0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (610 puan) tarafından
Kızlar buz dolabının yüzeyine yağ çöz sıktım izi kaldı . Buzdolabım gri renkli . Dedim ki belki cif çıkartır onuda sürdüm annam bide ne görüyüm sünger oldu gri . Cif sürülmezmi buz dolabına ya iyice batırdım bana bir akıl verin ne yapayım

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cif çiziyo ya. Yağçöz de annemin bulaşık makinasında leke bırakmıştı. En iyisi bulaşık detetjanıyla silmek. 
(610 puan) tarafından
Vah desene gitti o leke kalacak
-Reklam-
0 oy
(4,158 puan) tarafından
Aynen benimde bulaşık makinemde kaldı biraz çamaşır suyuyla çıkarttım ama hala var
(610 puan) tarafından
Tüh ya iyi demedin bacım
0 oy
(4,212 puan) tarafından
Ah canım ya inox buzdolabı sadece ıslak bezle yada karbonatlı suyla silinir özelliğini kaybetmiştir o aynı şeyi annem de yaptı parmak izi özelliği vardı gitti azıcık elin değsin hemen leke oluyo
(610 puan) tarafından
Kaplama yapıyolarmış şu fayans aralarına filan yapıyolarya ondan alıp yaparım artık
(610 puan) tarafından
Dışı kötü diye atmam kız :D canım benim ooo
(4,212 puan) tarafından
Evet canım bende banyo dolaplarımı kırmızıdan beyaza çevirdim :D kardeşimin yatak odası mobilyasını da liladan griye boyadım folyodan daha çok memnun kaldım :D renklendir hayatı diye bi siteden almıştım
(610 puan) tarafından
Evet canım olmadı ordan alırım :) bi bakayım vardır inşallah
(4,212 puan) tarafından
İnşallah canım :)
0 oy
tarafından
Bende fırında o hatayı yaptım düğmelerinin oraya sıkmıştım gitmıuor izi 
(610 puan) tarafından
Tüh bacım onla yaşamayı öğrendim
0 oy
(1,287 puan) tarafından
O çıkmaz canım çifte gri yi diziyi kalkıyor anlamında kaynanası yağ çöz sıkmıştı çıkması izi elleme bence nemli bezle sil 
(610 puan) tarafından
Öyleymiş canım ya bilemedim
(1,287 puan) tarafından
O yüzden ben gri yi hiç kimseye tavsiye etmiyorum en güzeli beyaz cifle tertemiz oluyor
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Benimde gri sarı asperox sıkıyom hergun hiç iz kalmiyo hemen silmedinmi beklettinmi
(610 puan) tarafından
Sıkmamla silmem bir oldu bacım
0 oy
(10,625 puan) tarafından
Grçmiş olsun anneminde buzdolabı gri mahvoldu en iyisi beyazdan şaşmamak
(610 puan) tarafından
Doğru diyorsun canım
0 oy
tarafından
Canm buzdolaplari cif yada yagcözle maalesef temizlenmez . Buzdolabi temizleyicileri var camsil tarzinda ya onla silinir yada sirkeli suyla .. o leke orada kalmistir 
(610 puan) tarafından
Kaldıki sorma canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 75 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,717 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 33 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ayze (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 26 göst.

409,791 soru