+1 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde (1,468 puan) tarafından
Kizlar hi hi hi hi aglayip  duruyor  normal  ağlama  deil sırf kucama  alim  ilgilenim  diye  e isim  oluyor  surekli  kucagimda yemek bile yapamiyorum  gercekden  aglaasa  anlicam  bu ara huy edindi  bu zqmana  kadar yokdu  napicam  6 aylık 

9 Cevaplar

+1 oy
(11,414 puan) tarafından
Kocaman öp =) yalandan aglama yapabiliyorsa akllı bir bebek belli ki =) 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ben olsam ilgi bekleyen çocuğu kucağına alirdim. Ki öylede yaptım. Eşim yardım etti. Hatta neredeyse mutfağa sadece kahvaltı hazırlamaya girerdim.
+1 oy
(137 puan) tarafından
Bnm oğlumda öyle çok tatlı oluyor lar ama öp yerime
+1 oy
(402 puan) tarafından
Bebeklerin anneye özlem gösterzesidir ağlama numaraları.ne güzel işte.ben yıllarca hasretini çektim.inşallah nasip olsun hiç indirmem diyorum
0 oy
(7,096 puan) tarafından
Ah kuzum ah benimki surekli kucakta kesinlke yere koyamıyoruz kalca çirkinliği var ayaklarında demir ayakkabı var ben hep kucağımda bütün işimi yapiyorum sakinleşir yavrunu ilk uyuyunca yaparsn napcan
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Benimkide 21 aylık hala yapıyor ıhı ıhı diyerek geziniyor derdi kucakta değil ne istiyor ben hala anliyamadim
0 oy
tarafından
5 aylık ama aynısını yapıyor gerçekten ağladığın da anlıyorum gözünden yaşlar dökülüyor ama yalandan ağladığın da sadece ses çıkarıyor donup ses verdiğimde gülüyor sadece ilgileneyim diye yapıyor :)))
0 oy
(549 puan) tarafından

Benimki de 8 aylık aynısını benimki de yapıyor :) gözden bı damla yaş aksa tamamda yaşta yok kucağıma alınca gülüyor hemen bizden zekiler valla :D

0 oy
(3,533 puan) tarafından
Benim oğlumda öyle 6 buçuk aylik oğlum niye böyle yapıyon  diyom guluyo:)))

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 209 göst.
2 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 276 göst.
21 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 966 göst.
10 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Limonlumelemen (17 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 283 göst.