+1 oy
1,017 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Gece calisir akşam 9.30 da gider sabah 9.30 da gelir 11e kadar tv izler gelince sonra bi yatar aksam 7ye kadar yemek yer cay icer tv karsisinda uyuşur kalir biraz erken kalk ben gezdir derim yok der ama bi arkadasi cagrsn yada annesi köye gel desin erkenden kalkar gider

Ee bebege bak ben ckaym carsya derim onada yok der

14 Cevaplar

0 oy
(2,481 puan) tarafından

Ben olsam ağzından burnundan getiririm şerrimden korkar çıkartır :))))

tarafından
Oyle ckarincada yol boyu soyleniyo
-Reklam-
0 oy
(703 puan) tarafından
Sen kendin gez.Benim eşimde pek gezdirmezdi.Hala daha öyle bende onunla gezmeyi sevmiyorum sürekli laf ediyor diye.Cocuklari alıp kendim geziyorum.Valla tek çocukken daha çok geziyordum.Simdi iki çocuk daha az geziyorum.Cocuklar büyüsün hep gezicem inşallah valla elimiz ayağımız var boşversene.Kendin gez dolaş muhtaç olma ona.
tarafından
Tek gezincede istedgm seyi alnca kiziyor parayi çar cur ediyosun dye
(703 puan) tarafından
Gösterme canım sende.Atiyorum çocuklara 20 liraya bişey mi aldın 30 de kendine aldığını gösterme.Ben bazı şeyleri belli bir süre sonra gösteriyorum :) o zaman bişey dese de çok umrumda olmuyor.Ya laf duymamak imkansız illaki laf ediyorlar.Calismiyorsan ekstra laf ediyorlar.
tarafından
Soruyor  cnm sende para vardi naptin dyor bisey eksik oluyo evde sana verdigim parayla al dyo
(703 puan) tarafından
Harcadıgini söyle sende.Sana güvenip ekstra para verme gereği hissetmiyor işte.Bende eşime bana güvenme derim hep.Bide hep para harcayan biriyim hiç tutamam gerçi tutacak bir para da pek kalmıyor ama yinede eşime kendimi savurgan biri olarak gösterdiğim için oda bana güvenmez pek.Sende öyle yap sende para olmadığını düşünsün hep.
tarafından
Ayda 1 kiyafet alrm kendime yada hic almam hosuma giderse ancak alirim
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Al bebeğini kendin çık kuzum koy arabaya gez niye onun çıkarmasını vekliyoraun ki
tarafından
Haklsn ama bi ayakkabi alcam mesela kendime alma sonra aliriz diyor hep
(5,331 puan) tarafından
Parasını al  kuzum   haver et şu kadar para alıyorum senden de ve al
0 oy
(1,353 puan) tarafından
Eşim beni gezdirmiyor diye söylemen bile ne kadar kötü. Sen bir bireysin unutma bunu. Bebeğinle beraber çıkıp gezebilirsin. Kula minnet eyleme
tarafından
Bebegim durmuyor canm
0 oy
(467 puan) tarafından
sen bi soylesene bana nicin zaman ayirmiyorsun neden aramizda bosluk yratiyorsun.benimde koca oyleydi soyledim soylendim hafta sonlari cikardi.beni yalniz hic biyere koymuyordu sonunda soylediki  cocukle geze bilirnirsiniz sabahlari) canim bu erkeklere soylenmesen olmuyor
tarafından
Ben cocukla ckyorum ama oglum huysuz durmuyor
0 oy
(14,185 puan) tarafından
Bebeğin ne kadarlık onunla beraber çıkın
tarafından
1 yasnda parke hep gdyz ama borazda casrya gtmek istyrm
(14,185 puan) tarafından
E götur eşinden boşandı bir şey bekleme bence
0 oy
tarafından
Bende tam tersi kalk buraya gide kalk buraya gidek burası güzel bilmem ne lan sal evimizde oturacağım yok abi kıçında kurt var bendekininde
tarafından
Yaa ne guzel
tarafından
Kız neresi güzel :D ben nefret ederim gezmekten :D
0 oy
tarafından
Hahah eşim öyle seni anlıyorum 
0 oy
(6,239 puan) tarafından
Benm eşimde eskiden hep gezerdık çoçuk var dye bıde hastalık var ondn bi parka gdelim barı yok dyor dün baya kızdım ağzımdan geleni saydırdım nyse dışarı çıktık dondurma yedık geldık zaten bi doğru düzgün park ble yok benn mahallemde
0 oy
tarafından
Seni njye gezdirsinki sen bir bireysin kimsenin seni gezdirmesine ihtiyacin yok al bebeginide cik canim 
0 oy
tarafından
Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim ki de sürekli kendi bir iş bulur ama sıra bana gelince yatar uyur kendim dışarı çıkmak istesem tek yollamamak için elinden geleni yapar asla bir yere yollamaz kardeşimle awm ye bile yollamadı markete bile yollamaz ben alırım ben getiririm der ama hep bi boş bende çok yoruldum artık  bi pantolon istedim beraber alırız napcan pantolonu dolabın kıyafet dolu diye başladı düşün 2 senedir evliyiz aldığı 2 tunik onu da internetten istettik  hiç beraber alisverismerkezine gitmedik çocuğun aşısı haricinde dışarı bile çıkmadık virüs var virüs var ama kendi gezer durur off  ne kadar çok dolmuşum 
tarafından
Sorma benzyo.kaaderimiz
0 oy
(7,098 puan) tarafından
Al bebegini giyin suslen puslen çok bacım oda yatsın evde 
0 oy
(339 puan) tarafından
Kız cik kendin gez ne ona minnet ediyon 

Ben de eşimle gezmeyi çok severim oda benimle tabi şu aralar pandemi yüzünden bende evden çıkmak istemiyorum oda öyle evde de çok güzel vakit geçirebiliyoruz yani sonuçta yine beraberiz 
0 oy
(848 puan) tarafından
Eş değil köle almış seni... 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 161 göst.
0 oy
2 cevap 124 göst.

Kategoriler

1,448,969 soru

23,798,340 cevap

317,242 kullanıcı