
+1 oy
3 cevap 152 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,756 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,730 soru

24,405,099 cevap

350,445 kullanıcı

...