0 oy
1,151 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Dün akşam ki postlarimi hatırlayan vardır gece uyku tutmadı bende eşimin telefonunu bakma için elime aldım saat 1 de çağrı diye biri aramiş bunu telefonu sessizde ve şifresini değiştirmiş ilk defa sessize aldı telefonunu bütün gece uyku tutmadı canım çok yandı ondan öncesinde annesi aradı iki defa açmadı onuda en son açtı noldu dedi annesi nerdesin saatten haberin varmı evli adamsın dedi biliyorum saati diyo eylemin sancısı var gel dedi kapattı annesinin yüzüne sonra geldi annesi laf söyledi biraz ne ariyonuz adamların yanında zırt pırt diyo ne bokk yiyodun açmadın dedim ne diyon kızım diyo atistik biraz sonrada yemek hazırlasana bana diyo deidm yemedinmi dışarda yok diyo hazırlamiyorum dedim nasıl dedi hazırlamiyorum dedi sen kafayimi yeidn diyo yoo yapmıyorum dedim oylemi görürsün falan dedi ne gorcem dovcenmi yine dedim hayır eziyet cektiririm dedi hiç bişe demedim annesi hazırladı oturdu zikkimlandi sonra telefonla oynadı gitti yattı işte gecede o muhabbet oldu şifre değişmiş telefon sesszis alınmış çağrı diye biri aramış ilk defa gördüm öyle birinin rehberde olduğunu gerçekten kadınlar hisseder derler ya doğruymuş ihanet bu hayattaki en acı şey Allah kimseye vermesin bebeğim doğsun sadece bebek için duruyorum şuan bakicak durumum yok artık kocam olarak bile görmüyorum o kadar soğudum Allah herkesin evine mutluluk versin 

23 Cevaplar

0 oy
(90 puan) tarafından
Cnm benim benim esimde oyle .onceden oyle degildi ilk hamileligimde amcasinin kiziyla knusmustu o zmanlar sifre koymustu telefonuna amcasinin kizida eski sevgolisi kizda evli 2 cocugu var hatta yani bn bunlari yapti yine affettim .simdide oyle tel hep sifreli ve eve gelince kapatiyo telefonu nden kapatiyosn diyorm cwap bile wermiyo alistim artik ne diyim kuzum ya napabilirm 2 inciye hamileyim ve evlatlarim icin inanki katlaniyorm bunada pislik ailesinede
(90 puan) tarafından
Ah be canm bakmadm knusmafm yine ayni b.ok yani pislik adam ya en ufak biseyde gidiuo salonda yatiyo yataginda yatmiyo bnde tavir yaptim dun gotms hediye alms bna ama bn istemedim bakmadm bile hediyesine simdide o tavir yapiyo bna hediyemi almadn diye bnde dedim sen yatagini ayiriyosan bnde almam su an cok knusmuyorz zaten bide ailesiyle yasiyorm sekerim cok sorinlarimiz oldu halada var ama adam hep aileci bi kez yanimda durmadi ******** pislik crkip gidecektim oglum var kiyamadim hamileyimde ayrilmiyoda ailesinden
tarafından
Benim esimde ailesine çok düşkün beni evde bırakırdı gecelere kadar giderdi babasının işlerini hallederdi hiç demezdi evde oldumu kaldimi bişe oldumu aramaz
(90 puan) tarafından
Aynn cnm bnimkide oyle ya ailesi olarak bni hicbi zman gormuyo adam ya biktim wallahi .o kadar sorun yasadk diyorm ayrilalim ailesi dolduruyo bu yine yok diyo tabi ailesi alismis yan grlip yatiyolar ellerini biseye surdukleri yok tabi onlarda isini biliyolar simdi ikinci cocugum olcak yer yok napicam iki cocukta yatak odasinda olmaz bilmiyorm ya evde kaynana kayinpeder gorumce kayinpederin annesi var bide
tarafından
Valla nafaka versin bak kendin
(90 puan) tarafından
Gotu yer mi ayroca biz kurduz dogulutuz yani bizde oyle bosanma flan pek olmaz
-Reklam-
0 oy
(3,694 puan) tarafından

Aynı durumdayiz biliyomusun :ermm: uygunsuz videolar.. gecenin  saat 1inde arayan bi numara..  2 sefer oldu bu iki gun once tv izliyoruz  arkadasi var bi tane mahsun diye.. arayan kisiyi de  istanbul mahsun diye kaydetmis  sormadım  bile 2 dk da bir  aciklama yapiyo ilk  istanbula  göçtü dedi.. 2 dk sonra ikinci numarasi bu dedi.  he dedim tamam.. telefonunun sfresini dahi bilmiyrum ogrendigim gün  degistiriyor hemen.. bu ara bi de sacma sapan  seyler icin beni  üzüyor  ayrilalim mi diyor. En sonunda annesine anlattim oglun boyle boyle yapiyor diye konusacakti ne oldu bilmiyorum.  Ben ailesiz büyüdüm annem bir yerdeydi babam bir yerde hep arada kaldım kızım benim gibi olmasın diye çabaliyorum sadece.. Allah islah etsin  Mevlâ'dan umit kesilmez...

(3,694 puan) tarafından
Dun kayinvalidemle konstum biraz gorucu usulu evlendiğiniz icin sorun yasiyo olabilirsiniz diyo ilk başta bu kadar degildi ki son  1 aydir nerdeyse her gun kavga ediyoruz masallah diyim bi bugun tartışmadık onda da korkarim eve gelince tartisicaz :((
tarafından
Muhatap olma ben öyle yapiyom
(3,694 puan) tarafından
Yok artik eskisi gibi yanina gidip telefonu birak vs demiyorum zaten kafasi ne zaman eserse o zman geliyo yatak odasına  gunumuz orda geciyo tv filan sevmem kizimin yatagi da orda zaten tum gun yatak odası koridor oyle aksam da kaynanamgil caya gelir sonra telefon igne oyasi vs ugrasiyorm kendimce zman geciyo ona firsat kalmiyo zaten..
tarafından
Bende senin gibiyim yatak odasından cikmazdim uyurdum napim yapcak bişey muhabbet yok gezmek yok
(3,694 puan) tarafından
Aynen oyle.... :((
0 oy
(142 puan) tarafından

Anlamiyorumki:ermm:sevmeyipmi evlendiniz?

tarafından
Sevdik önceden kankaydik zaten
(142 puan) tarafından
Neden öyle yapiyorki o zaman... kötu anlama belki sen sogukmu davrandin erkekler kedi gibiler ilgi severler ..Allah islah etsin canim
tarafından
Ben ilk zamanlar çok üstüne duserdim o beni hep doverdi kızardi birbrimize alisamadik hep böyle olunca uzaklastim ondan bu sefer o üstüme düştü ama eskisi gibi değilim çünkü beni defalarca ezdi laflar hakaretler tokatlar
(142 puan) tarafından
Kuzum belkide siz aşkla bağlılığı karistirmissiniz o uzdende ola bilir...ama yinede evladiniz olucak onun icin mutlu huzurlu ortam yaratmaya ozen gosterin erkekler fazla dir dir sevmez eve gelince huzurlu ortam isterler bakımlı ol guzel gorun sicak davran insallah duzeleri bide karşına al samimi seklilde sohbet et aranizdaki problemleri karsilikli olaraq insallah hayirlisi olur
tarafından
Kaç defa konuştum yok

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 371 göst.
5 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 311 göst.
5 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 359 göst.
14 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Sevim günes (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 61 göst.
25 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubra2551 (49 puan) tarafından soruldu

413,194 soru

12,440,457 cevap

45,968 kullanıcı

Kategoriler

...