+1 oy
303 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ay kızlar bazen öyle şeyler okuyorum ki psikolojim bozuluyor uygulamayı siliyorum ama kafama bir şeyler takılıyor yararlı oluyor yeniden yüklüyorum bakma o zaman diyeceksiniz ama insanın boşluğuna denk geliyor bazen Allah herkesin evine huzur versin inna lillahi ve inna ileyhi raciun

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Keşke o tür şeyler yasak olsa sadece güzel ve bilgi amaçlı olsaydı bende iyi değilim ya psikolojim bozuldu randevu aldım gidicem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim de psikolojim bozuluyor kocama hemen gidip aşkım böyle olmuş sen bana böyle yapar mısın diyorum artık siteye girmeme çok kızıyor
tarafından
Bence hiç böyle şeylerden bahsetme eşine sen bilirsin ama milletin sıkıntısını evine taşıyorsun ben hiç söylemiyorum ama canım sıkılıyor
tarafından
Oyle seyler sorma canim. Hic
0 oy
tarafından
Ben ondan soytarı gibi postalar açıyorum yaa modu yükselsin milletin  ben okumuyorum vallahi çünkü üzüyor cidden başına bakıyorum baktım kötü oluyor kapatıyorum 
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Valla bende etkilenmeye basladim ne yalan söyleyeyim özellikle su aldatma postları etkilenip bazen esime sarıyorum anlasa burdakileri varya direk siler uygulamayi
tarafından
:DDDD
0 oy
tarafından
Okuma canım başlığa bakip
tarafından
Dedim ya insanın boşluğuna denk geliyor vajinusmusla ilgili soru sormuşlar doğum olur mu diye ben de bakıyorum merak edip açınca kadıncağız içini dökmüş okumuş oluyorum
tarafından
Bende de oluyor canım bazen abartiyorlar
0 oy
(1,353 puan) tarafından
Sırf bu yüzden aldatılma postlarını okumuyorum
tarafından
Ben de kaynana postlarini bir de ama başlıktan anlaşılmıyor bazen denk geliyor yine
0 oy
tarafından
İlk girdigimde. Bendede olmustu ama sonra bilinclenince gecti :D
0 oy
tarafından
Aldatma postlarindan çok etkileniyordum bir ara ama artık alıştım ve çok şık giremiyorum zaten
0 oy
(968 puan) tarafından
Bende bazen ama insanlara kizamayiz yaziyolar diye genelde kaynanayla olan postlari esimede okuyorum dedikodu sayfasi diyor buraya kizmaz ama girmeme 
0 oy
tarafından
Ben bazılarına inanmıyorum kurgu gibi

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 181 göst.
18 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bebegmbebk (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 278 göst.
14 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 95 göst.