+1 oy
247 göst.
Aile kategorisinde (394 puan) tarafından
Ya kızım 4 aylık ben mamayı 3 4 saat arayla veriyorum 150 160 ml arası mama içiyor anne sütü icmiyor çünkü beni hiç emmedi. Birde arı mamaya baslattı beni ben vermeyelim dedikce verelim kilo alsın yok işte ondan sonra doğanlar ondan büyük duruyo çok küçük falan beni deli ediyo formül mamayı da 2 2.5 saatte bir vericekmişim bende dedim ki anne bak bu çocuk 2 aylık değil 2 saatte verelim 50 60 ml vermiyoruz mamayı 2 saatte verelim ki dedim . Artık mama ölçüsü fazlalastığı için içtiği mama onu tok tutuyo yüzden 3 4 saat arayla vermem lazım dedim. Yok yok diyo sen ver 2 saatte içsin diyo ya içmiyo diyorum sen anlamıypmusun dedim iyi mamayı yapuyorum şimdi hadi içir içirebilirsen dedim yaptım verdim çocuk içmiyo daha zorluyo içsin diyen tıkıyo ağzına biberonu en sonunda ağladı artık kızım bende sinir oldum hani içtimi şimdi dedim allah allaaah dedi aldım kızı çıktım evime.

3 Cevaplar

+1 oy
(302 puan) tarafından
Çok karıştırmayın şu kaynanaları işinize çok bilmişler o konuşsun sen hiç yokmuş gibi davran boşver yazık bebişe uff sinir oldum
-Reklam-
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Neden bu kadar kasiyosun zaten doyunca icmez gerisini ittirir dedigin gbi. Zitlasma ver eline tamam anne ver de. İnat yapms sana hayir dedikçe
(394 puan) tarafından
Ya veriyorum vermesine içmiyo çocuk bunu on lere rahat denemiştir zaten mamayı zor alıyoruz ziyan oluyo ee beklemiş mamayı da ısıtıp vermek istemiyorum yazık günah ya
(2,074 puan) tarafından
Bak kuzum neden bu kadar rahat konustm. Benim kızım ilk ay hic kilo almadi mama destegiyle bile. Gastroenteroloji doktoru bi biberon mama yap ittirene kadr ver mamanin ölçeği olmaz dedi. Gercektende doyunca ittiriyodu. Dediğin gbi bende mama ziyan olur diye üzülüyodm anne sütü gbi 3 saat icinde verebilirsin dedi. Bende öyle vermeye başladım. Tabikide sen annesisin en iyisini bilirsin. Ama inat etms işte kadin. Hayir demeni takıntı haline getirmis. Tamam anne de gec. Boşver gerçekten sınırını bozduguna degmez
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Ya gerçekten karıştırma onun kilo alsın dediği çocuk pişecek zaten mama içiyormuş bırak içsin mamasını o şekilde de mama alıyor çok biliyorsa doktor olsaymış arkadaşım doktor sana kilosu da gerileme var gibi birşey demediyse sıkıntı yok sen mamaya devam et
(394 puan) tarafından
Kilosunda şuan bi sıkıntı yok çok şükür küçük doğdu onun için hep söylenir.
(1,615 puan) tarafından
E napalım küçük doğduysa yani oda Allah'tan niye seni bu kadar sıkıyor ki bebeğin şişmiyorsa ileride fit birisi olacaktır çünkü kızımdan biliyorum o kadar mama yerdi ekmek yerdi yemek yerdi yanakları tombul tombul du ama 1 yaşına bi geldi böyle şişik şişik değil di oda milletin çocuğu ile kıyaslama yapacağına otursun da seni dinlesin bir onlar anne değil çocuk büyüten değil her çocuk bir olmaz bak benim kızım 1 yaşındayken kilosu gayet ileride falan dı ve böyle şişik şişik değildi zayıf duruyordu görümcemin kızı şuan kızımın eski yaşında 1 buçuk yaşında ama çocuk götünü kaldıramıyor obez olcak diye korkuyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 167 göst.
10 Haziran 2023 Diğer kategorisinde LEMAN339 (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 319 göst.
12 Eylül 2021 Diğer kategorisinde arzu07 (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 447 göst.
23 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Queen14 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 521 göst.