0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde (3,562 puan) tarafından
Kızlar eşimin amcasının oğlu ve hanımı korona pozitif olan akrabalarıyla temaslılar evde karantinaya girmeleri gerekirken her ikisi de umursamadan biri işe gitmiş ve bilerek herkese bulaştıracam demiş ! Diğeride berbere vs gidecekmiş bende bunları ihbar etmek istiyorum bunlar gibi dengesizler yüzünden bitmek bilmiyor bu illet resmen kul hakkına giriyorlar ben bunlara ve bu gibilere hakkımı asla helal etmiyorum. 

Nereye ihbar etmek gerek ve adreslerini tam bilmiyorum 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aşkım eşimin amcası yengesi pozitifti iki oğlu bir kızı çalıştı ise gitti aradım şikayet ettim kul hakkı diye hiçbir yaptırım olmadı 
(3,562 puan) tarafından
Şikâyet ettiğimiz halde umursamıyorlarsa onlarada hakkımız haram olsun
tarafından
Aynen öyle kuzum hemde iki kere iki ayrı amcasının çocuklarını ettim ama boş boş boş
tarafından
İhbar edince umursamıyorlarsa neden kısıtlama getiriyorlar saçmalığa bak. Biz günlerce eve boşuna tıkılmışız meğer.
tarafından
Onu bileydin işte mahallede kadınlar çocuklar çekirdek citliyodu aradım söyledim tamam dediler ne gelen oldu ne giden insanlar sokakta oturmaya devamke
-Reklam-
0 oy
tarafından
Temaslı olarak adı verilmemisse şikayet etsen bile netice alamazsın malesef canım 
(3,562 puan) tarafından
Verilmemiş sanırım ama gerçekten kronik rahatsızlığım olmasa yemin ederim ikisinide dövmeye gidicem
(3,551 puan) tarafından
Aynen öyle kuzum temaslı olarak yazilmadilarsa malesef kimse bi şey yapmıyor. Korona olan kişiyi arayıp soruyorlar zaten kimlerle temas ettiniz diye. Isim verirlerse tek tek arayıp bilgi verip karantinaya alıyorlar. Ama işte bu saklayanlar yuzunden bitmiyor.
0 oy
(6,857 puan) tarafından
184 mu ne aradım yok belediye arayın belediye polisi arayın dedi bı b.ok olmadi
(3,562 puan) tarafından
Hakkımı asla helal etmiyorum onlarada böyle saçmalık mı olur ya
(6,857 puan) tarafından
Aynen öyle hiç umursamıyor gorevlilerde ztn
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Ayy ben komsuyu sıkayet ettım de siz uzak durun gerısıne karısmayın yapacağımız bişey yok dediler şaka gibi
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Benim alt kattaki eltim korona oldu diğer eltilerimde temasli yani binadaki iki evin dışarıya adim atmaması lazım karantinaya alındılar ama çocukları kocalari dışarıda kendileri de ev gezmelerindeler 
0 oy
(185 puan) tarafından
Biz de virüs olduk hiç. Dışarı çıkmadık çöp atmaya bile korkar oldum çünkü baskasının hakkına girmeye korkuyordum kul hakkı sonuçta hadi benim yüzümden biri. Ölse.. Demekki korkmuyorlar kendileri kolay atlatıyor ama bulaşan ağır atlatırsa. Düşüncesizler bnde böyle dolaşıp bulaştıranlara hakkımı helal etmiyorum. 
0 oy
(7,638 puan) tarafından
155 ediyorsun  
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Bu insanlarin biraz umrunda olsa korona bu kadar sürmezdi.. ramazanda geçirdik.bizde 9gun çop atmaya bile cikmadik kimseye de vermedik elimizden geçer diye apartmana çıkıp vebalede girmedik.. balkona yigdik. İnsanlar çok cahil ve dusuncesiz
0 oy
tarafından
Sikauet etsen ne olacak ki ben bizzat kendim korona iken nefes alamadım ambulansı aradık hastaneye gittim 2 tane serum taktılar kendime gelince ben nasıl eve gidecem dedim nasıl geldin dedi ambulansla dedim dolmuşa binip gidin evinize dediler bana ben bizzat kendim korona iken doktor öyle dedi 
0 oy
(6,978 puan) tarafından
155 polisi arayip isim soyisim ver onlar adres bulur

İlgili sorular

+10 oy
42 cevap 1,817 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hosmerim (2,948 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 509 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Selmaaa❤ (4,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 312 göst.
29 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 115 göst.
16 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Smyra01 (1,775 puan) tarafından soruldu

409,702 soru

12,316,297 cevap

38,839 kullanıcı

Kategoriler

...