0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (785 puan) tarafından
Bugün ilk doktor randevuma gittim doktor 6 haftalık olduğunu söyledi ama daha kalp atışı belli değil dedi birde keseyi çevreleyen hematom (içi kan dolu kese) var dedi hafta ya tekrar bakalım eğer kalp atışı varsa takip ederiz eğer kalp atışı yoksa kürtaj yaparız dedi acaba benim gibi bu sorunu yaşayan sonra düzelen varmı?

3 Cevaplar

0 oy
(785 puan) tarafından
Kimse yokmu böyle bişey duyan veya yaşayan:(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani kanda pıhtılaşma olduğu için bende kalp atışı olmayan gebeliklerim oldu. Ama içi kan dolu felan demediler hiç 
(785 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim yinede
tarafından
İlk gebeliğin mi ?
(785 puan) tarafından
Hayır canım 5. Ci ama iki tane yaşayan çocuğum var diğer ikisini kaybettim
tarafından
Bazen genetik olabiliyor bu tür sorunlar bende 9 sene uğraştım 6. Gebeligimde oğlum oldu. Kimyasal gebelikler kalp atışı durması gözükmeyen kese bunlarla uğraştım. Gözükmeyen kese için bile kürtaj oldum. Çok şükür simdi pes pese 2 bebeğim var 13 arayla
(785 puan) tarafından
Bende polip varmış iki evladımı kaybettikten sonra teşhis koydular ve ameliyat oldum ameliyat olduktan sonra bir tane sağlıklı evladım oldu çok şükür acaba tekrardan polip mi oluştuki kaybettiklerimdede hep hematom var diyorlardi
tarafından
Polip tekrarla Ya biliyor diye biliyorum
(785 puan) tarafından
Off ya yine aynı şeyleri yaşayacağım
tarafından
3. Çocuk isteğiniz olduğu zaman tedavi olun derim size. Yoksa korunmazsanız böyle şeyler yaşayacaksınızdır Allah yardımcın olsun. Gerçekten zor şeyler insan yılıyor
(785 puan) tarafından
Zaten korunuyorken oldu yoksa daha düşünmüyordum  eğer isteyerek olsaydi gebelik planlamadan önce jinekolojik muayyene ye giderdim mutlaka ameliyat olduktan sonraki gebeligimdeyken öyle yapmıştım bu supriz olduğu için malesef böyle oldu
tarafından
Üzülme... Allah sağlık versin
(785 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Kuzum hematon ne bilmiyorum ama 9 haftaya kadar bebeğimi görmedim kalp atışıni duymadım şimdi 30 haftaligiz 7. Haftada bebek gozukmemisti bile
(785 puan) tarafından
Hematom bebeğin kesesinin çevresinde veya etrafında toplanan kan gibi bişey yani heran kanama olabilir dedi doktor bebeğin kalp atışı  duyulursa eğer nasıl bı tedavi yaparlar bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 100 göst.
8 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Ummebrar (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 205 göst.
0 oy
4 cevap 77 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde uldgdml (502 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 265 göst.
18 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu