0 oy
1,775 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar şimdi belki çocuğu baba böyledir ama ben hiç böyle bir şey görmediğim için yazmak istiyorum. Çok düşkündür. Hep onlara kurban olurum diye dolanıyor ortalarda. Birisi ağlasın asla oturmaz hiç bağırdığını duymadım. Ve 2 bebek üst üste olduğu halde her şey onun üstünde. O bakar o yedirir o altını açar. Eve bir şey alsak yemez kızım yesin der. Ben büyüyecek miyim der. Çarşıya çıkar 2 saat dolanıp gelir. Neden erken geliyorsun diyorum onun bunun adamıyla oturacağıma çocuklarimla vakit geçiririm diyor. Kızım hep babasıyla uyur. Babasına sarılarak. Hayatımda hiç onu ağlarken görmedim kızım hasta oldu diye hüngür hüngür ağlamıştı. Çok düşkün ikisinede düşkün ama en çok kızıma. Sorduğum zaman kız çocukları narin olur nazlı olur diyor. Halbuki oğlum küçük ama kızıma çok deli oluyor. Çok abartı değil mi şimdi kalktık önce kızına kahvaltı yaptırıyor onun yüzünden kızım beni onun kadar sevmiyor 

66 Cevaplar

+24 oy
(2,280 puan) tarafından
Yani osuruktan nem kapmak budur sanirim.Ya tam tersini yapsa erkek diye kizimi dıslıyo diceksinn şükretmeyi ne zaman ögrenicezz ne zamaaan...
(2,280 puan) tarafından
Kiz bnde bildirimi gorunce bi tirstim ben bole bi posta yorum yapmadim hesabim elemi gevirildi diye korktum ☺☺☺☺ korkuttun beni kiiiiaaazzz☺☺
tarafından
:Ddd korkma gız
(782 puan) tarafından
Sesli güldüm Allah cezanı qkdhakjskajsj
(3,158 puan) tarafından
Yok anam bu kadınlara yaranılmaz cidden ya yapsa bi dert yapmasa bi dert adamlar
(2,280 puan) tarafından
Ayseguuuul guuul guuul gizzz ☺☺☺ valla yaranilmaz bazilarina
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Senin derdin bence eşinin çocuklarına düşkün olması değil. Baba kız ilişkisini kıskanmışsın gibi geldi bana...
tarafından
Bence kızının babasına olan düşkünlüğü sende biraz kıskançlık yapmış
tarafından
Hemen bilip bilmeden rencide etmeyin kadın aşırı derecede düşkün olduğunu nerdeyse hastalık haline geldiğini anlatmaya çalışıyor
(9,618 puan) tarafından
Ama buraya yazdigi kadarıyla adamın hastalıklı derece de oldugu görünmüyo benim babamda bize öyleydi bise alsa yemez bize yedirirdi icirirdi hastalandigimzda üzerimize titrerdi sabaha kadar uyumazdi ve benim eşimde oğluma öyle altını acar banyosunu yaptırır yedirir içirir besiginde yatirdigimiz zaman oraya kiyma getir ortamında yatir ben onsuz uyuyamıyorum der hakikaten de o gun uyuyamaz sabaha kadar uyanık kalır bende bunda bi hastalık görmüyorum
tarafından
Erkekler yapınca hastalık kadınlar yapınca annelik oluyor. Adam babalık görevini yapıyor. Daha ne istiyor acaba hanımefendi ??
(7,784 puan) tarafından
Bende bir anlam veremedim.
+1 oy
(7,020 puan) tarafından
Başka ne istiyorsun ki ne güzel çocuklarıyla ilgileniyor adam özellikle kızıyla ilgilenmesi bence çok daha güzel kendinize dert arıyorsunuz 
+1 oy
(1,282 puan) tarafından
20 haftalik hamileym. Benim eşimde böyle olacak yüzde yüz:) anlattiklarnz benmle esim arasnda iliskiye cok uyuyor. Is dışı bi hayati yok dogru düzgün. Disarda elim adamlarıyla vakit gecirecegme esimle evde vakit geciririm diyor. Aynisi cidden:D ne yemek yiyelm diyorm. Önemli olan senin ne istedgn ben her seyi yiyorm zaten diyor.boyle boyle bi suru sey. Cocuk dogunca da sizinki gbi olcak iyice:D
0 oy
tarafından
Allah başka dert vermesin canim  
tarafından
Bana karşı çok agrasif ama çocuklara karşı başka
(52,061 puan) tarafından
canim babamda annemle hic gecinemez hep kavga ederdi abimle banada tam tersi hep iyiydi annem kizinca bile babamin yanina kacardik evde hep bagirir kavga ederdi annemle bizede sevgisini gosterirdi
0 oy
tarafından
Rabbim onların yokluğuyla sınamasın inşAllah seni yaradana kurban olurum falan desin gıı 
tarafından
Kuzum vallaha çocuklarıma aşkım diyor bir tanem diyor varsa yoksa çocuklar
tarafından
Kızın babasına düşkün olması iyi bişey benim babam bunların tam tersiydi ben baba şevkatini dışarıda aradım :)) bence mutlu olmalısın
tarafından
15 yaşında evlenmek istedim hani eşim belki bi baba olur diye 19 yaşımda da evlendim okuma hevesim bile kalmadı :/
tarafından
Evet aramaz kızım baba sevgisi ama babası da bazen dehşet abartıyor
tarafından
Babaya sadece Allah kendinden çok bir kulu seveni görürse o kişiyi o kulla sınar de dua et tövbe et abartma de sadece ama sorulara bak ne babalar var hakaretler ediyor evlatlarına şükret bacım
0 oy
(5,269 puan) tarafından
Çok güzrl bence maşAllah
tarafından
Evet ama bazen dehşet abartıyor
0 oy
(15,896 puan) tarafından

