0 oy
366 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (963 puan) tarafından
Dün 19 mayis oldugu icin esim evdeydi cok skldik bizim bu tarafta ormanlık alanlar var piknik yapabilicek oturulcak su akiyo falan oraua gitmeye karar verdik hem cok insan olmuyor neyse gittik kimseye yoktu kizim ortunun ustunde yatiyo bizde sandalyelerde oturuyoruz ileriye 3 4 tane genc geldi oturdu yavru kopekleri varmis bizde yemek yedik buraz kaldi onun kokusuna kostu yemeklerin ustune bastı esime kızımı tut kaldir cabuk diyorum oda o an kopekle ugrasiyo dmeye kalmadan kopek kizimin ustune cikip yalamaya basladi yanaklarini esim hemen tutup goturdu ama kizim nasil korktu kim olsa korkar bende adamlara bagirdim kizdim sinurden agladim esimede bi ton laf soyledim kizimizi tutcana kopekle ugrasiyo ya buyuk kopekde olabiliedi saldirabilirdi ben o an kalkana kadar esim hizla davrandi ama insan evladini alir once nasil agladim nasil esimide suya atip olduresim geldi :(((

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya çok korkunç gelmsiri minige:(
(963 puan) tarafından
Esimde yavru kopek bisi olmaz demez mi sonradan nasil ya nasil dedim buyuk kopek olabilirdi o an insan evladini alir once :(
-Reklam-
0 oy
(2,350 puan) tarafından
Rabbim korumuş saldirabilridi köpek 
(963 puan) tarafından
Evet oyle korktum kii kizimda coo agladi zaten
0 oy
(265 puan) tarafından

Kıyamamm canm ya. Nasıl korkmuş kuzummm. 

Çimdi düşün artım ne kadar tatlıysa köpek kendinin tutamamış   ben bundan biraz yalarım demiş :woot:

Ama canm kocanıda Kınama bence oda korkmuş panika etmiş . 

Rabbim korusun . 

(963 puan) tarafından
Oyle ama sonra diyoki yabru kopek bisi olmaz :(
(265 puan) tarafından
Seni sakinleştirmeye çalışmış herhalde ama olmamış . ). Canm benim rabbim sizide çocugunuzuda korusun. Amin
(963 puan) tarafından
Aminn kuzum amin
0 oy
tarafından
Dun bende 1 yil aradan sonra ormanlik alana gittim sahipsiz bir coban kopegi vardi geldi cocuklarin yaninda dolandi et verdik atlamadi bile ustune usulca yedi gitti. Bayvanlari bozan insanlar bence. Kopek ev hayvani degil evde hayvan besleyince kopekte ona alisoyor disardia ayni seyi yapiyor gordugune cok gecmis olsun
(963 puan) tarafından
Adamlara bagiriyorum orda duruyolar bir daha bagirinca geldiler insan tutar kopegini sahip cikar buyuk kopek.plup saldirabilirdi
tarafından
Zaten bu hayvan sahiplerinden nefret ediom cok rahat oluyorlar. Ben hamilelikte aşı yaptiramadim. Pandemiden cikamadim o ara zamani gecti. Ama cok dikkat ettim kediye kopege. Birinim sus kopegi var geldi eteklerime dolaniyor ustume atliyor ben bagiriyorum kaciyorum sahibi kiz maaaaal gjbi bakiyor mal
(963 puan) tarafından
Gerizekaliii yaaa oylelerini alcan dovcn
0 oy
tarafından
8-9 yaşlarındayken köpek saldırmıştı banada o yüzden köpek fobim var. Yolda görünce yolumu değiştiriyorum. Geçmiş olsun canım Allah korumuş. Dediğin gibi büyük köpekte olabilirdi.
(963 puan) tarafından
Saolnkuzum sorma o zaman ölürdüm
0 oy
(3,834 puan) tarafından
normalde köpekler kolay kolay zarar vermez bebekte olsa ama insanın içi rahat etmez tabi. erkekler bazen daha rahat davranıyor 
(963 puan) tarafından
Oyle ama guvenemezsin ki belki saldirgan yetisti insanlara bagli bu birazda

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 290 göst.
30 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 219 göst.
7 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Eso9090 (317 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 289 göst.

Kategoriler

1,492,824 soru

24,392,082 cevap

349,375 kullanıcı

...