0 oy
1,130 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Dün akşam ki postlarimi hatırlayan vardır gece uyku tutmadı bende eşimin telefonunu bakma için elime aldım saat 1 de çağrı diye biri aramiş bunu telefonu sessizde ve şifresini değiştirmiş ilk defa sessize aldı telefonunu bütün gece uyku tutmadı canım çok yandı ondan öncesinde annesi aradı iki defa açmadı onuda en son açtı noldu dedi annesi nerdesin saatten haberin varmı evli adamsın dedi biliyorum saati diyo eylemin sancısı var gel dedi kapattı annesinin yüzüne sonra geldi annesi laf söyledi biraz ne ariyonuz adamların yanında zırt pırt diyo ne bokk yiyodun açmadın dedim ne diyon kızım diyo atistik biraz sonrada yemek hazırlasana bana diyo deidm yemedinmi dışarda yok diyo hazırlamiyorum dedim nasıl dedi hazırlamiyorum dedi sen kafayimi yeidn diyo yoo yapmıyorum dedim oylemi görürsün falan dedi ne gorcem dovcenmi yine dedim hayır eziyet cektiririm dedi hiç bişe demedim annesi hazırladı oturdu zikkimlandi sonra telefonla oynadı gitti yattı işte gecede o muhabbet oldu şifre değişmiş telefon sesszis alınmış çağrı diye biri aramış ilk defa gördüm öyle birinin rehberde olduğunu gerçekten kadınlar hisseder derler ya doğruymuş ihanet bu hayattaki en acı şey Allah kimseye vermesin bebeğim doğsun sadece bebek için duruyorum şuan bakicak durumum yok artık kocam olarak bile görmüyorum o kadar soğudum Allah herkesin evine mutluluk versin 

23 Cevaplar

0 oy
(16,606 puan) tarafından
Allah ıslah etsin helali dururken haramı secenleri
tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Aminnnnnnnnn kuzum aminnnnnnnnn inşallah öyle bir şey yok düşündüğün gibi değil inşallah rabbim yardımcın olsun canım benim üzülme sıkma canını tatlım bebeğini düşün kuzum 
tarafından
Yoruldum artık sadece bebeğin buyumeisni bekliyorum doğsun bi büyüsün biraz yolumu ayırıcam
(4,757 puan) tarafından
Deme öyle tatlım konuş onunla yüz yüze uyar öyle bir şey yok inşallah tatlım yuva kurmak zor bozmak çok kolay bebeğim var artık onu babasız büyütme canım benim
0 oy
tarafından
Keşke doğru düzgün açıklama yapsa ne diyim inşallah düşündüğün gibi değildir Allah yardımcın olsun 
tarafından
Yüzüne bile bakmiyorum sabah kendi utanmadan sirnasiyor
tarafından
Açıkça söyle cnm içindekşleri sana açıklama yapsın içinde tuturak kendini üzersin
0 oy
tarafından
Canım teselli vermek isterdim ama haklı olabilirsin kendisiyle konuş diyecemde ters birine benziyor dediğine göre. Ailesiyle konuş ya da bir süre ailenin yanına git. 
tarafından
Şuan ne yapcam bilmiyorum
0 oy
tarafından
Amin canım ne diyeceğimi inan bilemiyorum çok üzgünüm 
tarafından
Bende öyleyim
0 oy
(2,629 puan) tarafından
Canım bi sakin olsan? Bi olumlu düşünsen? Belki arayan yeni müşterisidir? Kasma bu kadar üstüne gitme. Bak böyle yaptıkça essegin aklına karpuz kabuğu sokuyorsun. Ihanet kolay birşey değil ama böyle yapılan herşeye ihanet demek de saçma. Lütfen bi sakin ol bi rahatla 
tarafından
Müşteri gecenin 1 nde ararmi ve telefon şifresi degisirmi üstelik sessize almış kaç aydır evliyim ilk defa görüyorum o telefonun sesszide olduğunu
(2,629 puan) tarafından
O zaman arkadaşıdır canım. Belki de rahatsız edilmemek için sessize almıştır. Ya olumsuz düşünme ve yaklaşırken tatlı dille yaklaş allah aşkına bu erkekler tatlı dilden, cilveden anlıyorlar. Biraz sakin oluo öyle davran pamuk olmayı dene bi kere
0 oy
tarafından

