0 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 11 aylık ama herşeyden korkuyor blender çamaşır makinası kurutma makinası hele süpürge den aklınıza ne gelirse görünce dahi titriyor kıpkırmızı oluyor ggggg diyor korkuyor nazar oluyor devamlı okutuyoruz ama bu korkma ne nasıl geçecek bide kendini sıkıyor korkunca titriyor ak desek korkuyor kara desek korkuyor anliycaniz ne yapabilirim bende korkuyom o öyle yaptıkça

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Bu arada hiç kavga gürültü görmedi yani korkca bı ortam olmadı 
-Reklam-
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Geçer büyüdükçe diye düşünüyorum su an aklı ermiyor ama sen evde kuran aç çocuğun baş ucuna da yasini şerif falan koy 
tarafından
Teşekkür ederim canım başucunda var ama bilemedim inşallah geçer
0 oy
tarafından
Bazi cocuklarda olur kuzum oyle bazisida supurge yaparken makinanin dibine girer bazilarida seninki gibi korkar normal yani biraz daha buyusun yanina cagir supurgeyi eline ver falan oyle oyle alisir
tarafından
İnşallah canım ya istiyom ki alışsın valla 1 hafta evi supurmedim oluyor sırf huzursuz olmasın diye
tarafından
Gecer canim merak etme
0 oy
(4,105 puan) tarafından
Ya canım benim kızım 2 yaşında hala blender gibi sesli aletler çalışınca ürker ,gelir bana sarılır , sevmiyor yüksek sesi
tarafından
Bizimkide galiba öyle
0 oy
(658 puan) tarafından
Bebeklikten alıştırsaydın keşke canım 3 aylık falandı hep yanında açtım. Kucağmdayken iş gördüm bazen. Şu an süpürge makinası için deli oluyor. O çıkınca kahkaha atıyor. Hatta kapının önünde havai fişek atar falan atar ben sarılırım izleriz. Köpek kedi zaten üstüne yürür. 15 aylık oldu bizimki. Böyle anlatarak yapsan sarılarak. Aç kapa mesela taki alışana kadar
tarafından
Bende açtım canım onunla uyudu zamanlarda olurdu ama 6 aydan sonra bı hal oldu çok korkuyor herşeyi gosteriyom anlatıyorum ama yok
(658 puan) tarafından
Acaba biri mi korkuttu. Bebeklerde o kadar hassas ki hemen etkileniyor. Bol bol oku. Gece yatarken ayetlerle uyut bebeğini.
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Bebekler genelde korkuyor böyle seslerden ama sen çok aşırı korkuyor diyorsun ya çok mu sessiz ortamda büyüdü,sessiz evde büyüyen bebekler genelde hep böyle canım 
tarafından
Bı ben bı bebeğim vardık işte canım çok sesiz büyüdü
0 oy
(6 puan) tarafından
Benim oglumda öyleydi idare etmen lazim büyünce gecti süpürge makinesini sadece biri onu kucagina alinca calistira bildim. Insaat ve her hangi yüksek makine seslerinde titriyordu okutuyordum üstüne yinede öyleydi ama 2-3 yas arasi degisti kendi calistiriyordu ev aletlerini artik.
tarafından
Ay inşallah ya valla rahatça bı kullanamiyorum çamaşır makinasından hem korkuyor hem yanına gidiyor
0 oy
tarafından
Benim kızım da öyleydi her şeyden korkardı. Büyüdükçe geçti. Oğlum öyle değil ağladığı zaman süpürge sesi açıyorum susuyor. Her çocuk farklı
tarafından
İllaki canım inşallah bizimkide tek vakitte gefer
0 oy
tarafından
Evde biraz ses olsun canim. Izlemesen bile TV ac özellikle uyurken sessiz ortamda uyutma boyle boyle basla sese alışır yavaş yavaş benim kizim da oyleydi baktim 4 aylıkken akli çıkacak Allah korusun sese alıştırdım ondan öncesi evde parmak ucumda yürurdum aman rahat etsin diye
0 oy
(3,106 puan) tarafından
Bende şurda bekleyeyim. 4 buçuk aylık oğlum az önce öksürük sesime bastı çığlığı. Hapşırma sesimize falan çığlık çığlığa ağlıyor. 
0 oy
tarafından
5 aylık aynı dediğin gibi süpürge blendir fön makinası sesli herşey kucağıma alıp o şekilde yavaş yavaş onunla sohbet ederek gülüp eğlenerek yaptim süpürge konusunda baya işe yaradı artık korkmuyor digerlerini de aynı şekilde denicem ama ağlarsa hemen kapatıp onunla ilgilenbl calistrmadan önce eliyle tutmasini falan sağla 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 133 göst.
22 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
14 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Halideeslem (73 puan) tarafından soruldu
+4 oy
20 cevap 965 göst.
2 Eylül 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,134 göst.