0 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde (103 puan) tarafından

Göğüs ucum alt kısmı bıçakla kesilmiş gibi sızlıyor emzirme dişlerimi sikarak yapıyorum ne iyi gelir acaba nasıl gecer .

14 ayligiz 

3 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Badem yağı ve ayva çekirdeği iyi geliyor kuzum 
(5,328 puan) tarafından
Hayor kuzum çatlak değil bıçak kesiği gbi değilmi al kısmı eyer öyle badem yağı bend iyi gelmişti
(103 puan) tarafından
Tamm canm emzirmede sıkıntı yaşadin mi kaç günde geçti .tşk ederim canm
(5,328 puan) tarafından
Yoo çok yaşamadım 3 günde geçti  birgün tüm gün sür ve  o gögsü çok sık vermemeye çalış vericeksen de uyku da iken ver  birde çoçuk emsede  sorun olmuyor
(103 puan) tarafından
En büyük ve gerçekten en büyük problem şu ki diğer göğsüm süt az hatta çok az ., Dişleri dokununca canm gidiyor inşallah bnmde geçer tşk ederim canm
(5,328 puan) tarafından
Dolar inşallah   rica ederim
-Reklam-
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Tahinin üzerindeki yağ varya o bana iyi geldi,pamuk hep göğsümde kaldı yağa batırılmış şekilde,bide ben emzirmedim iki gün felan yara olan göğsümü sadece sagdim,ama bu seferde göğsüm sızlamaya başladı acıya acıya emzirdim,ama yağı hep sürdüm 
(103 puan) tarafından
Galiba sizin de ilkteki catlakljk benimki öyle mümkün değil sagmam .şöyle ki canm tarifini de yapamadm bizim essek emerken anı hareket yapınca ucunu kopartayazmis .bildiğin kesilmiş gibi
(3,141 puan) tarafından
Benim ucu çatlamışti,onun haricinde senin gibi tarif ettiğin yerde,dip kısmında kesik gibi bişey vardı iltahap akıyordu bide benden
(103 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun canım daha zormuş . elhamdülillah yaşamadım ilk bu agrisjj zor
(3,141 puan) tarafından
Sağ ol canım ,sana da geçmiş olsun ,benim dediğimi mutlaka dene ama a
(103 puan) tarafından
Tamm canm tşk ederim.ilk doğum yaptığımda da susam yağı kullanmıştım müthiş yağ
0 oy
(25 puan) tarafından
Kantaron yagi nana cok iyi gelmusti sıklıkla  surmeniz gerekiyor
(103 puan) tarafından
Tşk ederim canm şimdi zeytinyağı sürdum olmadı onu alıp dneeyym
(25 puan) tarafından
Zeytin yağından iyi gelmisti canimdan can gidiyordu emzirirken kantoronu surekli sürdüm iki güne hafifledi sonra da iyileşti geçti. Acısını tahmin edebiliyorum.
(103 puan) tarafından
Allah razı olsun canım kaç günlerdir çekiyorum bu kadar olacağını hiç düşünmedim .
(25 puan) tarafından
Senden de canim. Tez zamanda iyileşsin ins.
(103 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 210 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde OynakBalina (1,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 318 göst.
1 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde MehSinOz (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 177 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Simay888 (45 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,202 soru

24,382,056 cevap

348,800 kullanıcı

...