Aynı ş e r e f s i z e bende sahibim benim ki de oyle ne yaptıysam olmadı ne denediysem düzelmedi iki kızım var onlar icin idare ediyorum boşverdim artık ne b o k yiyorsa yesin mikrop :angry: sana da sabır diliyorum kuzum sabreden derviş muradına ermiş derler ya o moddayım su aralar 

tarafından
Valla bilmiyorum neye ericem ben kafama koydum bebek büyüsün bitecek bu iş zaten sonumuz yok bunun farkındayım
tarafından
Rabbim sonumuzu hayırlı  etsin inşallah
0 oy
tarafından

Halbuki sende ne kadar guzelsin ya bu adamlafin ne kadar pis bi mideleri var yaa:angry:

Bi soz var ya komsunun tavugu kaz karisida kiz gorunurmus diye

Elindekinin kiymetini bilmeyenler disarda arayislara giriyolar ama elindekini de kaybettiklerinin farkina varmiyolar cok yazik:angry:

tarafından
Allah iki yakasıni bir araya getirmesin
0 oy
(762 puan) tarafından
Çok üzüldüm senin adına kuzum inşallah düşündüğün gibi değil-dir üzme kendini bebeğini düşün 
tarafından
Onu dusunutorum zaten
0 oy
(2,480 puan) tarafından
En güzeli şuanlık yapmamız gereken sabretmek bende senden farksız değilim biliyosun benimkisi aldatma değil farklı sorunlar var ama kesinlikle boşanacağım ama şuan sabrediyorum bebeğim için sende öyle yap kolay bir durum değil gerçekten ama seçeneğimiz  yok maalesef Allah ikimizin hakkındada hayırlısını versin 
tarafından
O günü bekliyorum hergun Allah yukarda biliyor çocuk büyüsün biraz
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım.inşallah öyle bir şey yoktur. Şu erkeklere anlam veremiyorum sakin bir şekilde açıklama yapmak çok mu zor hemen kızıp sinirlenip kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlar. Ama bilmiyorlar ki yalan söyleyen haksız olan bağırıp çağırıp üste çıkmaya çalışır. 

