Hanımlar yıl başında neler yapacaksınız kutlama taraftarı değilim ama geçen yıl bu zamanlar düğün tarihi koymak için kavga ederken bu yıl evliyiz ve oğlumuzu bekliyoruz o yüzden baş başa güzel bir gece geçirmek istiyorum . yemek olarak neler yapabilirim pratik olarak bide tabi siz ne düşündünüz?
Valla Kuranimi okur dua ederim. Allah tez zamanda tüm herkese doğru kapı sağlık huzur versin diye.
Biz 2 aylık bebişimizle evimizdeyiz oturup karşılıklı bi çay içebilirsek çok mutlu olurum :)
Biz de kutlamıyoruz inanç olarak fakat arkadaşlarla bir araya gelelim dedik bir evli çift. Haftada bir zaten buluşur okey oynarız her seferinde yeni bi yemek deneriz vs. Oturup çay çerez sohbet edicez velhasıl :) çiğ köfte yada balık yapmayı düşünüyoruz ama size uymaz elbette :)
Yılbaşı kutlamyız bizim aile bayramlarda falan hep bi arada oluruz bu yılbaşıda öyle olucak ama yılbaşı kutlamak için deil bizim geleneksel yemeğimiz var arabaşı ondan yapar yutarız başka da bişey yok
PTT :D Biz de yemekleri eşim yapıyor hamileyim diye yormuyor beni önceden de o yapardı beni yanına alır yardım ettir anca misafir gelince yapıyorum ben :) Yılbaşı akşamı da öyle olacak illâki :)
Bizde evimizde 2 bucuk yasinda oğlumuzu oynatip cayimizi icip tw izliycez. Malum 3 kisilik ailemize 2 ocakta bi uye daha katilack Allahin izniyle:) dinlenmek lazim
Uyumayı dusunuorum vlla :)
Valla ben yılbasını kaynanamda geçırmek istiyorum esımlede öyle konstk bakalm baska bı planımz olmzsa oyle olacak
Eşim işte bende bebişimle evde her zaman ki gibi bi akşam olur galiba:)
Kocaeli'ye annemlere gideceğiz ailemle birlikte geçireceğim bu yılı :)))
kendi dinimizin bayramlarını bu kadar önemsiyor muyuz merak ettim sizin kimliginizde musluman yazıyordu degil mi?
Biz mısır patlatacaz bitanede film açıp izlicez :)
Bildiğiniz güzel film varsa paylaşırsanız mutlu olurum:)
Kutlamiyoruz canim, ama kutlayana saygi duyuyoruz.
evde ptt ppartisi vericez:)
Ptt yaparken bebek emzirme cips çekirdek çay falan :D
Biz kayinvelidemlerde olucaz hep beraber bide annemlere geceriz bir iki saatlik ))ben azeriyim klasik yeni yil hindisi pisicek pasta falan yaptik bude mehsur salatamiz paytaxt salati onu yaptik bakalim ilk yil basim olacak esimle)))
Ben ailemleyim Kayseride eşim görevde dısarda ilk yılbaşımız olacaktı bu sene ama malum operasyonlar basliycak sağlık olsun onlar iyi olsun yeter ki bir dahaki seneye kısmetse bebisimizle esimle evimizde mutlu huzurlu bir şekilde geçiririz İnşallah :)
Ankaradan ailem geldi termal kiraladık eşimle oradayız çok güzel çok şükür herşy
406,594 soru
12,196,199 cevap
36,737 kullanıcı