0 oy
276 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (34 puan) tarafından

image

Hanımlar emziren anneler sabah kahvaltınızda sütünüz bol olsun diye neler yiyorsunuz benim kahvaltı tabağı böyle birde yanında tahin pekmez oluyor 

7 Cevaplar

0 oy
(5,331 puan) tarafından
Foto yok kuzum  genelde dere otu  su tahinpekmez  peyinr ceviz badem yumurta şeklinde takılırdım
-Reklam-
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Oh mis afiyet olsun bide helva ye kuzum oda güzel süt yapıyor 
0 oy
tarafından
Sucuk mu var yanlis mi göruyorum
(34 puan) tarafından
Evet canım hergun tüketmiyorum bugün denk geldi ama sucuk kendimiz yaptırdık
tarafından
Kendinde yaptirsan cok baharat ve tuz vardir kuzum sutunu artirmaz azaltir sen sordugun icin diyorum yemesen daha iyi derim nacizane fikrim
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Özel bişey yemiyorum bildiğin kahvaltılıklar sucuklu yumurta iyi değil emzirmede :) 
(13,143 puan) tarafından
Kiz bisey demedimki sordum sadece yemedinmi 1 senede diye :D benimki 9aylik yemedimde bi dun yedim. Karsi bir fikir beyan etmedim yani sen bence yanlis anladin
(34 puan) tarafından
Sucuk kendimiz yaptırdık canım doğal ama iyi değilse uemeyim
(25,196 puan) tarafından
Yoo elbet yedim özellikle bişey ayırd etmedim evde ne varsa yedim. Arkadaşa sucugun iyi olmadıgını söylemek için yazdım onu. Karşı fikirde beyan edebilirsin elbet ama sürekli benim yorumum altında denk geliyorum
(13,143 puan) tarafından
Isimlerede hic bakmiyorum he yazarken :) gercekten karsi fikir icin yazmadim ama bende bisey ayirt etmedim herseyi yedim oglumada herseyi veriyorum. Ama salam sucuk sosis çok çok nadir yedigim belki 2 defadir. Merakettigim icin sordum
(25,196 puan) tarafından
Kayra canım ev yapımı sucuk hiç yemedim ben o yüzden bilmiyorum zararı var mıdır
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Dereotu öneririm..sucuk önermem :)
(34 puan) tarafından
Sucuk kendimiz yaptırdık canım satin almadik
(6,853 puan) tarafından
Yok baharatlı die dedim cnm
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Ben hiç öyle ekstra özel yapmadım kahvaltıyı her zamanki kahvaltı sadece kahvaltıda petibör biskuvi ile acik çay içerdim biraz petibör biskuvide süt yaptığı icin
0 oy
(3,726 puan) tarafından
Her sabah muhakkak yumurta yerim peynir zeytin domates salatalık tahin pekmez kaymak bal 21 aylık hala yediklerime dikkat ediyorum sütüm olsun diye 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 349 göst.
12 Mart 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,329 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.
31 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Elfmeryemasya (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 67 göst.
31 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Elfmeryemasya (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 384 göst.
21 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneyim anne (467 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,997 soru

23,615,454 cevap

306,562 kullanıcı

...