0 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dogum baslamiyor bebegim tombiş drm. 1 hafta bekliyelim dogarsa guzel olur yoksa hafta sezeryana alalim dedi sanci hic cikmiyor ne yapabilirim dogum baslatabilmek icin yuruyus yapiyrum dunde biraz spor yapmaya calistim baska oneriniz nedir ve bu meryem ana otu aldim o u nasil kullanacaz 39 haftalik bu arada

19 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Egzersiz yap bacım merdiven in cik 
-Reklam-
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Merdiven in çık canım
tarafından
Oyle ya daha valla tasiyamiyorum
(2,321 puan) tarafından
Senin kaçıncı haftada canım
tarafından
39  olduk canim
(2,321 puan) tarafından
Maşallah canım inş sağlıcakla alırız kucaklarımıza
tarafından
InsAllah  :-)
0 oy
tarafından
Hurma ye pilates yap hareketli ol :)
tarafından
Hurma bol bol yedim fayda eyseydi yedigimde ederdi bence ramazanda :) plates topu yok ama gece baktim yaptim  birseyler durmayacam insAllah gelir :)
0 oy
(140,160 puan) tarafından
squat yap merduven in cik hurma ye ananas suyu ic yerleri diz çök sil banyoda sicak suya otur 
tarafından
Dün okdar yurumustum ki dermanim yoktu ama kalkip squat ve bsska bir kac hareket yaptim bugunde devam edecem banyoyu yikiyacam sonda dus ins  geli :)
0 oy
(2,978 puan) tarafından
Sıcak suya otur 
tarafından
Teskkur ederim
0 oy
(4,297 puan) tarafından
Duşakabin temizle :D Eğilmeli kalkmalı iş olduğu için. Bi de aşırıya kaçmadan ilişkiye girebilirsin.

Benim de hiç sancım yoktu.
tarafından
Bugun banyoyu elden gecoreyim :D sonra sicak suyla dus alayim  ins gelir. Iliskide yasakti 4 5 audir olmuyordu zorlaniyorum bayagi :(
(4,297 puan) tarafından
Yasaktıysa o olmasın o zaman.
Bi tanıdığımın da duşakabin temizliğinden sonra nişanı gelmişti :D Sonra ertesi gün doğum.
Hayırlı kolay doğum olur inşallah.
tarafından
Daha yeni banyodan ciktim dusakabinin canini cikardim sonra ben dusa girdim sicak suyun altinda squat yaptim bekliyorum bakalim :) olmazsa daha yapacak birsry yok :-D
(4,297 puan) tarafından
İnşallah bakalım hayırlı olsun şimdiden :D
tarafından
Amin canim sagol :)
0 oy
(2,625 puan) tarafından
Sıcak suda oturmuştum başlamıştı
tarafından
Kac gundur dus aliyrum sicak suyu belime tutuyorum bugun oturayim icina bakalim tsk ederim
(2,625 puan) tarafından
Ne oldu durumun
tarafından
Yok yok canim tık yok bugun dusakabini yikadim ptur kalk squat yaptim sicak suda kaldim banamisin demedi :-)
(4,297 puan) tarafından
Yarını bekle :D
tarafından
Yarinnola hayr ola  ozaman :)
0 oy
tarafından
O otu aşırı öneriyorlar nedense :)) okuyorlar falan bende alcam havuç suyu artırıyordu sanki suyun fazla olsa doğum başlar mı 
0 oy
tarafından

Bebeğin keyfine bağlı 

Yine de yürüş squat merdiven in çık belki işe yaradı 

tarafından
Keyfi yerinde galiba :)
0 oy
(4,591 puan) tarafından
Merdiven çık duşta dayanabileceginbkadar sıcak suyu kasıklarına tut çömelerek.hergun bir bardak adaçayı iç birkaç tane hurma ye bol bol yürü ilişkiye gir bunlara rağmen hala dogmazsa zorlama:) ben bir haftaya doğurmuştum:)
tarafından
Tamam dir bir hafta yapacam hergun bunlari  bizimde bir haftami var ins dogar :-)
0 oy
(2,367 puan) tarafından
3 gün önce doğum yapan birisi olarak söylüyorum vaktini bekliyor ben o kadar çok sey denedim ki sorma hali mi silmrdim yer mi silmedim squat hareketleri mi yapmadim en son gram sancim yoktu vakti gelmis duş aldim ve yatağıma yattım birden suyum geldi daha sonra sancim başladı ve doğumum oldu vakti var ama sicak su altinda squat yapabilirsin ben çok faydasını gördüm 
tarafından
Tamam cajim tesk ederim rabbim bebegini saglikla buyutmyi nasip etsin
0 oy
(637 puan) tarafından
Eşinle birlikte ol korunmadan . Sperm doğumu başlatmaya yardımcı oluyor. 
tarafından
Enfeksiyon var korunmadan olsa daha ypgunlasmazmi cabm
(637 puan) tarafından
Onu bilmiyorum canım. Ben öyle doğurmuştum. Gece eşimle birlikte olduk. Sabah 6da suyum geldi
tarafından
Dun gece son care oda olsun dedim ama bu saat oldu yine ses yok ama aeada kalcalarima agri giriyr acaba bu bir belirtimi
0 oy
(26 puan) tarafından
Bazen ne yaparsan yap gelmiyolar tipki benim kizim gibi :)
tarafından
Bosuna demiyorlar kizlar nazli olur :)
0 oy
(9,676 puan) tarafından
Bana da öyle demişti en son suni verdi yoksa sezeryan olacaktım...

Eşinle olmayı dene ve bol bol yer sil
tarafından
Esimle deniyecem uzun zamandir yasakti ilisti canim aciyor biraz erken dogum riskim vardi simdi ise gelmjyor.  Yani kilosu onde gitmese beklerim yine ama kilosu onde giderse yine mecbur sezeryan
0 oy
tarafından
Ben naptiysam başlamadi valla önce suni aldım sonra acil sezeryan oldum 
tarafından
Hayirla felsinler ozaman bakalim nasip nasil olacak
0 oy
(6,187 puan) tarafından
Sen dogumu baslatamazsin sadece iliskiye girersin o da bir ihtimal dogumu baslatir.Sadece acilman varsa onu belki ilerletirsin o da yine bir ihtimal
tarafından
Acilmam parmak ucu kadar ilerlemiyor insAllah 1 hafta icinde olur
0 oy
tarafından
Valla ilk doğum sa normal yaptir beni de doktorum hiç sancim yoktu kontrole gittim suni sancı taktı aldı bebeğimi daha 38+5 günlük tu bebek benimki de beklesek 4 kilonun üstüne  çıkar diye aldı vallahi kendin eğer normal doğum istiyorsan bekle derim 
tarafından
Evet ga bende cok normal istyrum 1 hafta bekliyelim eger gelmezse suni sanci soyliyeyim  onuda deneriz en son care sezeryan olur insAllah
tarafından
Aynen öyle sezaryen hiç iyi değil benim şahsi fikrim normal olmak varken bjde şunu diyeyim suni sancı dan hiç korkma benim kendi sancim suni sancı dan daha agriliydi
tarafından
Ya valla ne olursa olsun onu cekegim 1 gun en fazla sonra iyi olacam sezeryan oyle degil 10 yildir ablam cekiyor halen
tarafından
Aynen öyle canimm
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Bol yürüyüş.      

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 138 göst.
28 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 104 göst.
4 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu