0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (11,803 puan) tarafından
Gram söz dinlemiyor cok sımarık cok konusuyor kardesi. Dogmadan da boyleydi bir degişen olmadı yani kardes filan degil problemi. Doktordan filan yardım aldık olmadı devam hareketleri okula yollasak duzelir mi cocugu boyle olup duzelen var mı

4 Cevaplar

+1 oy
(3,084 puan) tarafından
Anasinifi öğretmeniyim etkisi olur mutlaka ama önemli olan çocuğunuzun bu davranışları neden sergilediğini bulup o durumları ortadan kaldirmaniz. Onun dışında okulda kurallara uyar doğru durur fakat evde yine aynı davranışları sergiler. Sorunun kökenine inmelisiniz
(11,803 puan) tarafından
Doktor vs hersey denedi aynı
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Korkutmak istemem ama benim arkadasin cocugu da seninki gibiydi okula verdi kiz canli derste ogretmen ders anlatip cocuklar yazarken makyaj yapiyodu :)))
(11,803 puan) tarafından
Cıldırıcam bıktırdı hareketleri ya
tarafından
Donem donem biraz daha sabret gececek bence evdeki durumlarda etkiliyo onu idare et bagirip cagirma sakin
(11,803 puan) tarafından
Bagırıp cagırmıyorum ama evdeki durumu kendi isteklerini yaptırmak ta kullanmaya basladı. Mesela birsey istiyor yapmıyorum işte siz zaten ayrılcaksınız diyor cıldırıyor beni
tarafından
Ooo pedagoga devam edin bence kisa gidislerde duzelebilicek bi durum degil
(11,803 puan) tarafından
Bir halta yaramıyor herseyin farkına vardı iyice. Kullanıyor beni bizi. İyi olmamızı bile istemiyor cok tuaf
0 oy
(45,052 puan) tarafından
Bazen benimkide inatli oluyo yaramz değil.ole çok bu sene gidicek ama geçen sene vermemistik
(11,803 puan) tarafından
Cok fena kızım cok fena
0 oy
tarafından
Benim oğlan da felaketti. Verdim kreşe çocuk çok değişti kibar bir oğlan oldu :D
(11,803 puan) tarafından
İnşallah degişir cıldırmak üzereyim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 93 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (276 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 144 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,425 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 212 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde johnash (393 puan) tarafından soruldu