0 oy
265 göst.
Aile kategorisinde (228 puan) tarafından
Arkadaşlar 27 yaşındayım 4,5 senedir evliyim bir oğlum var 3,5 yaşında çok şükür açıktan üniv. okuyorum son seneye geçtim iki senelik ön lisans neyse şuan ev borcumuz var yarıladık borcu çok şükür şimdi aklım karışık arkadaşlar bi yandan okulumu bitirip bir kaç sene çalışmak istiyorum çocuk gelişimi okuyorum bir yandanda oğlumun kardeşi olsun istiyorum ama bir yanım 2, 3 sene bekle diyor bir yanımda yaşın çok geçer  acaba diyor bana akıl verin lütfen kafam karışık birde ben hemen hanile kaldım evlilikten bişey anlamadım hiç gezme tatil yapöa şansımız olmadı bizim

11 Cevaplar

0 oy
(2,330 puan) tarafından
İhtiyacınız yoksa çocuklarını büyüt derim bu zamanlar bidaha gelmeyecek
(228 puan) tarafından
29 yaşına doğru o zman :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende çalışıyorum evlendim hemen çocuk yaptım. 3.5 yaş var kardeşiyle arasında. Ama çocukla da geziliyor. Yani şimdi gebe kalsan aralarında iyi yaş farkı olur. Büyüdükce ve yaş ilerledikçe insansa tahammül kalmıyor söyleyeyim. 30 una kadar doğur eğer istiyorsan :) 
(228 puan) tarafından
29 gibi istiyorum aslında zaten iki çocuk ideal benim için
0 oy
(2,257 puan) tarafından
Bence bir tane daha yap canım kardeşi olsun oğlunun, okulu yine devam edersin ama yaş geçtikçe çocuk getirmek bakmak zor oluyor cidden, bende ikinci ccguma hamileyim doğumdan sonra açıktan baslicam insllah liseye 
(228 puan) tarafından
Evet oda doğru 30 dan sonra özellikle zor olur
(2,257 puan) tarafından
Aynen öyle, hakkında hayırlısı olsun
(228 puan) tarafından
Amin cnm
0 oy
tarafından
Her şey zmaninda olmalı yaşın genç Ken sabırlı olursun katlanirsin şimdi yaparsanız aralarında yaş farkida gayet iedal olur bence :)
(228 puan) tarafından
Evet öyle bi caseret edebilsem :)
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Bnzer durumdayiz bn okulu erteledim cocuk yaptim ama :D arasi 3 yaş olacak yani anlayacağın 2 cocukla 2 yılı okumayi dusunuyorum.
(228 puan) tarafından
Peki kaç yaşındasınız
0 oy
(383 puan) tarafından
Bence önce okulunu bitirip çalışmaya başla sonra da rahat rahat ikinci bebeğini büyüt. İnsanın maddi manevi kafası rahat olmayınca bebek çok zor aslında pek de yaşla alakası yok. Yaşla alakası yok derken 2 3 sene çok şey fark ettirmez anlamında. Ama iş açısından çok şey fark ettirir söyleyeyim :) 
(228 puan) tarafından
Yani çevrem çok fark olmasın diyor ama sonuçta ikincide büyüyor büyüdüklerinde fark olmuyor ki benim isteğim 29, 30 okulumu bitirip diplomamı almak istiyorum çünkü Çocuk olunca ister istemez zorlanılır çünkü birde 30 dan sonra evlenip çocuk yapanlarda var o yüzden acelesi yok :)
(383 puan) tarafından
Onlardan biri de benim canım :D okuldu yüksek lisanstı kpss ydi derken 29 da evlendim. Ama keşke daha geç evlenseymişim dedim :D bence yaşın çocuk için beklemeye geç değil ama iş için hiç zaman kaybetme. İkinci çocukla bırak ders çalışmayı yemek yiyemiyor insan. Al maaşını yap bebişini :)
(228 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum zaten Rabbim bitane nasip etti iki olsun istiyorum ilerde 32 falan gibi isteğim aslında ama 29 da ideal gibi ama mesleğim üzerine çalışmasamda içimde kalacak o yüzden en azından 2 sene falan çalışmak istiyorum oğlum şuan kreşe gidiyor zaten seneye tekrar vericem bir iş bakarım diye düşünüyorum nasip :)
(383 puan) tarafından
Allah gönlpnden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin canım.
(228 puan) tarafından
Amin cnm hepimizin inşallah..
0 oy
(1,850 puan) tarafından
40 a kadar yolu var hiç acele etme derim
(228 puan) tarafından
Bencede
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Okulunu bitir , işini eline bi al.Kendi ayakların üstünde dur . daha gençsin
(228 puan) tarafından
Aynen cnm doğru söylüyorsun
0 oy
(181 puan) tarafından
Uc sene sonra otuz oluyorsun bence hiç de geç değil önce mesleğini eline al sonra ikinciyi düşün 
(228 puan) tarafından
Aynen cnm öyle yapıcam Rabbim izin verirse
0 oy
tarafından
maddi durumun varsa yap cnm ikinciyi ikisi beraber buyusun ztn dogana kdr bir.iki sene gececek
(228 puan) tarafından
Ev borcumuz var
0 oy
(181 puan) tarafından
Otuz yaşındayım birinci çocuğa yeni hamileyim iki buçuk sene bilerek çocuk yapmadık evlenir evlenmez yapmak yerine birbirimize zaman ayırdık üniversiteden sonra da üç dört sene gezdim Türkiye turu yaptım öyle evlendim böyle şeylerin geç erken olması bakis acısı ile ilgili bence ben geç kalmış gibi değil her şeyi tadını çıkararak yaşamış gibi hissediyorum bence önce meslek sonra çocuk zaten bir tane varmış ikincisi eğitim için beklemeli bana göre 
(228 puan) tarafından
Çok haklısınız birde şöyle düşünüyorum çok çocuk değil yetiştirebilmek önemli olan
(181 puan) tarafından
Aynı fikirdeyim maddi duruma göre de düşünmek lazım bence o çocuğa iyi bir gelecek sağlamak için biz bir şekilde büyüdük ama ben çocuğum iyi bir eğitim alsin en azından bir sporla sanatla ilgilensn isterdim kardes Sevgisi önemli olmasa bir çocuk bile yeterli bence ama insan onu kardeşten de mahrum etmek istemiyor
(228 puan) tarafından
Aynen oğlundan kardeşim yok diyor üzülüyorum ama daha var zamanına
(181 puan) tarafından
Ins düzeninz tam oturunca mesleğinizi de alınca olur

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 43 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Nigar983 (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 75 göst.
0 oy
9 cevap 110 göst.
20 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Misafir67 (415 puan) tarafından soruldu

380,482 soru

11,392,070 cevap

34,900 kullanıcı

...