0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (14,490 puan) tarafından
Ya ben dün gece bişey begendinm diye kaydoldum.

Ama hiç anlamıyorum.

Kadınla pazarlık yaptım.

Ben şimdi orda satın al tuşuna bassam 

Yazan fiyat mi çekilir hesabımdan ?yani fiyatı güncellemesi gerekiyo dimi?

Bide büyük bişey alcam.

Onun da mı kargo ücreti 9 lira yoksa farklı mı?

Ay bna anlatvern ya

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gerekmiyor canım teklif verdiğin fiyat geçerli olur kargo ücreti yazar al kısmına basınca canım
(14,490 puan) tarafından
Farklı mı olur kargo ücreti busem
tarafından
Kuzum genel de 9 lira oluyor al seçeneğine vak ödeme yapmadan orda kargo ücreti yaziyor
-Reklam-
0 oy
(6,137 puan) tarafından
Ücreti guncellesin öyle öde. Bide urun eline geçmediği ve onaylamadığın sürece para karşıya gitmez sadece odeme yap sakın onaylama 
(14,490 puan) tarafından
Peki begenmesem geldiğinde? Napmam lazım sen anliysn beni aydnlat esom ya
(6,137 puan) tarafından
Beğenmezsen iade kadinla konuşur edersin canim yine para gitmez yani hiç bi şekilde dolandırılmazsin ama kırılmaz bisey olsun dikkat et cam fln olursa bazen kargo da kırılabiliyor
0 oy
tarafından
Kuzum kullanıyorum ilk defa satış yaptım da sen bilgi girmezsen eğer sorun olmuyor galiba ama çok komisyon kesiliyor ben koltuk sattım özelden hallettik eğer varsa imkan iletişim no al özelden konuşun bakalım o şekilde kargo vs ne kadara Mâl olacak. Eğer daha hesaplı olursa o şekilde yaparsın kadında kazanır çok kesinti olmaz
(14,490 puan) tarafından
Anladım kuzum  sordum hangi şehir diye keşke yakın olsam hem görürdüm
tarafından
Aşkım o zaman daha pahalı olabilir alacağın ürüne göre ödeme yapıyorsun ödeme esnasında kesiliyor zaten komisyon sen ürün eline geçince aç bak eğer beğenmezsen onayla butonuna basmadan iptal ve geri iade yap sonra . Besik mi alıyorsun
0 oy
(2,494 puan) tarafından
Kadın fiyatı güncellesin mutlaka ya da sen teklif ver. Yoksa yazan para çekilir
(14,490 puan) tarafından
Tamam canım peki kargo hakkında bilgin var mı?
(2,494 puan) tarafından
Kargo ücretsizse ödemezsin ama varsa 9 tl gibi bir şeydi canım
(14,490 puan) tarafından
Bebek arabası alcam da acaba o da mı 9 lira
(2,494 puan) tarafından
Evet canım içerik önemli değil diye biliyorum. Her ürünün bedeli 9 olması lazım.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 206 göst.
18 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,490 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 114 göst.
6 Şubat 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Dilekk (1,130 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 167 göst.
28 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 434 göst.
9 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Minnak35 (5,437 puan) tarafından soruldu

407,232 soru

12,223,899 cevap

36,824 kullanıcı

...