0 oy
329 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar adetime 1 hafta var göğüslerim ağrıyo midem bulanıyor basım dönüyor halsizlik var acaba hamilemiyim acile gitip kan vericem olumsuz sonuç alırım diye korkuyorum dua edin bana

9 Cevaplar

0 oy
(374 puan) tarafından
rabim gönlüne göre versin tüm istyen annlere versin insAllah
tarafından
Amin inşallah canım ilkim öldüğü korkuyorum bidaha olmazsa diye
(374 puan) tarafından
olur olru  1 defa oldu  5 tanede olur uzlme
tarafından
Hayırlısıyla inşallah canım dua edin
-Reklam-
0 oy
(1,932 puan) tarafından
Bebeğin varmı valla diken ustundeyim hamile kalırım diye ödüm kopuyor Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah 
tarafından
Bitane kızım vardı öldü şimdi istiyoruz olmazsa diye korkuyorum
(1,932 puan) tarafından
Rabbim hayirlisini nasip etsin canım inşallah
0 oy
(1,431 puan) tarafından
inşallah hamilesindir canım ama bekle derim reglin geçsin hiç değilse hayal kırıklığına uğrama 
tarafından
Canm kanda belli olur diyorlar insallah
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Ver çok bebek warsa var yoksa yok emin ol
tarafından
Aynen canm bakalım hayırlısı
0 oy
tarafından
Canım benim allah büyük ederiz tabiki inşallah vardır benimde öldü ilki 19 haftalikmis hatta cok ağladım doktora bir daha bebeğim olurmu dedim neden olmasın kızım tabiki demişdi yine oldu evladım çok şükür şimdi 2 ci bebeme hamileyim kısmetse 
tarafından
Rabbim olana uzun ömür versin öbüründe sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah
tarafından
Âminn inşallah ama ben korkmadim çünkü sadece dedimki rabbim hakkımda hayırlı neyse bana onu ver onu nasip et evladımın yiyecek ekmeği icecek suyu varsa sen bana bağışla ama sen eğer ki kısmet etmezsen sana boynum kıldan ince kurban olduğum dedim demekki bu bebeğimin de geleceği varmış nasip oldu üzülme de korkmada sadece sen rabbime dua et emin ol ki kurban olduğum allah en güzelini verir her daim inandım allah"ıma sığındım rabbim yüzümü güldürdü ben pide pkoluyum olmaz denildi bak kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah evlat özlemi çeken tum annelerimize allah sevgisini taddirsin
0 oy
tarafından
Bi kac gun daha gecsin . Belirtiler pdikolojik olabilir canim . Bu kadar erken bulanti olmuyor 
0 oy
(97 puan) tarafından
inan benimde adetime 6 gun var o kadar heyecanliyim ki insallah adetim gecer de hamile oliyim diye insallah rabbim sana da bana nasip eder olmayan herkese
0 oy
(441 puan) tarafından
Bu kadar erken belirti olmaz bu olanlar muhtemelen psikolojik siz olmasını istediğiniz için. Allah gönlünüze göre versin tez zamanda inşallah
0 oy
tarafından
Rabbim  bi an önce nasip etsin  canım 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 335 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Meryem15 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 164 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,071 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
19 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
10 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,472 soru

23,621,367 cevap

306,827 kullanıcı

...