Kendi helâli dururken başka kadınlardaki arayışlarına neden giriyorlar çok merak ediyorum ama anlam veremiyorum 
tarafından
O zaman evlenmesinler ne diye gunahima girdi Allah'a dua edicem hergun onunda yüzü gulmesin
0 oy
(805 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bulmuş gül gibi kadını Allahından belanı mi istiyorsun terbiyesiz adam 
tarafından
Güllüğüm mü kaldı eski halimi bilenler sana noldu diyo evlendim evleneli bokaa döndüm
(805 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canm bu erkekler kadınları her türlü yipratmayi beceriyo Allah ıslah etsin napacaksn
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Yinede kanıt bekle canım duygularına yenilme. Ihanetten eminsen öyle kolay kolay da boşama bütün herşeyi topla mesajdir aramadır ne biliyim başka şeyler bırak sürünsün o mahkemede elinde ne var ne yok hepsini de al. Biz kadın diye onlara geldiysek asla köle değiliz Allah yardım eder sen merak etme hiç bi zaman unutmazsın ama için soğur bi zaman sonra da insan ölümü bile unutuyor alışıyor.. Tek annesi babası ayrı büyüyen çocuk seninki değil bu bir yuvaysa annesi de babası da düşünmek zorunda sadece anne fedakarlığıyla olacak iş değil. Ne sanıyorlar ki kendilerini? Sabahtan akşama kadar evde dur çocuğuna bak ütüsünü yap bulaşığını yıka bide bunlarla karşılaş Allah bunu yapan herkesten sorsun hakkımızı. 
tarafından
Amin canım haklısın çok
0 oy
tarafından
Yeni evlisiniz oysa :/
tarafından
Ben evliliğimden hiç bişe anlamadım bizim cinsel hayatımız bile doğru düzgün olmazdı sorduğumda şey derdi bunun yaşliligida var kendimizi yormaya gerek yok falan çok nadir olurdu
tarafından
Ne saçma cevap ne alaka yaşlılık ya
tarafından
Valla billa öyle dedi boş boş konuşuyor
tarafından
Allah selamet versin sana kocana da hidayet..
0 oy
(855 puan) tarafından
Canim benim bu erkeklerin kafasi inan cok farkli calisiyor. Biz ortada bisey olmasa da sinirden cildirir mantikli bi aciklama bekleriz. Elini ayagini obur tarafa koysa ondan bile bi mana cikaririz ama onlar emin ol dümdüz. Sen kafayi yersin dusunmekten o tek bi aciklama yapmaz ya da biktim, darlandim cart curt... dogal olarakta icimizden yapmacik davranmak gelmiyo seni cok iyi anliyorum. Numarayi alabilseydin whatsapptan kaydedip falan kontrol edebilirdin ama sifre degismis diyosun. Ne diyim ki Allah yardimcin olsun insallah düşündüğün gibi değildir tez zamanda icini ferahlatsin Rabbim insallah...
tarafından
Benim içimde Sevgi bitti zaten uzun zamandır biseyler bitmişti
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canimda belkide sandığın gibi bişey değildir arkadaşı felandir çok içine sinmiyorsa numarayı alıp arayabilirsin 
tarafından
Şifresini değiştirmiş teelofununun
0 oy
(221 puan) tarafından
Hepsi aynı canım emin olkı kimsenin hayatı 4 4 luk degil herkesin farklı farklı alıskanlıkları var canını sıkma cocugunu dusun Allah sana sabır esınede hidayet versin 
tarafından
Bizim iş bitti ya
(221 puan) tarafından
Sınır anında oyle dusunuyodursun
tarafından
Sınırlı değilim önceden de çok şeyler yaşadık artık sogudum
0 oy
(1,093 puan) tarafından
İnsallah hersey yanlıs anlaşılmadır.. Cagrı diye kayıtlı bumarayı kendi telwfonunuza kayot edebilseydiniz whatsaptan profiline bakardınjz bir arkadasınızada aratıp sesini duyabilirdiniz belki gercekten erkektir.. Bu duyguları biliyorum.. Ve hic bir insan yasamayı haketmiyor.. Agır bir duygu insanın enerjisini alır.. Keske kimse yasatmasa ve yasamasa
tarafından
Allah kimseye vermesin
0 oy
(373 puan) tarafından
canim  bence sen yanlis  anlıyor olablirsin  erkek tarafi ailesin yanda erkek ardkasin yanda hep horozlanir dik kafalik yapr karsini ezmye çalışır ne bak lafim geciyor karima diye sifrye gelince hani belki baska bi sebebi vardir bi sor neden degistirdin de benim esimde bazen degsitir ama yine bana söyler hemen yanlis anlayip kendi sinir sitrese sokma soğutma kendini her ahz dan bi laf çıkar ama sen şöyle sakin sesiz guzel dile konus yada sakin bi sekilde mesaj at bagirp cagirp hakret etmeden konuş kendi sitrese sokma
tarafından
Ben bugüne kadar hep sakın kaldım hep sustum hiç bagirmadim o bana defalarca bağırdı vurdu benim sabrım kalmadi
(373 puan) tarafından
ozman birsey diymem  dovemk karsyim ya annesine anlt durmu oda ogluyla konuşun
tarafından
Annesini kim dinler canım hiç umrunda değil
0 oy
tarafından
Watsap dan neden bakmadin eylem fotosunda ne vardı çok Afedersin ama gecenin bir yarisi gittiyse bile o saatte dışarda ancak o...... olanlar bulusur lakin konuşmuşsa bisey diyemiyorum varmı diyosun hayatında birisi sence soraydın bu çağrı kim ara yanimda bakalim kimmiş duycam sesini de mutlaka de yanında arasin en mantiklsi bu yadanumarasini al gizliden ara 
tarafından
Canım şifresini değiştirmiş  ve sessize almış telefonunu
tarafından
Yani eylem şimdi ne diyim bilemedim ozaman bi boklar ceviriyo yani ayyyy sinirrr oldum yeminle tamam o vakit diyceksin ki o çağrıyı benim yanimda ara kimmiş görecem icim rahatliycak diye birde evli adamın telefonunda şifrenin işi neki yani hani bekar olur tamam evlisin karın var gir yanına yat ******** daha ne istiyon sen onu aldatsan varya öldürürür seni ama kendisi yapınca yok istemeden oldu yok şöyle yok böyle hepsinin boynu altına gitsin evde namussu dururken yaptığına bak kahrolasicalar
tarafından
İki gündür çok morelim bozuk valla hayattan soğudum
tarafından
Offf offf boşan desem daha beben doğmadı bile doğsada kim bakacak anan yok başında zaten kalcaksın çaresiz başka çıkar yolu yok
tarafından
Bebek büyüsün hemen ayrilcam bunu onada defalarca soyledim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 371 göst.
5 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 311 göst.
5 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 355 göst.
14 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Sevim günes (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 61 göst.
25 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubra2551 (49 puan) tarafından soruldu

413,187 soru

12,440,184 cevap

45,955 kullanıcı

Kategoriler

...