Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_1a84078715e8c5c0a463976365e76f8b, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Neden oğlu olan insana ortada kalmış gözüyle bakılıyor-Diğer
0 oy
754 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Dün arkadasimla.konusuyordum kendisini cokda severim dedi ki zaman değişiyor falan bahsettik simdilikler annesine babasına bakmıyor falan dedi ilerde nolur bilemem dedi hele seninkiler erkekli keşke kızın olsaydı . Erkek çocuğu neye yarar dedi ve benim.cok çok zoruma gitti kız evlatta erkek evlat degilmi nerden biliyosun hayırsız olacaklarını belki de oğullarım çok akıllı olacak annesini babasını çok sevecek ne alaka dedim ama.hep erkek olana tuhhh yarın bakmazda sana tüh bir kızın olsaydı diyorlar yaa 

Ben evlatlarıma bosami emek harcıyorum hayirsizmu olacak lar:'(

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Offf ne cahilce şeyler bunlar ya şu kız erkek ayrımını illa yapacaklar yani.
tarafından
He valla bıktım bunları duymakdan
-Reklam-
0 oy
(754 puan) tarafından
Ağzı olan konuşuyor. Önemli olan kız erkek olması değil hayırlı evlat olmasıdır umursama canım. Dinen anne babaya bakmak erkek evladın görevidir gelinin bakmama hakkı var ama erkek evladın bakmama gibi bir lüksü yok ha evet devir değişiyor hayırlı evlat çok nadir çıkıyor Allah'ım hayırlı evlat olmalarını nasip etsin İnşaAllah canım can sıkma. Kız evladın ileride nasıl bir erkekle karşılaşıp evleneceğini bilemeyiz baktirmayan damat kızın anne babasına da baktırmaz
tarafından
Mesele bakamam degil öyle şeyler dediki yazarken aklıma direk bakmak geldi yani diyor keşke kızın olsyadi erkek niye doğurdun
(754 puan) tarafından
Boşver canım takma kafana sen güzel saygılı evlat yetiştirmeye çalış Allah büyük
0 oy
(36 puan) tarafından
Evlatlarımızı gelecegimizde bize bakıcı olacaklar diye dogurmadik öncelikle sağlıklı güzel ahlaklı olsunlar gerisi olur onlarda kendi hayatlarını kuracaklar inşallah hiç korkma onlar senin senin yaptığını yapacaklar ben buna çok inanıyorum biz büyüklerimize ne yaparsak onlarda bize onu yapacaklar icin rahat olsun
0 oy
(14,153 puan) tarafından
Allah kimseye muhtac etmesin der geçerim ben böyle şeylerde evladın kızı erkeği olmaz insanın vicdanlı vicdansizi olur 
0 oy
(196 puan) tarafından
Başkalarını memnun edemeyizki hiç bir zaman benim arkadaşımın da üç kuzi onada benzer sözler soyluyolar yarın elin oğlu alır gider size bakan olmaz diye Rabbim erkekte olsa kızda olsa kapı gozletmesin

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 197 göst.
25 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Gamze amar (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
15 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (9,047 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 939 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 374 göst.