0 oy
141 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,399 puan) tarafından
Annem babam öldükten sonra butun kızlarina ve özellikle daha cocuk kalmis bana sahip cıkamadi okumak istirdm universitedeydim basarili bir ögrenciydim evlenmek aklimin ucuna bile gelmezdi bazı sebeplerden otürü okulu bırakmak istedim calisip para kazanip diger sene devam edecektm annemin yanimda olmasini istedim o her zamnki gibi erkek evladini secti ve ben ise girdim orada da evlenecgim insan cikti karsima evlendim.Daha nisanli kalamadan yine ailem yüzunden acele evlenmek zorunda kaldım.Kısaca onlarım sahipsizligini sevgisizligimi esimde aramisim öyle sevgi dolu hissetiryrdu ki tüm yasadiklarimi unutturacak sandim basta da her seyi anlattim istedigimi .Belki aceleye gelmeseydi daha iyi tanirdik birbirimizi anlardik olmayacgini.Ama simdi seneler gecti ve her sey bir hayal kırikligi.Şiddeti hakareti yerin dibine girmeyi gordum .Buna ragmen annem yine sahip cikmadi varlığını yine hissetirmedi.Hala belki dr bitmis bir evliligi olamayan mutlulgu sürdurmeye caliyrm .Kac aydir konusmadim bazi sebeplerden simdi ölümlu dunya diyrz ne yaparsa yapsin anne iste ...diye bayramda aradım .Ama gitmeye güc bulamyrm affetmek degil de mesele cok kırgınım kizginim bu dilime vurursa diye korkuyrm .Nasıl gidecgm ben ya nasıl içimden gelecek canim yana yana hicbir sey yokmus gibi siz olsaniz ne yapardnz ?

3 Cevaplar

0 oy
(164,299 puan) tarafından
cok zor bi durum 
-Reklam-
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Giderdim herşeyimi söyler çeker gwlirdim zaten bunca zaman arkamda olmamış olacaksa şimdi olsun derim olmuyorsada yolu bahtı açık olsun der gelirim 
(5,328 puan) tarafından
Valla kuzum ölümlü dünya bi bana sana yok herkese var madem öyle annen deain ölümlü dünya ben şu evladıma sahip çıkayım
(1,399 puan) tarafından
Yok canim annelik duygusu yok ki oyle bir sey desin kendini soyler ben cektim ne olmus der kafa yapisi cok geri kendi dogrularini kimse degsitiremyr
(5,328 puan) tarafından
Ozaman bende hiç umursamaz elgibi gider elgbi yer el gbi kalkarım
(1,399 puan) tarafından
Kac yildir öyleydim canim zaten sogukluk gecmiyor anne evlat hissi yok zaten aramizda
(5,328 puan) tarafından
Ozaman niye bukadar dert ediyorsun
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Bende giderdim içimdekileri soylerdim. Ağlardım  bağırırdim rahatlar gelirdim
(1,399 puan) tarafından
Cok soyledim ama hicbir sey degismedi sonra uzuldu hastalandi diye biz suclu oluyrz

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,499,485 soru

24,491,972 cevap

357,696 kullanıcı

...