Normal olan şeyler seni niye korkutuyor anlamadim :angel:

tarafından
Bazen çok abartıyor
0 oy
(3,821 puan) tarafından
Gayet normal ne güzel ilgileniyor çocukla 
tarafından
Evet ama bazen dehşet abartıyor
0 oy
(1,158 puan) tarafından

Benim eşimde öyle atlını alır giydirir gezdirir oynar yedirir uyutur gece bile o sallar :D ama yoruldum sen ilgilen falan der bazen yani.. dogdıgundan beri 1 gece ayrı yatmadılar bizi kendisi olamsan hiç bir yerde kalmaya bırakmaz. Annemlerde veya kayınvalidemelrde olaun oğlum onun peşini asla bırakmaz. Onsuz durmaz

tarafından
Bizde öyleyiz kızım doğduğundan beri asla yatağı ayrılalım demedi. Hep o baktı geceleri
(1,158 puan) tarafından
Bunda korkulacak birşey yok bence benim babamda bana öyleymiş
0 oy
tarafından
Benim eşimde anlattigin gibi ama bu rahatsız olunacak değil bence sevindirecek bir durum ne güzel evlat kıymeti biliyor daha ne olsun seni rahatsız etmesini anlamadım 
tarafından
Mesela iki gün önce kızım babannesinde kalmaya gitti 1 gece. Ertesi gün geldi diyor bunu niye getirdiler. Ama çok iyi bir babadir bazen vefrileşiyor bugün de diyor ki ben nasıl öyle bir şey dedim üzülüyor
tarafından
Canım senin eşin tutarsız o zaman kusura bakma
0 oy
(2,589 puan) tarafından
KEŞKE HER ERKEK ÖYLE OLSAYDI. 
0 oy
tarafından
Bu bir sorun değil ki aynısından bende de var elinden gelse emzirecek oğlum oldu daha 20 günlük kızım 16 aylık kızıma yemek yediriyor ayağında sallıyor oğlumu alıyor gazını çıkarıyor gece yatırıyor vs vs vs çok güzel bir durum 
0 oy
tarafından
Yooo olmasi gereken o benim eşimde oyle 
0 oy
(845 puan) tarafından
Gayet güzel bişey bence kızın ilerde baba sefkatini dışarda aramaz sıcak yuva sıcak aile iyi gelecek demek bunu babadan görmek daha güzel bence eşin doğru olanı yapıyor eve bakmayan cocukları sevmese daha kötü öyle olan bir sürü adam var eşleri dertli bakmıyor etmyior diye değerini bil bence çok güzel 
0 oy
(5,939 puan) tarafından
Ne güzel işte  çocukları  dünyası  olmuş  tam tersini yapsa daha mı iyi  sende  ilgi göster babası  gibi ama  kız çocukları  babacı olur  derler 
0 oy
tarafından
Ayy allah başka dert versin. Gercekten ilgilenmezse bu seferde kızimızla ilgilenmiyor sevmiyor dersiniz. Ne güzel adam ilgileniyor burada kaç kadın eşinin böyle olmasını istiyor valla seninle ilgilenmiyor diye bozuluyorsun bence tek sorun budur.
0 oy
tarafından
Herkes demişki bu çok güzel bi durum bunu mu dert ediyorsun vs..

Ama.ben seni anlıyorum. Ne kadar iyi bi huy olursa olsun her şey kararında olmalı her şeyin aşırısı zarar.

Onları doğuran sensin ilk önce sana karşı o ilgiyi göstermeli seni sevdiğini hissettirmeli sonra çocukları. Benim düşüncem bu
0 oy
(52,061 puan) tarafından
ilk cocuk mu kizin
0 oy
tarafından

Bak gir benim postumu oku eşim ne dedi bana senin eşin adam gibi adam çocuklarına değer veriyo bence şükret benim eşin gibi bir eşe sahip olsan hastalık sahibi olursun 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 503 göst.
25 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Irmakbskrt (255 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 182 göst.
2 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pisupisu (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 426 göst.
30 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anne22 (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,172 göst.