0 oy
373 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından

Şimdi evlenmedn acıktım eşim istiyor diye kapandım evlendik filan 1 sene sonra. Artık kapalı olmayı istemedim farkettim açılmak istedimi söyledim oglum doğduğu zaman eşim istemese bile kabul etti açıldım 

Ama açılınca eşim hiçbir kıyafeti beğenmedi yok orası açık yok kısa filan gibi geri kapandım pskolojik baskı uyguladi yani 

Şu anda japaliyim ama icmden gelmiyor açık olmak istiyorum 

Günahını filan biliyorum 

Ne yapmam gerektiği bilmiyorum çok kararsızım ilerde pişman olur muyum diye düşünüyorum sürekli eşime nasıl demem gerektini bilmiyorum resmen çevreden ve eşimden bu konuda psikolojik baskı görüyorum 
Kapalı olup sonradan açılan insanlara hep kotu gözle bakıyorlar en azından benim olduğum yerde oyle

11 Cevaplar

+2 oy
(1,298 puan) tarafından
İnsan bişey yapıyorsa içinden gelerek, isteyerek yapmalı bence. Tesettür çocuk oyuncağı değil. Bir heves te olamaz. Onu hakkıyla taşımak için gerçekten istek olması gerekiyor. 

Ona kızdım kapandım ona kızdım açıldım yaparsanız daha çok günaha girersiniz. Benim fikrim...
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nasıl bir yardım bekliyorsun onu anlamadım günahını da biliyormuşsun nasıl bir fikir verelim 
(1 puan) tarafından
Soruyu düzelttim
0 oy
(2,171 puan) tarafından
Günah olduğunu bilmen iyi bişey , ama bence böyle güzel bir görüntü değil aç Kapan bu şekilde sürekli açılmak istersin tekrardan kapanırsin etrafda da güzel bir izlenim olmaz senin açından ya tam kapan yada tam açıl canm tercih senin eşinin dediği değil senin ne düşündüğün önemli yaşayan sensin sen karar vereceksin ama hatayı belkide en başından eşin dedi diye kapanmakla yapmışsın şimdide pismansin , zorla olmaz böyle şeyler içinden gelecek 
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Nefsine ağır gelmezse bunu bi izle derim gerçekten dinleyerek

0 oy
(2,256 puan) tarafından
Etrafına bakma derim, içinden geliyorsa kapanirsin gelmiyorsa zorlamanın anlamı yok. Eşinin de bunu anlaması lazım di çoktan... 
0 oy
tarafından
Şimdi linçlerler ama gerek yok gayet normal çünkü içinden gelerek yapmamışsın bende yeni kapandım içimden gelerek ama bazen yine de ya açıkken daha mı güzekdim açık olsam mı diye aklıma grlmiyo değil sonra kendi kendime şeytanın vesvese verdiğini söylüyorum sonra diyorum yine kendi kendimr zaten günah işliyoruz bari saç açıklığı günahını yapmamış olurum diyorum yine evde saçımı falan yapıyorum kendimi öyle iyi hissediyorum ama bu zorlama ile olmaz çok yanlış yapmışlar ama madem kapandın kendini motive etmeye çalış
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Çocuk oyuncağı etmişsin ne diyim ki 
0 oy
(872 puan) tarafından
Günahını biliyosan kapanırsın bence tam araştır. 3 günlük dünya için diğer tarafı yakmaya gerek yok. Yavaş yavaş alışırsın. Bende ilk kapandığımda açılmak istedim ama ailem izin vermedi. İyikide vermemişler. Şuan açılmak aklımın ucundan bile geçmez.
0 oy
tarafından
Bastan esin istiyo diye kapanman hataymis aslinda Allahin emri diye dusunup kendin karar vermis olsaydin bu tarz bunalimlar yasamazdin Allah hakkimda hayirlisini versin
0 oy
(78 puan) tarafından
İyi de bu eşinin vereceği bi karar değil ki i. Belli ki o tesettür istiyor, sen ietemiyorsun. Ben de tesettürlüyüm oralara asla girmeyeceğim herkesin kendi kararı. Ama eşinin de buna saygı duyması lazım. İster tesettürlü kal ister kalma eşin kıyafetlerine karışamaz. He yorum yapar ama giydirmem izin vermem falan geçsin o ayakları. Sen çocuk değil bi bireysin. Kendi kararlarını vermek en doğal hakkın ve bence öyle yapmalısın

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 332 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde ozlemm5561 (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 73 göst.
14 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muallime3455 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 287 göst.
0 oy
4 cevap 82 göst.
29 Mart 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,388 soru

12,414,808 cevap

44,980 kullanıcı

Kategoriler

...