0 oy
427 göst.
Diğer kategorisinde (406 puan) tarafından
Oğlum 21 aylık 1 hafta oldu bezi çıkardım istemediği için ama tuvalete veya lazımliga götürünce ağlıyor istemiyor sürekli altına yapıyor bir kere olsun tuvalete yapmadı sizler nasıl verdiniz eğitimi

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya çok erken geldi bana. Ağlıyorsa hazır değildir
(406 puan) tarafından
Çissss diyo ama tuvalete yapmıyor çevremde arkadaşların çocukları hep 2 yaşına gelmedrn öğrendi
tarafından
Her çocuk aynı değil, benim oğlan 30 aylıkken anca ogrenmisti
(748 puan) tarafından
Sana diyecekler ayy ogrenemedimi ayy iste neden ogretmiyorsun bak bizimki yapior falaninki yapiyor kapat kulakklarini canm her cocugun farkli alanlarda öncülüğü vardır demkki henüz hazır degil
-Reklam-
0 oy
tarafından
Biraz ara ver bence ağustosta falan yine basla
(406 puan) tarafından
O zamanda memeden kescem 2 yaşında olacak
tarafından
Olsun benimki 30 aylık şuan yeni öğrendi
0 oy
tarafından
Sakin zorlama eğer anlıyorsa seni hediye alacağım vs ödül koy yine bir yoksa hazır değildir kuzum. Sakin zorlama travma olur öğretmenim ben eğitim koçluğu yaptım bir öğrencim küçükken yaşamış bunu 12 yaşındaydı tuvalete gitmemek için yemek yemiyordu az yiyordu annesi çok baskı yaptığı için çok zor aştık o durumu aman diyim 
0 oy
tarafından
Ödüllendirmeyi denedin mi canım

Olmuyorsa zorlama ağustos temmuzda birdaha dene 
0 oy
(377 puan) tarafından
25 aylık kızım oda çıkar diyoo ama sonra altına yaptiktan sonra söylüyor hazır değil bence
0 oy
(748 puan) tarafından
Canm henız hazır degil demmkki. Cocugu zorlama bir ay ara ver tekrar dene her cocuk bir degildir bnm kizim 15 aylikken ogrendi yegenim ise 3 yasinda hemde 1 gunde kasma kendini ögrenicek inanki eltimin kizida 3 yasinda ogrendi 
0 oy
tarafından
Tuvalet eğitimi yaşla verilmez.canim..istiyosa 4 yaşında olsun kaslar gelismedigi sürece istediğini yap çocuk yine tutamaz..ve sonrasında.kaks korkusuna travmaya sebeb olabilir..zorlama etrafındakiler öğrendi bizimki.niye öğrenmedi.diye düşünme.. bazı cahil kesimler var onları dinleme sen canım..3 yaşına kadar  bekledim ben.sonra.kendiliginden bez değiştirme çiş dedi.onune tuttum.bezi yaptı.bir hafta bez takmadım bir hafta sonunda tuvalte yaptı..
0 oy
(2,041 puan) tarafından
Klozet varsa klozet kapakları var renkli şekilli onlarla özendirebilirsin sen yap mesela karşında gülerek falan korkulacak bisi olmadığını anlasin ilk baş korkuyor çocuklar sonra alışıyorlar ama baktın olmuyor hala yazın dene bence 
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Gercekten arkadaslara katiliyorum herseyin bi zamani var cocuk ne zaman hazir olursa kendini belli ediyor bende cok ugrastm oglum 2buck yasinda yaptikdan sonra soyluyordu sonra biraz ara verdim tekrar denedim suyla felan oynicaz dedim 1 kere yapti ve devamida geldi suan alıştı sadece geceleri bez takiyorum onuda biraktircam
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Ben kizima 33 aylikti ogrettim bnce oglunuz hazir degil.
0 oy
(1,629 puan) tarafından

Hazır değildir, zorlama sakın. Kitabı tavsiye ederim. Benim oğlum da 20 aylık, kitaba göre hazır olmadığı için zorlamadım.

image

0 oy
(2,256 puan) tarafından
Benimki 3 yaşından sonra iyice alıştı canim kendi gitmeye başladı gerçekten çok ama çok zorlandım sennki daha küçük 
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Tuvaletin duvarlarına ilgisini çekecek yapıştırmalar yapıştır bence. Onun çok faydasını görenler var ya

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 156 göst.
0 oy
4 cevap 176 göst.
7 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hande123 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 329 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Lavanta... (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 100 göst.
23 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Hilal-Alp Kutay (2,751 puan) tarafından soruldu

403,848 soru

12,098,603 cevap

36,408 kullanıcı

...