0 oy
181 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,756 puan) tarafından

Daha öncedende vardı acilde öğrenmiştim ama unuttumdu dün gittim yine kan çıktı kum dökuor olablrsin dediler ama aylardır var bu olması lazım nrml mi bu? Netten baktım biraz da kum yazmıyor :/

Şuan kasiklrmda sabahdan beri devam eden bir acı var sağ li sollu 

Nrmlde solda oluyordu ağırlıklı olarak

İdrarda koku yanma fln var ama enfeksiyon yok 

Adet kanamamda anorlmllesti biri kahverengi akint çok uzun sürmüştü son adetimde hiç kan gelmedi hep 4 5gun boyunca siyah akıntı geldi sadece 

Bundanmidir bunlar sizce :/ yaşayan başına gelen varmı ❤️

5 Cevaplar

0 oy
(3,756 puan) tarafından

En İyi Cevap
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
-Reklam-
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Hic bilmiyorum rabbim sifa versin canim
(3,756 puan) tarafından
Amin inşallah cancağızim Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Banada enfeksiyon yok dmeislerdi ama hülyam öyle bir kanamayla gittim ki hastaneye çok afedersin kan işiyordum resmen meğer ağır enfeksiyon varmış artık mesane duvarını kalınlaştırmis 

Ben sıcak su sirke bal karıştırıp içere attım enfeksiyonu sanada tavsiye ederim kum döküyorsan da bu karışım çok iyi geliyor 
(3,756 puan) tarafından
Peki cnm hiç kasiklarnda fln ağrın oluyor muydu ? Adetin nasıldı?
tarafından
Adetim normaldi canım kasıklarda şancı olmaz olur mu ağrıdan acıdan oluyordum ben yerlerde yuvarlaniyordum
(3,756 puan) tarafından
Benimde çoğalmaya başladı cnm idrar yaparken acıyor mesanem uuzn zamandır bide tam olarak boşalmayor iki kere gidiyorum mesela namaz kilacksm
tarafından
Sana dediğim o sirke karışımını yapıp iç canım o çok iyi geliyo şifa olur inşallah sana da
(3,756 puan) tarafından
Teşekkür ederim cancağızim ama sirkeyi icemem.s
0 oy
tarafından
Suyu az mı içiyorsun kuzum
(3,756 puan) tarafından
Evet cancağızim
tarafından
Ah kuzum malesef oda yapıyor zorla kendini en azından iki litre iç
(3,756 puan) tarafından
Zorluyorum artık cancağızim mecbur ama inşallah geçer :(❤️❤️❤️
tarafından
Bende icmezdim sürekli sorunlar çıktı şimdi alıyorum elime litrelik şişe iki kere doldurup içiyorum yatana kadar üç litre oluyor içine de çubuk tarçın yada karanfil yara limon taze nane falan atıyorum suyu direk içemiyorum sevmiyorum öyle dene sende❤️❤️
(3,756 puan) tarafından
Teşekkür ederim cancağızim ❤️ suyu nrmlde icenliorm ama su ihtiyacım olmuyor vücut aramıyor ama işte sıkıntılar çıkmaya başladı içmeye başladım dünden beri:)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 174 göst.
1 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Htcasel (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 160 göst.
31 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Akss (931 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
26 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevda01 (2,093 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 325 göst.
26 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevda01 (2,093 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,261 soru

24,382,982 cevap

348,869 kullanıcı

...