0 oy
327 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,455 puan) tarafından
Kizlar 18 haftalık hamileyim karnımda çok tüylenme oldu 2 hafta sonra muayenrm var ve ben utanıyorum ne yapsam bilmiyorum alırsan dökülmez diyorlar ya :( kendimi erkek gibi hissediyorum

12 Cevaplar

0 oy
(3,521 puan) tarafından
Valla benimde çok tüylendi ben almadım doğumdan sonra döküldü doktoruma sormuştum oda alma doğumdan sonra dökülür demişti öyle de oldu 
(3,455 puan) tarafından
Benimki siyah kalın ve uzun oldular biraz sizde oylemiydi
(3,521 puan) tarafından
Yani sert değildi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimde karnimda oldu hiç yoktu çok sert olanları eldivenle aldım kuzum utanacak biseyok bende almıyorum geri kalanı ve doğumdan sonra dokulurmus
(3,455 puan) tarafından
Siyah ve uzunlar ama
tarafından
Dökülür kuzum utanma daha beter olanlar oluyor
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Normalde kizkende hep aldım asla duramam öyle tüylü başta kovmcama cekinirim Dr beni ne zmn görecek bidaha .önce kendim eşim için alırım durmam asla. 
(3,455 puan) tarafından
Yoğun mu sizde de
0 oy
(3,838 puan) tarafından
Doğumdan sonra eski haline geliyor almayın derim
0 oy
tarafından
Sakın alma canım utanacak bisey yok k. Dogum  doktorları  alisik  zaten neler neler goruyorlar  hiç sorun etmezler alirsan  dökülmez  benim ilk gebeligimde tuylenme oldu dogumdan sonra dokuldu  şimdi yine hamileyim  yine var hiç dokunmuyorum  biliyorum  dökülecek zaten
(3,455 puan) tarafından
Yaksam mi acaba
tarafından
Kuzum sürekli almak zorunda kalirsin  hem hamileyken  nasıl yakıcanki
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Doktorlar neler görüyo canım alma dokuluyo sonra 
0 oy
(164,069 puan) tarafından
dogumdan snr gecer kiz utanma normal can tasiyosun sen
0 oy
tarafından
Bendede oldu aldım keşke almasaydim şimdi hep almak zorundayım dökülme olmadı kalınlasti
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Valla canm benimde öyle çok ama aldırmam ben utanacak bişey yok olması gereken bişey
0 oy
tarafından
badem yagi kullaniyorsan onu birak utanacak bisi yok hormonla ilgili doktor bir seni.gormuyor alma ki kalici olmasin
0 oy
tarafından
Ben aldim ama dogumdan sonra dokuldu
0 oy
tarafından
Canim hem hormonlar yukseltigi icin hemde ultrason jelide yapiyormus sanirim   hamilelikden sonra dokuluyormus ama

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 810 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,852 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 214 göst.
26 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Prensesmom (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 313 göst.
28 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 409 göst.

Kategoriler

1,493,187 soru

24,397,720 cevap

349,886 kullanıcı