0 oy
308 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kızlar telefon almak istiyorum da netten alsam(n11 gittigidiyor hepsiburada gibi  sitelerden) sorun yasarmiyim alan varmi kizlar arasiniz da

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben almıştım sorun çıkmadı canim
tarafından
Tesekkjr ederim cnm
-Reklam-
0 oy
(1,353 puan) tarafından
Sanmıyorum sorun çıkacağını ama alacağın mağazayı incelemeni öneririm
tarafından
Yok cnm zaten eşim incigine cincigine herşeyine bakar ama iste ben tedirgin oldum kırılır ya da gonderilmez diye
0 oy
tarafından
İki yıl önce almıştım ama hangi site hatırlamıyorum sorun yaşamadım şans işi ama riske girdim ama sorun yaşamadım çok şükür. Kardeşimde bulaşık makinesi aldı 
tarafından
Ya bende kırılır  yada gondermezler diye tedirgin oluyorum
tarafından
Güvenilir siteden yada markaların kendi sitesine iyice dikkat ederek alacaksınız
0 oy
(4,226 puan) tarafından
Bende son 2 telefonumu internetten aldım canım hiç sorun yaşamadım
tarafından
Hangi siteden aldin cnm
(4,226 puan) tarafından
Önceki GittiGidiyordu şu an kullandığım Trendyol canım
tarafından
Tmm cnm cok saol
(4,226 puan) tarafından
Hatta bozulmuştu ilk telefonum canım satıcısına ulaştım ona gönderdim kendisi ilgilendi garantiye gönderdi yaptırdı bana geri gönderdi yaşadığım yerde garanti bayisi yok diye valla siteler de daha uygun dışarıya fahiş fiyatlar ödemek bana saçma geliyor
tarafından
Yaa ne iyiymiş  cnm suan cikip almam cok mumkun degil o yuzden internet alışverişine başvurdum:)
0 oy
tarafından
Bi 7 8 sene once falan almistik baya kullandim bi sorun cikmadi 
tarafından
Ya iyi bari:)
tarafından
Tabi iki sene kullandim benim oglanla kuzeni parcaladi telefonumu :) kirilmasaydi kullanirdim daha da iste
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Bilindik sitelerden alırsan sorun çıkmaz hepsi buradadan alışmıştı eşim yıllar önce bir problem yaşamadık 
(1,792 puan) tarafından
Söyle diyim canım hepsi buradadan koşu bandı aldık yurt içi kargo geldik evde yoktunuz dedi ki evdeydik üstüne birde gelip şubeden alın dedi koca koşu bandını hiç onlarla daha muhatap olmadan direk hb müşteri hizmetleri ile görüştüm 13 dk sonra eve geldi
Demem o ki kargoda oluşabilecek herhangi birşey için arkasında duruyor her türlü ve telefon gibi pahalı ve önemli eşyalar bildiğim kadarıyla özel mesajlı kargo ile gönderim yapılıyor ama diğerlerini bilmem
tarafından
Anladim  cnm cok tesekkur ederim  gidip telefoncudan aLmak daha mantikli aslinda ama suan icin cok mumkun degil
(1,792 puan) tarafından
Aynen canım telefoncudan almak daha iyi kılıfı ekran koruyucusu filan da bedavaya gelebilir ama nette de fiyatlar daha ucuz maalesef
tarafından
Cnm bunun icinde de ekran koruyucu ve kılıf gonderiyorlarmis:D
(1,792 puan) tarafından
Aaaa iyiymiş o zaman
0 oy
tarafından
ankastre set aldim cok guzel 
(1,305 puan) tarafından
Ankastre setiniz hangi marka aldınız memnunmusunuz
0 oy
(107 puan) tarafından
Bizde aldık telefon hepsiburada dan 
0 oy
(14,754 puan) tarafından
Kardeşim trendyoldan leptop aldı sıkıntı yaşamadi
tarafından
O siteler güvenilir sanirim:)
(14,754 puan) tarafından
Katdesim de çok tereddüt etti ama 1 ay oldu kullanıyor:)
0 oy
(404 puan) tarafından
Tuuum çeyizimi internetten aldım treenyol özellikle iadelerde sorun çıkartmıyor utuden tut çaycı dan çık gayet memnun kaldım 
0 oy
tarafından
Biz hepsi burada dan laptop almıştık sapasağlam geldi 
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Trendyoldan aldı iki arkadaşımız sorun olmadı sorun yapamazlar bize trendyol da kuzen çalışıyor aldık hm. Msj attı ürün satıcısına iki gün sürmedi gelmesi fln ürün iyi ve özenli geldi alcksan bu tür yerden al zatn cnm 
0 oy
tarafından
Ben trendyoldan aldım yorumları okumak lazım bir dorun yaşamadım
0 oy
tarafından
Ben kardeskme aldim sorun olmadi ornegin samsung alacaksan samsung turkiye xaomi alacaksan xaomi turkiye garantili olmasina dikkat et yani firmanin kendi garantisj kapsaminda olsun

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 275 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,305 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 219 göst.
2 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yenianneadayi1 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 266 göst.
24 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 141 göst.
27 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde .SU. (5,400 puan) tarafından soruldu

412,305 soru

12,411,543 cevap

44,863 kullanıcı

Kategoriler

...